Pavele, gropi și muncitori

De vreo săptămână, angajații primăriei au început să cârpească străzile Sucevei cu petice pe bază de pavele. Procedura este aceeași din ultimii ani.

V-ați întrebat vreodată cam de câte persoane este nevoie pentru a se reuși umplerea unei gropi cu câteva pavele? Păi ar fi nevoie de măcar şapte indivizi, dintre care unul să muncească efectiv. Cel puţin aşa reiese din fotografia alăturată:

Sapte muncitori astupa o groapa in Suceava

via

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Judetul Suceava are cele mai multe inventii in drumuri brevetate de OSIM(Oficiul de Stat pntru Inventii si Magareli).
    Primul a fost primarul Olarean care a pus prundis peste asfalt in Radauti.Apoi Lungu a inventat metoda pavelelor reconditionate de Symetrica si proptite in gropi precum cristalele Svarovschi in mamaliga lui tante Aglaia.Si nu in ultimul rand stalucitul interlop om de afaceri sucevean Vasile Puscasu a inventat capacele de canal asfaltate.

    RăspundețiȘtergere
  2. În 2010, în plină criză economică, autorităţile locale au irosit zeci de milioane de euro pe achiziţii şi sporuri plătite ilegal, arată ultimul raport public al Curţii de Conturi.
    În opinia auditorilor Curţii de Conturi, mare parte dintre edili au ignorat Legea achiziţiilor publice la atribuirea unor contracte;

    le-au acordat ilegal sporuri şi prime subordonaţilor; au încălcat normele privind administrarea şi gestionarea patrimoniului primăriei, al consiliului judeţean sau al consiliului local şi au aruncat pe apa sâmbetei fondurile alocate de la bugetul statului. Printre judeţele cu cei mai risipitori primari se numără Caraş-Severin, Bihor, Sibiu, Timiş, Braşov, Suceava, Constanţa, Mureş şi municipiul Bucureşti. 86 de milioane de euro este suma cheltuită ilegal de autorităţile locale în 2010.
    La capitolul ,,achiziţii", cei mai risipitori edili s-au dovedit a fi, potrivit Curţii de Conturi, cei din Suceava care au irosit 6,6 milioane de lei (1,5 milioane de euro)Suceava a creat prejudiciul asupra statului de 1.730.000 euro.

    RăspundețiȘtergere