Iepuri din beteală în parcul central

Voi ce părere aveţi de ornamentele pentru Paşti apărute în parcul central din municipiul Suceava? Chiar aşa, de ce or fi iepuri din beteală, nu ar fi fost normal să fie iepuraşi încondeiaţi?

Văz că au şi nişte cabluri care le ţâşnesc de pe sub coadă. Asta înseamnă că pe lângă beteală au fost folosite şi instalaţiile de la Crăciun?

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Iepuri de beteală în parcul central din municipiul Suceava

Trimiteți un comentariu

7 Comentarii

  1. adorabili. nu stiu daca si live sunt atat de "ochioshi" cum i-ai evidentiat tu in foto, dar sunt maxim de simpatici! mai pune Lungu si niste oua si carute si gata e Suceava ornat pentru sarbatorile pascale! :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Iepurasii sunt foarte simpatici ,numai ca iepuroiul sef are un morcov mare mareeeeeeeeeee cu raportul Curtii de Conturi,cu achizitiile ilegale,cu licitatiile trucate si cu tot ce inseamna PDL.In ritmul asta iepurasii o sa manance morcovi imbibati de cianuri si substante chimice de la exploatarea gazelor de sist

    RăspundețiȘtergere
  3. naspa de tot. daca vroiau sa fie in tema trebuia sa fie iepuri incondeiati nu facuti din beteala :)). sunt curios daca o sa iasa gasca pdl sa imparta de Paste oua si cozonaci in jurul lor asa cum imparteau portocale de Craciun in jurul bradului.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si asa cum Lungu dadea flori femeilor de 8 martie,si asa cum Poteras isi duce alegatorii in excursii la Ruse,asa cum Poteras si udrea fac chefuri electorale.Si binenteles toate acestea pe banii fraierilor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Brigada Ungureanu a intrat la guvernare în forţă: „Toată lumea la pământ! Acesta este un jaf!”. Cam toată lumea era deja la pământ – ăsta a fost norocul lor. Cagule n-au trebuit să-şi pună, că nu-i ştia nici dracu.S-au organizat ca la carte: pe Baba l-au pus să strice treaba la Educaţie, Mustea face moşmoande pe la Comunicaţii, Fuia de la Agricultură ne bagă-n ceaţă şi ne ţine mintea ocupată („pregătirea mea e continuă şi-o continui în continuare”), Bode ţine de şase la Economie. În timpul ăsta, pe mână cu Jeffrey (şmecherul ăla rupt în talpă de-atâtea Periniţe), rad tot. Cocalarii ăştia de Oxford au pus într-o zi pleoapa pe neferoase. Au dat cuprul pe nimic, cât ai trage un joint. L-ar fi câştigat la licitaţie o firmă canadiană, încropită ad-hoc, care cică ar avea ca acţionar un fond de pensii. Însă eu cred că astea-s calomnii, fiindcă am fi avut şi noi pensionarii noştri care să spoiască tingiri, să mânânce şi gura lor o proteină. Pe resurse. Frunzăverde foi de crin, nu-i trezeşte nimeni pe haladiţii din Opoziţie? Sculaţi, voi oropsiţi ai vieţii, până nu vă vând ăştia dormeza!

    RăspundețiȘtergere
  6. Traian Băsescu: Am onoarea să vă salut. Preşedintele României la telefon.

    Mwai Kibaki: Mă bucur să vă aud, domnule Ilieskuyu…

    Traian Băsescu: Sunt Traian Băsescu!

    Mwai Kibaki: Vă rog să mă iertaţi, domnule Băseskuyu. N-am ştiut că la dumneavoastră preşedinţii se schimbă atât de des. Sunt onorat să vă urez tradiţionalul “We muega umuthi”!

    Traian Băsescu: Permiteţi-mi să vă urez , la rândul meu, „Să trăiţi bine”!

    Mwai Kibaki: Cu ce vă pot fi de folos, domnule preşedinte?

    Traian Băsescu: E o problemă de maximă importanţă strategică. ..

    Mwai Kibaki: Mi-am închipuit. Cum spunem noi pe-aici: crocodilul nu sare degeaba din râu...

    Traian Băsescu: Pe teritoriul excelenţei voastre se află un deputat român

    Mwai Kibaki: Un om deosebit, într-adevăr. L-am primit cum se cuvine, avem mare grijă de el. L-am hrănit pe săturate: i-am dat fu-fu, n’kongo, moambe, tembo, ugali, mukimu, simba, pili-pili. I-am fi dat şi koko, dar n-am prins. Azi o să-i dăm moloko, fiindcă e dezlegare la antilope. Momentan îi facem vânt cu nişte frunze de palmier.

    Traian Băsescu: Tocmai asta e, că aş vrea să-i faceţi vânt în România.

    Mwai Kibaki: Aşa de curând? Nici n-am apucat să-l ducem la o vânătoare de jabiru...

    Traian Băsescu: Domnule preşedinte, Boldea e un infractor sinistru, un evazionist periculos. Un corupt!

    Mwai Kibaki: Un corupt? Hm.

    Traian Băsescu: Nu ştiu dacă în Kenya există corupţi...

    Mwai Kibaki: Avem o ţară bogată, nu ne lipsesc. Şireţi ca nişte hipopotami! Am auzit că în România corupţii sunt traşi în ţeapă.

    Traian Băsescu: Mda. Parţial. În Kenya cum îi pedepsiţi?

    Mwai Kibaki: Îi speriem cu Mau-Mau!

    Traian Băsescu: N-am putea încheia un acord bilateral? Excelenţa voastră îmi trimite un Mau-Mau şi eu vă dau o ţeapă...

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce banc cretin ! Dle Dinu ai face mai bine sa-l stergi ca umple de-aiurea spatiul pentru comentarii. Cit despre iepurasi, cred ca asa-i moda la Prelipca, nu ? Sint hidosi ce mai, macar daca nu puneau staniolul ala de prost gust pe ei.Ce sa ceri mai mult, dar mai ales cui sa ceri ?

    RăspundețiȘtergere