Adrian Macovei, candidatul UNPR pentru Primăria Suceava, promite grădină botanică în Parcul Şipote

Adrian Macovei, candidatul UNPR pentru Primăria Suceava

UNPR Suceava a decis să meargă pe mâna lui Adrian Macovei în alegerile pentru funcţia de primar al municipiului Suceava. Adrian Macovei are 37 de ani şi este absolvent al Institutului Militar de Infanterie şi Chimie "Nicolae Bălcescu" Sibiu, Facultatea de infanterie, specializarea - Management iar în 2007 a absolvit un master în Managementul firmelor de comerţ, turism şi servicii la USV.

În perioada 1997 - 2000 a fost şeful asigurării tehnice cu armament şi muniţie, ofiţer 4 cu pregătirea fizică în cadrul Biroului pregătire pentru luptă de la Batalionul de Infanterie Marină Babadag.

În perioada 2000-2003 a fost contabil şef al Batalionului 331 Infanterie Botoşani iar în intervalul 2003-2006 a ocupat funcţia de contabil şef al Batalionului 333 Infanterie Mecanizată Botoşani.

Din 2006 a intrat în mediul privat, fiind pentru un an directorul punctului de lucru Suceava al firmei SC Darian Rom Suisse SRL Cluj. Din februarie 2007 ocupă funcţia de director general al SC Lider Plast SRL.

Adrian Macovei a anunţat, printr-un comunicat de presă, că are pregatit "un program coerent de guvernare locală care prevede, în primul rând, transparenţă bugetară, servicii publice de calitate și respect față de cetățean".

Macovei promite facturi mai mici la întreţinere prin construirea unei centrale termice care să funcţioneze pe gunoi, reduceri şi scutiri de taxe şi impozite pentru firmele care creează locuri de muncă, sprijinirea sportului de performanţă şi "o mai mare atenţie în eliberarea autorizaţiilor de construcţie".

"Produs în Suceava" este un proiect propus de Adrian Macovei pentru firmele de producţie de produse industriale.

Cireaşa de pe tort este promisiunea înfiinţării unei Grădini Botanice în Parcul Şipote şi "promovarea oraşului prin artă şi nu doar prin artă populară".

Care crezi că sunt şansele lui Adrian Macovei în confruntarea cu primarul în funcţie Ion Lungu şi candidatul USL Alexandru Băişanu?

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. Nea Adriane,chiar asa sa ne incalzim cu gunoaie ca boschetarii?:)
    Cat despre parcul Sipote mission impossible.Sub Ceasca parcul Sipote era un frumos loc de promenada pentru adulti si de joaca pentru copii.Avea si o tabara.De 22 de ani a ajuns groapa de gunoi si wc public si asa va ramane de-a pururi.Pe langa gradina botanica ar merge si o gradina zoologica "speciala".

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca nu ma insel Parcul nici nu este deocamdata in adminitrarea Primariei, el fiind in administrarea Ocolului Silvic sau ceva de genul asta. Dar dupa cum v-ati obisnuit odata la 4 ani, se promit foarte multe si nu se realizeaza mai nimic.

    RăspundețiȘtergere