[VIDEO] A început a patra săptămână de proteste la Suceava

Sunt deja 25 de zile de când în centrul municipiului Suceava, în faţa Palatului Administrativ, se protestează seară de seară, chiar dacă în ultima săptămână au fost coduri protocalii şi galbene de ger şi ninsoare.

Sâmbătă seară a fost înregistrat şi un nou indcident. O bătrână care i-a acuzat pe manifestanţi că sunt plătiţi a fost huiduită şi a părăsit locul în care se desfăşura protestul.

Sâmbătă, 4 februarie 2012:



Vineri, manifestanţii au avut de înfruntat atât gerul de afară cât şi o ninsoare puternică.

Proteste în Suceava - vineri, 3 februarie 2012:



Proteste în Suceava - joi, 2 februarie 2012:

Trimiteți un comentariu

19 Comentarii

  1. Daca s-ar schimba guverne dupa nemultumirile strazii, in Europa de astazi ar fi haos si razboi . Au fost maturate guverne de criza europeana in Italia, Spania si Grecia insa cei care au venit dupa ei, la unii chiar tehnocrati, nu fac altceva decat sa implementeze masuri dure de austeritate de care predecesorii lor n-au fost capabili ei uitandu-se tot timpul la ce se intampla in strada.

    Strada n-a fost niciodata bun sfatuitor in afara revolutiilor care insa au maturat sisteme politico-economice si mai putin niste guverne. Strada nu este apta si nu are capacitatile necesare in a anticipa corect ce se va intampla in viitor din lipsa informatiilor, culturii, lipsei de informatie, luciditatii si dominatiei urii viscerale.

    Strada are organizarea peluzei, filozofia ei si sloganul violent, vituperant al vulgului narcotizat si brutal. La noi se poate si se experimenteza cea mai nedemocratica si criminala manipulare a strazii din partea mass mediei ajunse pe mana stim noi cui. Strada este plina de impostori de cea mai proasta calitate.

    Strada este impanata cu fiinte nevrotice, bolnave, revansarde, oameni care ar ucide sau ar rani fara remuscari, dominati fiind de sentimentul haiducului justitiar. Incurajarea, finantarea unei asemenea strazi este in esenta un atentat la institutii fundamentale ale statului de drept care platesc, de fapt, din banii nostri, asemenea infractori. Strada este o capcana deloc ilustrativa, doar pentru rataciti si naivi.

    Propun un experiment si anume acela sa studiati ce se ascunde in spatele fiecarui protestatar de la noi, cu discretie, cu rabdare si veti descoperi numai drame personale si multe boli cu recurenta tarzie. Strada cu 20, 40, 50, 100 de oameni nu este decat o opereta trista si dezgustatoare. Nu traim in absurd si nici in spitale cu rataciti si aventurieri de mahala. Cine este acest personaj grobian numit DARJA? Este el strada ?.

    Au cazut in plasa acestor organizatii volatile, abulice, politicieni, mai ales cei ai opozitiei care si-au vandut "sufletul si pielea", mai grav, nu isi dau seama si in cazul in care ei vor ajunge la putere vor fi santajati de cei carora le-au facut jocul. Sa nu credeti ca cei din opozitie sunt curati, au bube in cap cat pentru alte 3 tari .

    Ajunsi odata la putere vor fi in mana mass mediei condusa de interese strict economice, profit cat mai mare fara plata impozitelor, pretul fiind o legislatie conforma pentru jaf prelungit si pentru distrugerea Romaniei.

    Sondajele de opinie sunt mincinoase, sunt aranjate de lichelele din opozitie, in speranta ca ii vor putea manipula, la nesfarsit, pe romani. Infractorii si lichelele din opozitie ii manipuleaza pe alegatori, ii platesc pe derbedei sa protesteze ca dupa aceea sa se ascunda ca niste sobolani, in caz de esec si de consecinte.

