PDL Suceava zice pas Mişcării Populare

Chiar dacă la sfârşitul săptămânii trecute fostul consilier prezidenţial şi ministru al Muncii, Sebastian Lăzăroiu, i-a avertizat pe democrat-liberali că "PDL este izolat" iar ambalajul Mişcării Populare s-ar vinde mai bine, PDL Suceava a hotărât să nu ţină cont de acest sfat.

Prim-vicepreşedintele PDL Suceava, senatorul Orest Onofrei a anunţat că filiala va candida în alegerile locale cu sigla partidului şi culoarea portocalie.

În condiţiile în care UNPR Suceava a anunţat că va merge cu candidaţi proprii, PDL nici nu prea mai avea variante pentru înfiinţarea pe plan local a Mişcării Populare. Asta pentru că PNŢCD, ecologiştii, verzii şi popularii lui Dan Diaconescu sunt practic inexistenţi.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. In schimb PDL nu zice pas UDMR.Si maine guvernul va da hotararea de guvern privind infiintarea liniei in maghiara la Universitatea de medicina din Targu Mures.
    Este revoltator ce se intampla. Ungurii cer pana si impartirea bolnavilor in spitale: pacientii unguri la medicii unguri, romanii la medici romani. Cine spune ca e doar circ, se insala. Asa se construieste Tinutul Secuiesc. Au aproape totul. Iar obtinerea acestei facultati DE STAT - ca una deja exista - in limba maghiara vizeaza in viitor discutia despre limba oficiala din Romania.
    Deja Harghita si Covasna sunt ale ungurilor,vezi steagurile si stemele care sunt pe primarii si prefecturi.CE URMEAZA?????????

    RăspundețiȘtergere
  2. Maine si poimaine sunt ultimele doua manifestatii autorizate in fata prefecturii din Suceava din seria iarna-primavara.Apoi se intra in postul pastelui.Va asteptam pe fostii,actualii si viitorii manifestanti

    RăspundețiȘtergere