Vino la Înviere cu tricolorul!

A venit momentul să ne luptăm şi să găsim drumul spre Lumină, să ieşim din acest Iad în care suntem forţaţi să trăim. Să acţionăm la timpul potrivit! La locul potrivit! Nimeni altcineva nu o va face în locul nostru! România trebuie să învie! Nu mai vrem DOAR o schimbare! E nevoie să ne trezim şi să facem ceva!

În noaptea de Înviere Romania renaşte! Ia cu tine la Înviere tricolorul în orice formă: drapel, banderolă, steguleţ, insignă, ca prim simbol grăitor al rezistenţei mute pe care o opunem celor care ne dezbină, celor care ne-au asmuţit unii împotriva altora, celor care ne-au îndemnat să ne căutăm peste hotare o viaţa mai bună.



Citeşe mai multe la Gândeşte.org

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Excelent montajul,si faptul de a veni la paste cu tricolorul este o idee excelenta.In felul acesta se va impleti credinta cu constiinta de sine a acestui frumos popor.
    Ca o paranteza desi nu stiu daca se potriveste cu acest moment,o parte din amenzile date de jandarmerie manifestantilor de la prefectura au fost transformate in avertismente iar la celelalte decizia a fost amanata.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ştiam despre transformarea amenzilor în avertismente, planificasem să scriu ceva pe această temă după sărbători

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand am noutati te anunt.Cel mai interesant caz este al manifestantului care a fost amendat cand era la un praznic.Acesta i-a dat pe jandarm si martor la Parchetul militar pentru fals in acte si marturie minciunoasa.Sunt curios ce o sa se intample.

    RăspundețiȘtergere