    PROTESTATARUL

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt unul din cei 19 mil.de ROMANI, care am fost instigati prin cele trei veceuri tv tiganesti si prin portavocile unor inflacarati activisti usl-isti sa iesim in strada sa daramam (eu nu vad niciun motiv) actuala conducere a tarii prin metode nedemocratice si spre marea surpriza a initiatorilor nu am raspuns. Nemultumiri de un fel sau altul are orice om, chiar si SOROS, dar ca majoritatea romanilor, crestini cu frica de Dumnezeu si rusine fata de oameni, nu pot participa la asa ceva deoarece (muncitor fiind) traiesc bine. Despre acea stransura din piata nu voi face nici un comentariu deoarece printre ei s-au aflat si oameni care in urma reducerilor de personal si-au pierdut locul de munca (am trecut prin asa ceva). Despre cei ce vor sa vina la putere ce sa spun: V.Ponta , pe langa ceasurile lui scumpe si-a trimis nevasta la PE, mai are un dosar in care este anchetat pentru crima in cazul PANAIT. Despre barcile lui MAZARE, despre ceilalti mari corupti SOVA, DRAGNEA, RIZEA, HREBENCIUC, ILIESCU, VOICU, NASTASE, si as mai putea continua cu Vantu, Voiculescu si cei ce-i mai sustin prin mass-media si in justitie. Sa ma intorc la Crin Antonescu, care si el si-a trimis nevasta la PE, iar la noi in forul legislativ are cea mai slaba prezenta. Ma opresc aici si va doresc multa sanatate, apoi celelalte o sa mai vedem.

    RăspundețiȘtergere
  3. ...Ce tara mai e si asta ? Daca accept ca opiniile mass media pot fi diferite, chiar si total opuse, nu inteleg cum e posibil ca interpretarea textelor de lege de catre politicieni sa fie atat de diversa! (?) Asta este si consecinta modului in care, din '90 incoace s-au tot croit legile (inclusiv constitutia), pentru a servi o clasa politica, aflata EFEMER (si asta nu inteleg "politicienii" nostri) la conducerea tarii.

    O tara neguvernabila, nu ca poporul acesta este neguvernabil, ci pentru ca am avut parte doar de "activisti" interesati in mod meschin, doar de imbogatire si plasare a odraslelor si lipitorilor de afise in posturi in care nu aveau ce cauta. Manipularea grosolana practicata de oportunisti si de mass media devine din ce in ce mai abjecta.

    Tacerea guvernantilor, vinovati de infatuare si suficienta, a facut ca, locul unui dialog decent si permanent al lor, cu toti stakeholderii (nu-i mai enumar aici) sa fie luat de glasul manipulatorilor amatori, sau de profesie. Eu vreau ca tara sa fie guvernata prin legi corecte si aplicabile; eu vreau ca sistemele sa fie curatate de capusele traditionale; eu vreau sa aud voci obiective, voci curate si nu pe cele ale turnatorilor si frustratilor, "revolutionarilor", urlatorilor si scandalagiilor din tribunele de fotbal, "analistilor", "deontologilor", spagatistilor, sau, mai rau, pe ale celor platiti cu bani grei si murdari pentru a face tara praf.

    TEO

    RăspundețiȘtergere
  4. Manole, limiteaza-te la lins dosuri portocalii, lasa comentatul pe bloguri

    RăspundețiȘtergere
  5. Cei 40,50 de oameni care ies in fiecare zi la miting in Suceava sunt oameni normali,cu un simt etic si o constiinta foarte inalta si care reprezinta chintesenta calitatilor poporului roman.Adica o gandire sanatoasa,bun simt,inteligenta ,umor corectitudine si modestie.
    Nu sunt nebuni,handicapati,slabanogi,viermi,sunt oameni normali.Acesti oameni nu vor revendicari economice,vor doar ca in tara noastra sa se instaureze democratia si normalitatea.Nu mai vor dictatura si coruptie,vor doar ca institutiile statului sa functioneze.Vor ca legile vitale ale tarii sa fie discutate in parlament si nu impuse prin dictatura.Vor ca romanii sa-ti hotarasca soarta si viitorul si nu ca aceste lucruri vitale sa fie impuse de interese obscute si antiromanesti.Nu vor ca judetele Harghita si Covasna sa fie cedate ungurilor.Nu vor ca Romania sa fie inundata sub o mare de cianuri si sulfuri.

