Doi primari PDL nu mai candidează pentru un nou mandat

Doi primari ai PDL Suceava nu vor mai candida pentru un nou mandat. Este vorba de primarul PDL de Marginea, Dumitru Lungu, despre care am scris deja că a bătut palma cu Alexandru Băişanu. Detalii aici. Din partea PDL, în comuna Marginea va candida actualul viceprimar Dumitru Nichitean.

Primarul PDL al comunei Todireşti, Gheorghe AvramO situaţie asemănătoare este cea din comuna Todireşti. În acest caz, primarul în funcţie, Gheorghe Avram (foto), a fost dat la o parte de un afacerist din localitate, consilierul local PDL Mugurel Bocancea. Acesta va fi susţinut de organizaţia locală a PDL pentru a candida pentru funcţia de primar al localităţii. Bocancea a mai candidat pentru primăria Todireşti în anul 2004 din partea PNG-CD. Atunci Mugurel Bocancea a obţinut 5,48% din voturi. Bocancea este asociat la Pebocon SRL.

Un caz mai aparte este cel din comuna Vultureşti. După ce primarul Cătălin Constantin Ciubotaru a murit, în decembrie 2011 conducerea primăriei a fost preluată cu titlu interimar de viceprimarul PDL Mihai Iftimie. La alegeri, organizaţia PDL Vultureşti îl va susţine însă pe Mihai Grădinaru.


Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Draga Dinule,ti-am zis ca de luni lista care ai dat-o cu candidatii PDL nu mai e corecta.Sus trebuie sa scrii candidati USL:))Asta e mersul istoriei.PDL va fi al treilea partid de pe scena romaneasca dupa USL si PP DD.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stau si ma intreb ca prostul ce interese reprezinta spionul Ungureanu.Ale romanilor in mod cert nu.nici ale PDL-ului nu cred dupa ce se intampla MAREA MIGRATIE.Si atunci ale cui???Omul asta a semnat imtr-o saptamana mai mult decat Boc si Tariceanu la un loc.Sa recapitulam:a cedat CHEVRON gazele de sist din Dobrogea.A dat cuprul unei firme fantoma pe doi bani.A dat un pachet la Transelectrica pe doi bani.Ce urmeaza?Rosia Montana,Transgaz,Nuclearelectrica,Hidroelectrica,Tarom,CFR.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cica a luat-o in freza Gradinaru si cu fiisu.A venit si procuratura..........
    Vedem un articol prin ziare sau?
    Sau poate nu?

    RăspundețiȘtergere