UPDATE: Cătălin Nechifor l-a învins pe Flutur la Consiliul Judeţean, susţine PSD

Ioan Cătălin Nechifor, candidatul USL pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, ar fi reuşit să îl învingă pe liderul PDL Gheorghe Flutur, susţin reprezentanţii PSD. Potrivit numărătorilor paralele relizate de staff-ul de campanie al PSD, Cătălin Nechifor ar avea un avans de câteva mii de voturi dar încă nu au fost centralizate rezultatele din vreo 150 de secţii de votare.

UPDATE: Reprezentanţii PSD susţin că la finalizarea numărării voturilor din toate secţiile de votare din judeţul Suceava, Ioan Cătălin Nechifor a câştigat alegerile locale la o diferenţă de aproximativ nouă mii de voturi.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor la Consiliul Judeţean Suceava.

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. Felicitari domnului Nechifor ca ne-a scapat de Marele baron local.Locul lui este la groapa de gunoi a istoriei.Din pacate primar a ramas tot portocaliu rozaliu.Speram ca Nechifor,prefectul si consiliul local sa-l puna la treaba adica sa-l vad la birou opt ore pe zi ca un functionar zelos si sa lase afacerile lui veroase cu devize umflate,cu comisioane.Sper sa nu mai aud de Symetrica,Florconstruct,firma fratelui geaman,Rosalu lui Prigoana.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sper ca D-nl Nichifor sa traga la raspundere pe Flutur,Balan si altii pentru tot raul facut de ei

    RăspundețiȘtergere
  3. balanel asuma-ti rezultatul!te laudai ca o sa-ti arogi din merite.tu l-ai ingropat pe flutur!lungule ti-a trecut glontul pe la ureche!scapa de balan!

    RăspundețiȘtergere
  4. @3: La "PRO-TEHNICA" S.R.L. te referi???

    RăspundețiȘtergere
  5. FLUTUR POATE II VINE MINTEA LA CAP ,SI NU SE VA MAI INCONJURA DE NON-VALORI..

    RăspundețiȘtergere
  6. Pai Flutur era la somaj pe la 10.isi depunea dosarul

    RăspundețiȘtergere
  7. principalul vinovat IOAN BALAN!sper ca flutur si lungu sa-si dea seama cine i-a dus la pierzanie....desi e cam tarziu.infumuratul asta a jignit si flituit pe toata lumea...chiar pe colegii de partid.aruncati-l afara,sau da-ti demisia daca ai demnitate ...mai bine nu ca nu stii ce-i aia.

    RăspundețiȘtergere
  8. URAAA!fluturasul mafiot si-a luat zborul.Nechifor nici nu s-a instalat bine in fotoliul de la Ciolanul Judetean si deja are laudatori.nu vreau sa va fac sperantele praf,fratilor,dar deja Nechifor are o bila neagra de la multi care l-au votat chiar.va reimprospatez memoria:al vostru"domn Nechifor" s-a plimbat cu elicopterul in campania electorala,cel mai probabil pt a evita gropile din drumurile judetului rezultate in urma"modernizarii"(pe bani multi)facute de gasca portocalie care tocmai s-a lins pe bot.trebuie sa va aduc aminte si de Nissan juke-urile cu girofar folosite de proaspat instalatul Nechifor

    RăspundețiȘtergere
  9. asta e .sa mai vina si cei cu foame mare de la usl.o sa ne tina si astia 4 ani cu firmituri si apoi vor pleca asa cum au facut cei de la pdl.noi vom ramane sa batem din palme cu buzunarele goale si buzele umflate.cam asta facem de 20 de ani si nu ne trezim . si timpul trece...... si trece....
    BRAVO USL, PDL, PPDD,UDMR SI CELELATE PARTIDE CA NE PURTATI PE DEGETE
    HOU POPOR ROMAN PROST

    RăspundețiȘtergere