Viceprimarul PDL Ioan Scotniţchi va candida din partea PNL pentru Primăria Şcheia

Viceprimarul PDL Ioan Scotniţchi va candida din partea PNL pentru Primăria ŞcheiaViceprimarul comunei Şcheia, Ioan Scotniţchi, va candida pentru funcţia de primar al localităţii din partea Partidului Naţional Liberal, susţin surse liberale.

În mandatul 2004-2008, Ioan Scotniţchi a ocupat funcţia de viceprimar din partea PSD după care în 2008 a trecut la PDL, asigurându-şi un nou mandat de viceprimar.

Scotniţchi s-a alăturat acum Partidului Naţional Liberal urmând să candideze pentru funcţia de primar împotriva fostului coleg de partid, actualul primar PDL al comunei, Vasile Andriciuc.

Trimiteți un comentariu

22 Comentarii

  1. Dinule, viceprimarul PDL, Ioan Scotniţchi, nici nu te cunoaste si spune ca nu este adevarat nimic din ceea ce ai spus mai sus. Nu ai vorbit cu el la telefon, SAU IN ALT MOD, sa-ti confirme sau sa-ti infirme, nu ai vorbit, pe nici-o cale, nici macar cu Andriciuc , primar in functie, care este si presdedinte de organizatie PDL. Am vorbit acum cu amandoi.

    Este evident ca ai incalcat cele mai elementare reguli ale informatiei si , probabil, impreuna cu altii, va bucurati semiotic de cat de smecheri santeti voi si cat santeti de tari ca nu va mai incape judetul si tara cu asemenea "ieftineala" de gang.

    Clar o minciuna grosolana si o diversiune abjecta care, in esenta ei, nu respecta nici macar regulile elementare ale unei diversiuni de calitate.

    INOROGUL

    RăspundețiȘtergere
  2. Un jurnalist de valoare, care se respecta pe sine si respecta profesia aceasta de gazetar, ar retrage imediat articolul de mai sus si nu ar recurge la stergerea comentariilor care ii atrag atentia ca minte si manipuleaza. Aici vorbim despre cei cu coloana vertebrala si de aceia care stiu sa-si ceara scuze pentru ca au gresit si care mai stiu ca a gresi este omeneste. A PERSEVERA IN PROSTIE SI IN GRESEALA ESTE, INSA, ALTCEVA.CE VRETI VOI.

    RăspundețiȘtergere
  3. iar s-a activat Manolea?

    RăspundețiȘtergere
  4. Dinule, daca esti corect si onest, reafiseaza comentariul pe care l-ai sters mai devreme. Asta doar daca mai vrei sa-ti pastrezi bruma de credibilitate pe care o mai ai. Comentariul a fost la obiect, justificat, argumentat si dovedit cu probe clare. Stiu ca o sa spui ca esti propriul mogul dar, in acest caz, nu mai clama dreptatea, obiectivitatea, normele gazetariei elementare, nu mai poza in victima ostracizata pe nedrept si nu mai numi demersul tau un act de informare.

    RăspundețiȘtergere
  5. Primarul de Scheia, VASILE ANDRICIUC, contactat telefonic, declara ca nu a fost contactat de catre DINU ZARA in cazul informatiilor de mai sus. Ca presedinte de organizatie PDL. Viceprimarul comunei Şcheia, Ioan Scotniţchi, declara ca nu a fost contactat de nimeni, pentru a confirma sau infirma informatiile de mai sus, nici telefonic si nici in alt mod.

    Omul nu stie de ce au aparut si mai ales pentru ce aceste manipulari nedrepte si cere corecturi, poate scuze si retragerea minciunilor din informatie, ca articol nu poate fi numit. Este evident ca este o facatura josnica, incapatanata si obraznica, ce nu respecta nici cele mai elementare reguli gazetaresti si care intaresc opiniile conform carora nimic din ceea ce i se intampla lui Zara nu este intamplator sau nejustificat.

    Omul, ca facator de situatii, in intelepciunea sa seculara, spune ca ce-si face omul cu manuta lui se cheama…”liberal arbitru”. Sa facem un experiment, a la KUSTURITA : Dinule, ce o sa zici, daca, intr-o zi, din senin, un cineva cu aere de intelept, va expune pe blogul personal (…kkk…), fara nici-o justificare sau preaviz, cele mai nenorocite mizerii despre tine, alaturi de faptul ca tragi pe nas, faci trafic de influenta si de droguri, lucrezi cu subteranele gangsterilor si pe deasupra ai si orientari pederaste, bla, bla, bla, s.a.m.d. si , la insistentele celor vizati, informatiile ar continua sa stea tepene si incapatanate, in deschiderea paginii?

    Probabil ca o sa strigi si o sa urli de conspiratii uriase si nedreptati colorate politic, tocmai tu, eroul de la Termopile, aducator de adevar istoric si dreptate sangeroasa. Cine o sa te mai auda atunci?...DAR CINE O SA TE MAI CREADA…?

    RăspundețiȘtergere
  6. Primul comentariu nu a fost şters, a intrat automat în SPAM iar acum l-am afişat. Cu privire la candidatură, până la alegeri vei vedea că am dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  7. L-ai sunat sa-l intrebi ?. L-ai intervievat sa-ti confirme sau nu ?. Ai probe colaterale din partea unora cu identitate? Restul este barfa de tatza proasta. El (Viceprimarul comunei Şcheia, Ioan Scotniţchi) a fost aseara la spectatacolul ginerelui sau ( SORIN FILIP), nu stiai asta , nu?...sau nu mai ai voie sa sa-ti vezi copiii pe o scena sau oriunde ca sta, el, marele paparazzi, cu MANUTA PE PISTOL si anunta, triumfator, ca a vazut fundul vestejit al babei.

