Profesorul Mihai Cioată candidează independent la Primăria Vatra Dornei

Profesorul Mihai Cioată candidează independent la Primăria Vatra Dornei

Mihai Cioată, profesor de limba engleză la Liceul Teoretic "Ion Luca" din Vatra Dornei, şi-a anunţat intenţia de a candida pentru funcţia de primar al municipiului.

Mihai Cioată va candida independent, cu un discurs acid împotriva partidelor politice şi a traseiştilor:

"Atîta timp cît ni s-a întrerupt iluminatul public, am stat în frig în apartamente, ne spargem mașinile prin gropi, umblăm disperați după un loc de muncă, facem slalom printre maidanezi sau gunoaie, la care am putea adăuga spaima de a nu ni se tăia curentul la centrala pe rumeguș, nici nu e de mirare că nu mai îndrăznim să visăm nici la lucruri decente, darămite la unele spectaculoase.

Oameni buni, este momentul să punem politicul în paranteze pentru un mandat și să încercăm cu un independent căruia îi va fi mai ușor să creeze coeziune atît în Consiliul Local, cît și în relațiile cu puterea județeană sau centrală. Este momentul să le rîdem în față traseiștilor politici, celor care cred că ne mai pot cumpăra votul cu găleți, cu ulei și zahăr, dar și celor care au cheltuit iresponsabil banul public.

Candidez sub sloganul "DORNENII SUNT PARTIDUL MEU!", ca INDEPENDENT, fără găști politice sau economice care să mă susțină, dar nu singur, deoarece am alături cei mai mulți "membri", cei mai motivați, dar și cei mai creativi și dornici de schimbare: cetățenii Dornei", a declarat Mihai Cioată pentru Monitorul de Dorna.

Până acum, pentru funcţia de primar al municipiului Vatra Dornei şi-au mai anunţat candidatura actualul primar Ioan Moraru din partea PNL, Cezar Ioja din partea PSD şi Ilie Boancheş de la PDL.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Nici nu stiu ce sa spun.Daca in general cand mergi la padure si faci un gratar ingurgitand si un pet de bere ai sanse sa te impiedici de o cioata in acest caz cred ca nimeni nu se va impiedica de Mihai Cioata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Deputatul Boldea care avea o structura mafiota de imobiliare si prostitutie a fost lasat de statul roman sa fuga din tara pentru a nu-i da in gat pe ceilalti pdl-isti implicati.Acesta este PDL.

    RăspundețiȘtergere
  3. mic om, mare caracter! ha! asta se vinde pentru nimic primului ofertant. e de zece ori mai bun si mai vertical moraru.

    RăspundețiȘtergere
  4. pupaţi-l în curuţ pe Moraru cât poftiţi! Acum o veţi face... de la on la om, nu de la bou, la primar.
    Domnule profesor, aveţi susţinerea dornenilor. Lăsaţi primăria. Pregătiţi-vă intrarea în Parlamentul României, în toamnă. Dorna vă susţine!

    RăspundețiȘtergere