Alexandru Rădulescu și Alexandru Băișanu, vicepreședinții CJ Suceava

Alexandru Rădulescu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Suceava

Viitorii vicepreședinți ai Consiliului Județean Suceava vor fi Alexandru Rădulescu (PSD) și Ștefan Alexandru Băișanu (PNL).

Alexandru Rădulescu este profesor la Colegiul Național "Nicu Gane" Fălticeni. Rădulescu a fost lider de sindicat al unităţii de învăţământ până anul trecut şi este cunoscut ca un apropiat al deputatului PSD Ioan Stan.

Ștefan Alexandru Băișanu este președinte al filialei județene PNL Suceava. Băișanu a pierdut la limită alegerile pentru funcția de primar al municipiului Suceava, la o diferență de 1.197 de voturi.

Trimiteți un comentariu

11 Comentarii

  1. USL s-a instalat in Suceava cu acte in regula.Au control absolut ,la Consiliu judeteanPrimarie,Prefectura,deconcentrate.Singurul element care nu este din filmul asta este Lungu,care la depunerea juramantului il pupa cu foc pe Baisanu.Astept cu mare interes care vor fi politicile social economice ale noii puteri instalate.

    RăspundețiȘtergere
  2. nicio masura economica luata in primele 2 luni de guvernare decat cresterea deficitului bugetar pentru acoperirea maririlor de salarii. Unde sunt măsurile? Unde e cresterea mediului privat?

    RăspundețiȘtergere
  3. Guvernul PONTA merge ceas:
    a dat inapoi banii luati bugetarilor 8% prima transa ,a dat inapoi banii luati pensionarilor in 16 transe.
    Va anula 120 legi si proiecte de legi idioate printre care:
    Legea cu inmatricularea masinilor in Bulgaria si alte tari care puteau circula in tara doar 90 de zile.Legea care conditiona vanzarea apartamentelor de obtinerea certificatului energetic.Guvernul a recuperat 200 milioane lei de la primăriile PDL care au primit bani de la Guvernul Ungureanu cadou d paste şi va restrânge cheltuielile cu achiziţii şi deplasări externe, pentru a asigura fondurile aferente restituirii către pensionari a cotei de CASS percepute ilegal.
    I-a pus la respect pe unguri dupa ce PDL le-a facut cadou judetele Harghita si Covasna si Basescu s-a facut pres in fata lui Orban
    A deschis din nou spitalul de la Buftea si va deschide scoli si spitale din cele inchise de PDL.A facut ordine in TVR unde banii nostri erau furati si tot noi plateam latraii PDL care primeau 10.000 roni/luna.A permis romanilor sa vad toate meciurile campionatul european la TVR. A redus cu 30 de procente cheltuielile cu bunuri şi servicii.

    RăspundețiȘtergere
  4. nechifor esti marioneta lui stan si alui marza daca ti la dat pe radulescu trebuia sa-l pui in functie dar oameni la suceava nu sunt trebuie sa aduci de la falticeni ? ce spun taticu STAN si taticu MARZA pui in aplicare daca nu e vai de pielea ta .tot comunistii sunt la putere te conduce MARZA la consiliu judeten din umbra . O comparatie intre tine si FLUTUR, ...... NECHIFOR esti nimic .,dar 4 ani nu trec greu ,Flutur va revenii din nou.si va fi doar el nu si MARZA ,STAN...si apropiatii care trebuie sa-i pui pe functie se vede nu ai putere sa gandesti singur .

    RăspundețiȘtergere
  5. felicitari domnule radulescu! sunteti un excelent profesor de geografie

    RăspundețiȘtergere
  6. Oare cit il vor ajuta cunostintele de geografie in activitatea de vicepresedinte al CJ Suceava? Cu ce se va ocupa domnia sa? Oare chiar nu puteau gasi un jurist, un economist, un inginer? Ca si Baisanu e sociolog sau filozof.Or sa faca sezatori la CJ.

    RăspundețiȘtergere
  7. speram sa aflam cum se va descurca noua stapanire instalata cu pedelistii de directori de la Biblioteca Judeteana si Muzeul Bucovinei .. :)):)):))

    RăspundețiȘtergere
  8. Angelico Furtunico, te vezi cumva derectoare?

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai ii schimba de urgenta.Deja PSD si PNL au negociat impartirea intre ei a tuturor deconcentratelor.Iar doamna Angela Furtuna ar fi perfecta pentru functia de director la Biblioteca Judeteana.

    RăspundețiȘtergere
  10. Biblioteca Judeteana nu-i institutie deconcentrata, vita! E in subordinea CJ...alta mincare de peste.Ia si mai studiaza legislatia, mai ales ca te visezi derectoare.Cred ca ar trebui sa-ti schimbe dom doctor tratamentu, ca asta nu mai are rezultate.

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu pot decat sa te sfatuiesc sa-ti faci abonament la biblioteca si sa iei imprumut cartea "Reeducarea si reformarea PDL-istului turbat" scrisa de Crin Antonescu.

    RăspundețiȘtergere