Cătălin Flutur nu vrea Suceava capitală de regiune: "E rândul Botoşaniului să iasă în faţă!"

Cătălin Flutur nu vrea Suceava capitală de regiune: E rândul Botoşaniului să iasă în faţă!

După ce în noiembrie 2011 a avut câteva replici acide la adresa Sucevei (detalii aici), liderul PDL Botoşani, primarul Cătălin Flutur a afirmat că nu este de acord ca Suceava să devină capitala unei viitoare regiuni.

Primarul Cătălin Flutur, a spus vineri, 23 martie, ca municipiul Botoşani ar trebui să să fie desemnat capitală a viitoarei regiuni care va lua fiinţă în nordul Moldovei. Liderul PDL a făcut declaraţia făcând referire la rezultatele recensământului de anul trecut care arată că Botoşani are 100.899 de locuitori, Suceava 86.282, iar Piatra Neamţ numai 77.393.

"Care-i problema? Noi suntem pentru Botoşani, să ne înţelegem foarte bine. Cred că este rândul Botoşaniului să iasă în faţă. Ce legătură avem noi cu Suceava? N-au decât să se irite", a afirmat primarul Flutur, citat de botosaneanul.ro

Până acum doar Iaşi şi Suceava au mai revendicat capitala posibilei regiuni din partea de nord a Moldovei.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Da,eu am retinut urmatoarele.Botosani are si teatru si filarmonica.Suceava n-are.Botosani are cinematografe .Suceava n-are.Botosani are strazile asfaltate si e curat.Suceava "n-are".Botosani are preturile in piata mult mai mici ca la Suceava.Suceava "n-are".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mai, domnului Catalin Flutur i-au luat foc paiele din cap! Da, vine var-su de la Suceava si i le stinge!

    RăspundețiȘtergere
  3. Am dus gunoiul si pur si simplu mirosul era insuportabil la ghena.Plus ca era o mizerie de nedescris.Apoi l-am vazut pe Lungu maturand strada electoral cu televiziunile dupa el.Si mi-am adus aminte de Prigoana.De ce oare?
    Primaria Suceava are incheiate cu firma Rosal trei contracte: unul de salubrizare a municipiului Suceava, unul care se ocupa cu activitatea de curatenie intre blocuri si unul pentru transportul gunoiului la Botosani, in valoare de 30 de miliarde de lei vechi pe an, care impreuna cheltuie 80% din bugetul local pentru salubrizare.
    Salubrizarea in municipiul Suceava ii costa pe cetaten preturi enorme, fiind al doilea municipiu din tara la costurile de salubrizare dupa Satu Mare, acest lucru in contextul in care "in Suceava domneste mizeria".
    Statisticile arata ca Suceava plateste 92 de lei pe an pe cap de locuitor pentru costurile de salubrizare, fata de Brasov, care plateste doar 12 lei pe an si este un oras infinit mai curat si mai agreabil decat municipiul Suceava.
    Între timp, transportul şi depozitarea deşeurilor la Botoşani îi usucă de bani pe suceveni. Numai un singur transport costă 1.300 de lei, iar zilnic din municipiu pleacă patru maşini. Altfel spus, Primăria Suceava cheltuieşte zilnic 5.200 de lei pentru a duce gunoiul în judeţul vecin.
    Un calcul simplu arata ca motorina necesara transportului costa cam 60-70 ron.Ce se intampla cu diferenta??????????

    RăspundețiȘtergere