Vasilică Puşcaşu, ridicat din spital de poliţiştii austrieci

Afaceristul Vasilică Puşcaşu a fost predat autorităţilor austriece.

Poliţişti austrieci însoţiţi de poliţişti de la Inspectoratul General al Poliţiei Române s-au prezentat, în noaptea de miercuri spre joi, la Spitalul Judeţean de Urgenţe "Sfântul Ioan cel Nou" Suceava, pentru a-l prelua în custodie pe Vasilică Puşcaşu.

Acesta a fost transportat în Austria cu un avion. Vasilică Puşcaşu este acuzat că în aprilie 2005 ar fi participat la cel puţin două jafuri armate pe teritoriul Austriei.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. La sârşitul anilor 90, ziarele scriau despre el că ar fi fost liderul grupării “germaniştilor”, care în 1997 ar fi jefuit în 40 de zile 90 de bănci şi oficii poştale.
    Omul de afaceri Vasilică Puşcaşu a apărut în Suceava drept un antreprenor de succes în ultimii ani. Bineînţeles că pe numele lui nu apare nimic, toate firmele pe care le conduce fiind în acte pe numele cumnatei acestuia, o tânără fotomodel de 21 de ani din Fălticeni. În 2011, firma Kamer Build Company SRL a devenit faimoasă în Suceava, când a subcontractat lucrările de asfaltare pentru principala arteră de circulaţie din municipiu. Asta în condiţiile în care în acte, firma are ca obiect principal de activitate comerţul cu amănuntul în magazine nespecializate. În lumea „bună” a Sucevei, Vasile Puşcaşu este cunoscut ca fiind naşul de cununie a lui Andrei Motan, fiul directorului medical al Spitalului Judetean Suceava – dr. Doina Ganea Motan. Nunta tânărului, potrivit presei, a fost nunta anului 2009, fiind una extrem de extravagantă, printre excentricităţi fiind şi animatorii de la Dansez pentru Tine, conduşi de Edi Stancu.

    RăspundețiȘtergere
  2. La respectiva nunta au participat 422 de invitaţi, printre care preşedintele Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, primarul de Suceava, Ion Lungu, secretarul de stat dr. Cristian Irimie, senatorii Orest Onofrei şi Tiberiu Prodan, europarlamentarul Petru Luhan, preşedinta Casei Asigurărilor de Sănătate, dr. Cristina Iordăchel, directorul spitalului, Vasile Rîmbu
    De asemenea mafiotul Vasile Puscasu este inventatorul capacelor de canal asfaltate.
    observam aceasta lume pestrita formata din oameni politici si mafioti notorii.Acelasi fenomen se observa la cazul Boldea care conducea mafia imobiliara.Numai ca in cazul lui Vasile Puscasu politistii austrieci l-au condus la granita pe cand in cazul deputatului Boldea Statul l-a condus la granita cu flori si fanfara:))

    RăspundețiȘtergere