Băişanu minte poporul cu feisbucul

Alexandru Băişanu, candidatul USL pentru primăria Suceava, şi-a făcut pagină de Facebook prin care oferă premii pentru cei care participă la nu ştiu ce concurs.

Pagina este deschisă cu opt indivizi şi individe care ţin un banner pe catre scrie "Hotărăşte TU! Suceava este şi oraşul tău" (fără diacritice).

Dacă acei indivizi sunt suceveni, sau cel puţin români, eu promit să mă fac popă (la aceeaşi facultate de la Constanţa la care e student şi Alexandru Băişanu).

Îl sfătuiesc pe Băişanu să îi roage pe cei care se vor ocupa de imaginea lui în campania electorală să nu îşi facă treaba chiar la mişto, cu poze furate aiurea de pe internet.

Băişanu minte poporul cu feisbucul

Trimiteți un comentariu

16 Comentarii

  1. pacat ca pe FB nu e si dislike...

    RăspundețiȘtergere
  2. Baisanu a mintit cu "feisbucul" dar guvernul Ungureanu a mintit cu nesimtire.Urmarea :Ungureanu a cazut in haul istoriei si baisanu a ajuns la putere.

    RăspundețiȘtergere
  3. Baisanu nu va ajunge ever la putere. E condamnat sa fie eternul candidat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Vorbim de faptul ca la putere a venit USL si guvernul Ponta.Parlamentul va fi de asemenea USL majoritar.Deci oricum Baisanu va avea o functie ,daca nu primar atunci prefect.Si as vrea sa-l vad pe Lungu primar cu consiliul local majoritar USL,cu guvern USL si parlament USL.Sa vedem ce va face cand nu i se va da nici un ban si va avea contul primariei gol.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oricum nu Baisanu reprezinta USL ,el este doar un om.Nu sta USL in Baisanu.Important e ca am scapat de guvernarea portocalie,ca Basescu va fi demis si noi vom trai o viata normala.

    RăspundețiȘtergere
  6. Linistit,FNI,pardon,FMI si USL vegheaza pentru tine:))

    RăspundețiȘtergere
  7. Mai Sfetcule (aka Camil), nu-i asa ca daca primeai si tu putina afectiune de la fatucile din Basarabia nu mai erai atat de frustrat si pornit sa injuri si sa defechezi pe oricine ti se nazare?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dinule, pune si tu un link catre pagina de FB la care faci referire.

    RăspundețiȘtergere
  9. Qui prodest? Irina si-a terminat programul Erasmus in Polonia cu rezultate
    bune. In curand va sustine lucrarea de licenta si va spune adio Romaniei. Pleaca sa-si gaseasca un viitor in alta parte pentru ca aici, in tara pe care o considera ca o sora mai mare a tarii sale nu a gasit decat ipocrizie, ura si invidie . Singura ei vina este ca s-a implicat prea mult in de activismul politic nestiin cu ce soi de indivizi,unsi cu toate alifiile va avea de-a face. Toate rautatile care s-au spus la adresa ei nu au nicio acoperire. Nici o acuza nu a fost probata. Tu si Donea ati incercati sa obtineti favoruri sexuale si cand ati fost refuzati, ati intors foaia defaimand-o pe bloguri. Pacat ca nu v-a actionat in instanta pentru calomnie, ar fi castigat cu siguranta. Asta-i adevarul, recunoaste!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa inteleg ca defaimezi persoane pe care nici macar nu le cunosti? Postezi imagini cu aceste persoane, considerand ca sunt compromitatoare la adresa lor. Ce poate fi considerat compromitator cand un roman chiar daca nu locuieste in Romania depune o coroana de flori? Eu unul nu vad nimic compromitator in imaginea aia.
    Hai fii serios si recunoaste ca nu doar Oxana te-a refuzat ci si Ludmila si Garjau si Irina si Silvia si majoritatea fetelor cand au vazut cat esti de fatarnic si modul josnic in care ai incercat sa te infiltrezi in GIRB doar pentru a obtine informatii din interiorul acestei organizatii, pe care ulterior sa le utilizezi in sprijinul tezei tale privind ghetoizarea studentilor basarabeni.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  11. On topic.Posibil ca pagina de FB a candidatului Baisanu sa nu fie prezentata in cea mai fericita forma grafica si sa existe deficiente in a comunica mesajul candidatului catre electoratul tanar prezent peretelele de socializare, dar nu vad unde "Baisanu minte poporul cu feisbucul" Pe de alta parte sunt curios cum arata pagina de FB a candidatului Lungu Ion sau a candidatului Flutur Gheorghe sau poate dumnealor nu considera importante voturile tinerilor si in consecinta nu folosesc aceste canale de comunicare? Poate citeste cineva de la OT-PDL si raspunde.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din câte ştiu eu cei de la PDL Suceava nu au pagină de campanie pe Facebook. Greşeală din punctul meu de vedere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Sfetcule! Miscarea asta cu ba p'a matii nu face decat sa confirme banuielile mele ca a fost ceva intre tine si "mustacioase" si care din pacate pentru tine s-a terminat nu tocmai fericit. Ce sa-i faci, varsta-si spune cuvantul! Vestea buna e ca exista medicamente care-ti pot rezolva problema!
    In mesajele postate anterior eu nu te-am injurat doar am vrut sa subliniez ca exista un motiv pentru care tu urasti tot ce inseamna femeie din RM si ca asta e un fel de muza pentru tine. Trebuie sa recunosc ca posezi o oarecare maiestrie in "manuirea condeiului", dar acest talent nu te investeste cu autoritatea morala de a judeca actiunile unor oameni cu care, vorba ta, nu ai nimic de-a face.


    ...restul mesajului, hmmm asa-i ca nici habar nu ai pe cine injuri?!


    Uite de aia nici nu-ti port pica si-ti doresc sa divortezi de Manuela fiindca e pacat sa se iroseasca un talent ca al tau. Hai sa traiesti! Pa!

    RăspundețiȘtergere
  14. Posibil sa ai dreptate Luciane si intr-adevar acuzatiile care ti-au fost aduse nu se probeaza. Intrebarea ramane totusi: cine are de castigat. Un ex: sefa de grupa de la Istorie si Geografie si-a umilit colegii prin discursul de absolvire, dar, surpriza nu a existat nicio reactie ferma la adresa ei ca sa vezi cum suntem noi "romanii" care prin faptul ca ne e lene sa luam atitudine incurajam un astfel de comportament al unora din studentii din Basarabia. Zic al unora pentru ca generalizarile nu-si au rostul; sunt o multime de studenti basarabeni care fac cinste Universitatii, buni colegi si priteni si mai presus de toate buni romani. Personal iti urez succes in anchetele pe care le faci, dar iti recomand sa fii, totusi mai obiectiv.

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  15. Discursul ei nu a fost o gafa, a fost premeditat.

    RăspundețiȘtergere