Gabriel Şerban nu mai candidează la primăria Câmpulung! PDL merge pe mâna lui Ioan Ţăran

Scorul dezastruos din sondaje l-a scos din joc pe primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Constantin Gabriel Şerban. Acesta nu va mai candida pentru un nou mandat la alegerile de pe 10 iunie.

Anunţul, surprinzător pe unii, a fost făcut joi seară de şeful PDL Suceava, Gheorghe Flutur, la un post de radio local.

Plecat de la URR la PNL şi ajuns în cele din urmă în PDL, Şerban intrase din plin în campania electorală. Gabriel Şerban şi-a cumpărat în ultima lună numeroase articole, greţos de laudative, în presa scrisă şi online din Suceava.

Liderii PDL încearcă acum să acrediteze ideea că renunţarea la candidatură a fost numai decizia lui Şerban. Şeful PDL Câmpulung Moldovenesc, Gheorghe Niga, a anunţat, pentru Monitorul de Munte, că un nou candidat a fost deja desemnat în persoana consilierului local Ioan Ţăranu, şeful centrului de exploatare E.ON Suceava, iar Gabriel Şerban va rămâne în echipa PDL chiar dacă nu mai candidează pentru Primărie.

"În echipă cu Gabriel Șerban am început să construim și sigur că a fost o surpriză decizia lui, dar i-am respectat dreptul de a-și urma calea, mai ales că va rămâne în echipa noastră. Noi am găsit un alt gospodar pentru candidatură, domnul Țaran Ioan, consilier local în prezent, tot un om tânăr și pregătit, care să exprime forță și alături de care oamenii să poată privi viitorul cu încredere", a declarat Gheorghe Niga.

Trimiteți un comentariu

2 Comentarii

  1. ....dar oare mana lui Ioan Taran e mai muncita decat a lui Serban?de unde stie Flutur daca acesta este potent(politic evident)?sau si-a dat seama ca in Campulung voteaza mai mult femeile decat barbatii?

    RăspundețiȘtergere
  2. pdl a gresit enorm mergand pe mana lui serban.trebuia sa-l lase pe negura sa candideze din partea pdl si stateau linistiti.acum le tremura chilotii si din ce se aude,negura va avea undeva la 40 si ceva la suta la votare.daca ne gandim bine,nici nu mai conteaza ce culoare politica o sa aiba primarul nostru.totul e sa faca ceva in oras.serban nu a facut nimic in doua mandate.nici macar soseaua ce trece prin fata casei parintesti nu a fost in stare sa o asfalteze.el s-a ocupat cu constructia de vile prin strainatate si cu comisioanele la lucrari.de-ar pleca sa nu-l mai vedem prin primarie in vecii vecilor.serban = ciuma neagra a orasului !!!!

    RăspundețiȘtergere