Ce şanse mai are Cazinoul din Vatra Dornei?

Cazinoul din Vatra Dornei ar putea deveni cel mai important obiectiv turistic din judeţul Suceava. Clădirea a ajuns însă în proprietatea Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor care spune că nu va cheltui niciun leu pentru restaurare până nu primeşte de la stat cele 166.000 de hectare de pădure solicitate în instanţă.

Urmăreşte o emisiunea interesantă despre Cazino, difuzată de Televiziunea Orion Vatra Dornei. Mihai Cioată îi are invitaţi pe jurnalistul Adrian Ardelean şi pe profesorul de istorie Aurelian Cucoreanu:



Aşa ar putea arăta Cazinoul din Vatra Dornei:

Aşa ar putea arăta Cazinoul din Vatra Dornei

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Foarte tare,biserica are cazinou.O vorbă din popor spune că este bine să faci ce spune popa și nu cum face popa. Nimic mai adevărat, dacă este să studiem cazul unor pretenții mirene ale Înalt Prea-Sfinției Sale Pimen Suceveanul, arhiepiscop al Sucevei și Rădăuților. O fundație la care înalta față bisericească apare drept președinte revendică de la Statul Român peste 166.000 de hectare de pădure, plus cantoanele silvice de pe raza suprafața respectivă. Toate ar fi bune și frumoase, dacă acțiunea ar avea pic de temei legal
    Cazinou si jumate din codrii Sucevei,ce-si poate dori biserica mai mult?Unde sunt scolile,orfelinatele,spitalele,azilurile,Caritas,pe care biserica ar trebui sa le aiba?

    RăspundețiȘtergere
  2. Patriarhul Daniel: Românii au cea mai mare speranță de viață după moarte din toată Europa.
    Patriarhul Daniel a respins ieri ca alarmiste știrile care spuneau că speranța de viață în România este foarte mică, de numai 74 de ani. El a atras atenția că ar trebui să ne orientăm după un indicator mult mai important, care ne plasează pe un loc fruntaș în Europa. “La capitolul speranță de viață după moarte, românii stau excelent, aceasta fiind de o eternitate pentru bărbați și ceva mai mult pentru femei. E lucru știut că femeile trăiesc mai mult”, a declarat șeful Bisericii Ortodoxe Romane.

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.youtube.com/watch?v=KGUeW3u0-Rs

    RăspundețiȘtergere