    Nu ai nici macar probe circumstantiale, dar in acelasi timp nu ai nici-o indoiala in afirmatiile tale si este total de neinteles. Cum poti sa dai o sentinta doar dupa vorbe si zumzete? Ai fost intoxicat, Dinule, si cu asta basta. Se mai intampla, dar vezi ca mai ai un comentariu in Spam sau asupra lui s-a savarsit operatiunea "delete"!. Recunostinta daca va fi expus in "pleen".

    RăspundețiȘtergere
  8. A fost expus in "pleen".Deocamdata, multumesc!.

    RăspundețiȘtergere
  9. Daca ai dovezi si marturii, expune-le !. Dupa toate tehnicile de protectie a surselor. Daca nu...n-are rost sa mai insistam.

    RăspundețiȘtergere
  10. Cine e dl. Scotnitchi? Viceprimarul?

    RăspundețiȘtergere
  11. Dinule, stii foarte bine ca discutia despre candidatura viceprimarului de la Scheia s-a pus la cale intr-o crasma de mana a treia, in care participantii ametiti de rachiul ieftin baut au inceput sa se laude ca-l aduc ei pe Scotnitchi sa candideze din partea PNL impotriva lui Andriciuc. Interesant e faptul ca vreo doi dintre participanti au confirmat ca ai trecut si tu pe-acolo...Daca astea sunt sursele tale e trist Dinule pentru cariera ta de jurnalist

    RăspundețiȘtergere
  12. Dinule, daca e adevarat ce se scrie mai sus, e pacat ca esti in solda unor asemenea oameni care folosesc un jurnalist talentat ca tine pentru jocuri politice ieftine

    RăspundețiȘtergere
  13. Interesant e că îţi răspunzi singur la comentarii :)))

    Data viitoare poate că e totuşi mai bine să nu intri tot de pe un IP de la STS, adică de genul celui folosit de tine acum şi care e pe hostul: 213-177-xx-xx.stsisp.ro. (Nu am dat şi ultimele cifre să nu zici că-s băiat rău)

    Pentru cei care nu ştiu cam de prin ce structuri provine cel care a scris comentariile de mai sus, aruncaţi o privire aici. Ca să înţelegeţi de unde tehnicile diversioniste prin care mă acuză că aş fi trecut pe la o crâşmă unde erau şi penelişti

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca ai dreptate cu diversiunea. Eu unul banuiesc faptul ca ar putea fi vorba de postacii PSD de la cabinetul parlamentar al lui Gavril Marza. L-au tras pe linie moarta pe dl senator, dar incearca si el sa se faca util pentru partid...

    RăspundețiȘtergere
  15. nimeni nu-l bate pe andriciuc; ameteli electorale vor mai avea loc dar important va fi rezultatul lor; usl nu are forta necesara sa bata primarii in functie ai celor de la PDL; referitor la credibilitatea celor afirmate de gazda acestui blog as vrea sa stiu sursa de unde provine, bineinteles daca se poate

    RăspundețiȘtergere
  16. Există un anumit cod de bune practici privind protejarea surselor, evident că nu voi spune cine anume mi-a furnizat informaţiile. Dacă vei găsi o altă informaţie neconfirmată pe acest site atunci ai tot dreptul să pui la îndoială credibilitatea informaţiei din acest articol. Eu cred că nu vei găsi.

    RăspundețiȘtergere
  17. Bla, bla, cu bune practici, vrajeala ieftina, Dinule. Un telefon iti ia un minut din viata. Materialul expus este un verdict, o sentinta, un adevar absolut, nici-o urma de indoiala sau retinere din partea ta. Din 2 martie si pana astazi faceai de trei ori Suceava-Viena SI ASA MAI DEPARTE, iar tu nu ceri prin telefon niste banale precizari sau personal-lamuriri, invocand surse oculte si mister de fata virgina care a facut 10 ani trotuarul. Cu regret iti spun ca asa ceva nu se face si mai ales sa sustii aceste aberatii cu citate despre deontologie si semiotica aranjamentelor de culise. "Mon cher", las-o balta ca macane macabru si infantil!.

    RăspundețiȘtergere
  18. Manole te cunosc după expresiile pe care le folosești si in emisiunea in care ii lingi in cur pe criminalii de la pdl, marș înapoi paiosule in catinul tau infect din Prostosani

    RăspundețiȘtergere
  19. Bai, fratilor cu spume--n cavitatea cerebrala, ati luat-o razna?... asta este "situl" lui Zara care se trage vartos din Havarna-Botosani, mancati verde de Paris si beti urina de boi in calduri si nu mai procreati nici doua fraze inteligente? Fie-va mila de cacatul asta de viata curvita ce o mulgeti prin pisoare infecte. Luati, turbatilor, medicamente si nu mai frecati singurul capsor cu care mai ganditi intre doua degete ca improscati pe tastatura si pe monitor, ce dreacu...

    RăspundețiȘtergere
  20. si daca ar fi adevarat dinu intreabal pe andriciuc ii este frica de sc otnichi sau de flutur ca nul mai sustin .dinu mai dane o alta bomba flutur candideaza di partea ppdd la primaria humor

    RăspundețiȘtergere
  21. Scotnitchi Primar, Turturean (Piciu) Viceprimar, Dirja consilier, Buhac consilier, Onciu trezorier cu echipa asta Scheia va fi Metropola, Suceava se va ruga sa se afilieze ....

    RăspundețiȘtergere