    RăspundețiȘtergere
  6. In urma protestelor celor 40,50 de oameni din cele 60 de orase din Romania s-au obtinut urmatoarele:
    s-a anulat legea sanatatii
    a fost demis jacuzzistul Baconschi
    s-a anulat legea alegerilor comasate
    puterea a pierdut majoritatea in senat
    opozitia este in greva parlamentara
    s-a organizat la Bruxeles simpozionul opozitiei despre DEMOCRATIA din Romania
    Igas a asasinat limba romana
    Guvernul Boc va fi demis saptamana asta
    E mult,e putin?

    RăspundețiȘtergere
  7. A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC A CAZUT BBBBBBBBBBBBBBOOOOO00CCCCCCCCCCCCCCCC
    CINE URMEAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ?????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

    RăspundețiȘtergere
  8. Anonimule cu botnita pe creier si cu falusul pana in esofag, delirezi?...ai nevoie de medicamente sau de un medicament anume cu o viteza mare pe secunda ?.

    TEO

    RăspundețiȘtergere
  9. Te oftici PDL-istule ,vine judecata divina.Nu veti obtine nici 0.5% la voturi.SUNTETI TERMINATI

    RăspundețiȘtergere
  10. CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    CADE SI BASEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    RăspundețiȘtergere
  11. Decat sa comentati aiurea in vant,mai bine va mobilizati ,impreuna cu alti oameni , si veniti in centru. Aici toti sunt viteji si filozofi. Ia sa comentati aiurea acolo , la fata locului ,sa vedem, va mai da mana ? O sa mai aveti curajul pe care-l aveti aici ? Nu prea cred!NUmai lasii stau si comenteaza aici ,sub imperiul anonimatului
    Unprotestatar de acolo , cu mucii pana la brau de cele mai multe ori ,din cauza frigului

    RăspundețiȘtergere
  12. guvernul boc a gasit tara cu un deficit de 5,5% si la sfarsitul anului 2011 avea o crestere economica de 2,5%. ce spuneti de asta?

    RăspundețiȘtergere
  13. Atat timp cat aceste proteste nu erau directionate de usl-isti totul era corect!

    RăspundețiȘtergere
  14. cred ca o sa cazi t5u in wc si o sa tragi apap dupa tine. Nu scapi tu de Base,te va pune la punct!

    RăspundețiȘtergere
  15. unde este cresterea ai a economica domnule? poate pe hartie sau in mintea dumitale, eu unul nu am simtit nici o crestere economica, nu am vazut sa se fi deschis in Suceava sau in alta parte a tarii fabrici , sa sprijini agricultura (oferind producatorului piata de desfacere nu importand...sau importand doar deficitul..daca exista)...etc sa nu ne mai tragem unul altuia presul de sub picioare. nu fac parte din nici o organizatie politica asa ca de ies in strada ies in speranta ca viitorul meu sa fie unul mai bun.
    Adi

    RăspundețiȘtergere
  16. Pt dinu- oricum le sterge pe astea care nuu ii plac7 februarie 2012 la 22:42

    Dinu maine seara e tot la aceeasi ora? Si nu mai pui si tu o pila la usl sa creasca un pic indemnizatia, sa puna si ei un spor de frig? Te rog eu ca azi am inghetat la proteste

    RăspundețiȘtergere
  17. oamenii astia chiar nu au nimic de spus..daca nici protestele astea nu sunt organizate de Usl si altii...mai bine s-ar lua de manutza si ar merge la un ceai cald...poate se va gandi careva sa le faca cinste...

    RăspundețiȘtergere
  18. cum putem sa spunem ca acesti oameni au fost chemati de opozanti fereasca dumnezeu.cum se poate sa credem ca usl-istii sunt implicati.chiar daca au fost in piata erau pur si simplu intamplator pe acolo.alo domnilor nu toata lumea este asa proasta sau fara minte.

    RăspundețiȘtergere