Control al Curţii de Conturi la CJ Suceava, cerut de parlamentarii USL

Activitatea Consiliului Judeţean Suceava ar putea fi verificată de Curtea de Conturi în baza unei solicitări a parlamentarilor USL. Chestorul Senatului Radu Berceanu a anunţat luni, după şedinţa Biroului Permanent, că reprezentanţii USL au cerut o serie de controale ale Curţii de Conturi la CJ Suceava şi CJ Dâmboviţa, dar şi la primăriile din Craiova, Ploieşti, Deva şi Haţeg.

"E străvezie chestiunea, aşa că nu trebuie neapărat să fac eu cine ştie ce comentarii suplimentare (...) Văd că sunt din ce în ce mai multe lucruri făcute fără niciun fel de perdea, aşa, sau delicateţe. (...) Se pot face controalele astea, acolo este domnul Nicolae Văcăroiu care împarte celorlalţi din Curtea de Conturi controalele şi nu era niciun fel de problemă să facă şi controalele astea, dar dumnealor probabil au ca scop politic să arate ce forţă şi ce muşchi politici au, şi mai ales ce fac când sunt ei la putere cu puterea, adică o exercită până la cotor", a mai spus Berceanu.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. Recordurile Sucevei, în afară de scrisul cu oi pe dealuri şi oul gigantic de Paşte, sunt mult mai prozaice si s-au petrecut la cel mai drag copil al consiliului judetean si anume DGASPC si sub obladuirea fostei directoare adjuncte Mona Săndulescu,membru marcant PDL: un cablu electric de 200 de metri în valoare de 15 000 de euro, un gard de 300 de metri de 62 000 de euro, o magazie de 20 de metri pătraţi care a costat 25 000 de euro şI cea mai scumpă maşină de curăţat cartofi din lume – 8700 de euro.

    RăspundețiȘtergere
  2. Bombonel ,USL-ist SEF, are de ales intre Rahova si Jilava. Oare cine ii va mai numara ouale in celula? Dottore plinge cu lacrimi de crocodil ca i-a stricat imaginea.Oare il gratiaza Basecsu pe Bombonel,ce ziceti?

    RăspundețiȘtergere
  3. Bombonel deocamdata a vrut sa-si traga un glont in cap si acuma e la spital.Sigur ca justitia trebuie sa-si faca treaba,sigur ca cei corupti trebuie pedepsiti,dar astept cu extrem de mare nerabdare procesele coruptilor PDL:Udrea,Berceanu,Videanu,Flutur,Pinalti,Falca,Poteras,Negoita,Ritzi.
    Cat despre dottore el isi face bagajul pentru Bruxelles(fara Base).

    RăspundețiȘtergere