Harta localităţilor care au votat cu Flutur sau Nechifor la preşedinţia Consiliului Judeţean

Gheorghe Flutur a câştigat alegerile în 61 dintre localităţile din judeţul Suceava dar a pierdut din cauza diferenţelor mari de voturi în favoarea USL din municipiile judeţului. Mai jos se găseşte harta localităţile în funcţie de cine a câştigat cele mai multe voturi la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Localităţile câştigate de Gheorghe Flutur sunt colorate cu portocaliu iar cele câştigate de Ioan Cătălin Nechifor sunt colorate cu albastru.

De observat că Nechifor a pierdut alegerile în Câmpulung Moldovenesc, Stulpicani, Pârteştii de Jos, Todireşti şi Calafindeşti, localităţi cu primari USL.

Gheorghe Flutur a pierdut alegerile în următoarele localităţi cu primari PDL: Suceava, Vatra Dornei, Solca, Ciocăneşti, Buneşti şi Dolheşti.

Dintre cele patru localităţi unde au fost aleşti primari independenţi, USL a câştigat la Brodina iar PDL a câştigat la Ulma, Vicovu de Jos şi Mănăstirea Humorului.

Harta votului pentru preşedenţia CJ (click aici pt dimensiune mare):

Harta voturi Gheorghe Flutur Catalin Nechifor in judetul Suceava la alegerile locale 2012

Harta localităţilor în funcţie de apartenenţa politică a primarilor aleşi la 10 iunie 2012 (click aici pt dimensiune mare):

Harta politica a primarilor alesi in judetul Suceava la alegerile locale din 2012

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii