Medicul Alexandru Paziuc, fost consilier judeţean PDL, s-a înscris în PNL

Medicul Alexandru Paziuc, fost consilier judeţean PDL, s-a înscris în PNL

Medicul psihiatru Alexandru Paziuc s-a înscris în PNL. Adeziunea la PNL a fost semnată la sfârşitul săptămânii trecute iar anunţul a fost făcut luni, într-o conferinţă de presă.

Pe lângă activitatea de la Spitalul de Psihiatrie din Câmpulung Moldovenesc, medicul Alexandru Paziuc a ocupat pentru ceva vreme şi funcţia director al Direcţiei de Sănătate Publică, în mandatul 2004-2008 a fost ales consilier local la Câmpulung Moldovenesc din partea PD iar din 2008 a devenit consilier judeţean PDL, funcţie din care a demisionat în iulie 2010.

"Am fost privit ca un simplu executant al unor decizii luate la nivel superior. Pentru că nu se lucra în echipă în acest partid și pentru că am fost profund dezamăgit, o perioadă m-am gândit să mă retrag, să stau pe margine. Nu sunt însă omul care să poată aștepta pe tușă, mă deranjează și vreau să mă implic, să ajut comunitatea atât cât pot și acolo unde mă pricep. Din acest motiv am ales să o iau de la capăt în politică într-o altă echipă, unde să pot oferi și primi seriozitate și să existe comunicare", a spus medicul Alexandru Paziuc, citat de monitoruldemunte.info.

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii