Sondaj USL: Flutur 48%, Nechifor 44%

Şeful PSD Suceava, Ioan Cătălin Nechifor, susţine că doar patru procente îl despart de actualul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur.

Potrivit sondajului prezentat într-o conferinţă de presă, Gheorghe Flutur ar avea o intenţie de vot de 48% iar Cătălin Nechifor ar fi votat de 44% dintre respondenţi.

Nechifor susţine că potrivit sondajului USL ar obţine 56% din voturile pentru lista de consilieri judeţeni în timp ce PDL ar fi votat de 30% dintre respondenţi.

Dacă ar avea loc alegeri parlamentare, scorul obţinut de USL ar fi de 61 de procente iar PDL ar fi votat de 24% dintre alegători.

Cătălin Nechifor a precizat că sondajul a fost realizat de Avangarde la solicitarea USL, în intervalul 18-21 mai, prin metoda interviului faţă în faţă la domiciliul respondentului, eşantionul fiind de 1.000 de persoane iar marja maximă de eroare de 3,1%.

Într-un articol publicat ieri de Econtext.ro, Gheorghe Flutur era cotat cu 55% din intenţia de vot pentru funcţia de preşedinte al CJ Suceava. Detalii aici. Într-un alt articol, cei de la econtext.ro susţin că primarul Ion Lungu ar obţine 45% din voturi. Detalii aici.

Trimiteți un comentariu

10 Comentarii

  1. Foarte importanta este vederea de ansamblu.Politicile social economice se implementeaza de parlament,guvern,consiliile judetene si consiliile locale.Primarul si presedintele consiliului judetean sunt puternici daca au in spate tot ce s-a mentionat mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  2. Flutur are aproape 60%.

    RăspundețiȘtergere
  3. comision la bani cheltuiti poate! ca procente...sau ai socotit si mortii care vor vota cu pedeleu'? ca vii s-au convins!

    RăspundețiȘtergere
  4. hahahhaha, ce vrajeala

    RăspundețiȘtergere
  5. Mizerie de sondaj.Flutur are doar voturile PDl-Istilor.Auzil pe ala,cica are 60% Flutur!!! De unde sa aiba flutur 60% ? Daca pica Base,pica tot PDL-u si cu toti hoti care au furat tara asta.Ascultati faptele,nu minciunile de sondaje.

    RăspundețiȘtergere
  6. Oricum cat de huliti sunt cei din PDL, parerea mea ca tot o sa isi adjudece cateva primarii si cred in mare masura ca la consiliul judetean flutur va castiga la pas.

    RăspundețiȘtergere
  7. Paradoxal Catalin Nechifor este foarte aproape de Gheorghe Flutur.Acest lucru s-ar explica si prin faptul ca lumea il percepe pe Flutur ca direct raspunzator de toate dezastrele pe care le-a produs PDL.De ce,deoarece mereu aparea in spatele lui Boc.
    In schimb Lungu are sanse mai mari deoarece nu a fost identificat cu guvernarea PDL.Speram ca dupa mitingul spectacol de azi,unde USL si-a exprimat forta si puterea in Burdujeni,fieful PDL,sa se schimbe datele problemei.Chiar daca presa suceveana a trecut cu vederea venirea primului ministru in Suceava,mitingul de la Burdujeni a adunat 2000 de oameni care au ascultat discursurile magistrale ale lui Piedone,Constantin,Ponta ,Antonescu.

    RăspundețiȘtergere
  8. ATAC FARA PRECEDENT!!! PONTA CONTRA FLUTUR
    La mitingul concert de la Burdujeni Ponta a afirmat că a fost procuror şi că în viaţa lui a întâlnit mulţi hoţi, dar niciunul ca Gheorghe Flutur.
    "Am întâlnit mulţi hoţi în viaţa mea, dar niciunul mai mare ca Flutur. Am întâlnit şi mulţi mincinoşi, dar niciunul ca Flutur", a spus Ponta, care a precizat că a cunoscut şi mulţi miniştri, dar niciunul care să omoare găinile oamenilor şi să vândă apă chioară.El a spus că primarul Sucevei, Ion Lungu, este mai rău decât Emil Boc şi a adăugat că "atunci când aude Lungu de Flutur, parcă aude Boc de Băsescu"."Cred că într-un partid de mincinoşi şi hoţi ca PDL, cel care a încălcat legea cel mai mult a fost Flutur şi trebuie să plătească pentru asta", a mai declarat preşedintele PSD.Premierul a subliniat că are o datorie faţă de oamenii din această zonă a ţării întrucât aici a copilărit, la Pârteşti, şi că atunci când la Bucureşti oamenii stăteau în frig şi nu aveau mâncare, primea din Bucovina "barabule" (cartofi)."Am datoria de a rupe un necaz, un blestem", a spus Ponta, care a arătat că acest "necaz" al sucevenilor este conducerea actuală PDL a judeţului.

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi place ca timisorenii voteaza in continuare cu PNTCD.

    RăspundețiȘtergere
  10. flutur e un om de nimic care fura si il doare in fund de noi la fel ca si ion lungu pe cand catalin nechifor e un om cu adevarat deosebit caruia ii pasa de oameni un om de nota 10.Bravo domnule Catalin Nechifor!

    RăspundețiȘtergere