Accident între Mercedesul patronului Florconstruct şi o maşină de poliţie. Poliţistul, vinovat pentru că nu a folosit sirena

Accident între Mercedesul patronului Florconstruct şi o maşină de poliţie. Poliţistul, vinovat pentru că nu a folosit sirena

În noapte de vineri, 8 iunie 2012, în jurul orei 12.30, în intersecţia de la Biblioteca Judeţeană din centrul municipiului Suceava a avut loc un accident rutier.

Autoturismul Mercedes care îi aparţine lui Vasile Florea, patronul firmei Florconstruct SRL, s-a izbit în plin într-o maşină de poliţie aflată în misiune, cu girofarul în funcţiune. Atât maşina de poliţie cât şi maşina patronului Florconstruct au fost ridicate în doar câteva minute de la locul accidentului. La volan se afla fiul patronului firmei de construcţie.

Despre accest accident nu s-a pomenit absolut deloc pe nota de presă transmisă zilnic de biroul de comunicare al IPJ Suceava, cu toate că este vorba de o autospecială de poliţie avariată într-un accident rutier. Reprezentanţii IPJ Suceava au explicat că evenimentul nu a fost mediatizat deoarece nu au fost victime.

Din informaţiile apărute după publicarea acestui articol rezultă că vinovat pentru producerea accidentului a fost poliţistul aflat la volanul autospecialei, agentul-şef Sorin Voroniuc. Potrivit legii, acesta avea obligaţia să intre pe roşu în intersecţie şi cu semnalul acustic în funcţiune, nu doar cu semnalele luminoase. Agentul-şef Sorin Voroniuc a fost sancţionat cu suspendarea permisului de conducere.

Deşi le-am solicitat de mai multe ori să îmi furnizeze imagini de pe camera de supraveghere care a surprins accidentul, primarul Ion Lungu şi şeful Poliţiei Locale Suceava, Viorel Horodenciuc, au refuzat de fiecare dată motivând că imaginile nu pot fi furnizate presei, deşi la alte evenimente imaginile au fost furnizate fără probleme.

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Pai la cate tone de asfat a turnat Florconstruct SRL pentru Primaria Suceava cum dumnezeu sa te legi de asa o mina de aur?

    RăspundețiȘtergere
  2. si care e problema a a avariat o mașina de poliție? nu-l cunosc pe acest Florea sau pe cineva care sa fie implicat in acest accident, dar nu vad unde e neregula.. omu' dacă a stricat mașina poliției o repara si gata! de ce trebuie sa știți voi "ziaristii" totul? dacă era un alt oarecare cetățean care trecea printr-o patanie asemănătoare, mai erati atât de revoltati? cu ce-s mai speciali oamenii care-s putin mai cunoscuți in oraș fata de ceilalți? suntem o natie care ne place sa trăim din can can-uri.. si-s de doi bani! chiar nu vad de ce s-ar scrie un articol in ziarele locale cum ca nu știu ce personaj a avariat o mașina a poliției.. omul plătește paguba si la revedere! cu atât mai bine.. o mașina de poliție mai putin la cersit la capăt de linie continua sau după vreo trecere de pietoni. Seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca era alt cetatean presa ar fi publicat evenimentul pe prima pagina cu toate datele necesare.Iar presa trebuie sa stie totul,dar absolut totul pentru ca este o putere in stat si garanteaza apararea democratiei.

    RăspundețiȘtergere
  4. Autorul este Voroniuc spagaru!Sa vedem cine va repara mașina de poliție si din ce bani!mercedesul va fi reparat pe asigurarea obligatorie a poliției iar loganul lui Voroniuc vinovat de producerea accidentului din șpagă!

    RăspundețiȘtergere