Gheorghe Flutur a fost ales secretar general al PDL

Gheorghe Flutur a fost ales secretar general al PDL cu 1053 de voturi "pentru" şi 22 de voturi "împotrivă".

Vasile Blaga a fost ales președinte al PDL cu 1.197 voturi "pentru" şi 28 "împotrivă".

Cezar Preda, Cristian Preda, Mihai Stănişoară şi Dorin Florea au fost aleşi în cele patru funcţii de prim-vicepreşedinţi PDL.

Cezar Preda a obţinut cele mai multe voturi, respectiv 926. Acesta a fost urmat de Dorin Florea - 881 de voturi, Cristian Preda - 872 de voturi şi Mihai Stănişoară - 751 de voturi.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Si daca domnul Flutur iesea presedinte Consiliu judetean?
    Interviu cu domnul Flutur
    Buna ziua,ce ne puteti spune de soseaua de centura?
    Ei nu e gata inca , mai trebuie cateva zeci de milioane lei,dar pe 9 iunie vom taia panglica la portiunea Patrauti Scheia ca sa vada poporu ca se presteaza.La fel si asfaltarile le facem o data la patru ani inainte de alegeri sa vada omu ca se presteaza.Si sa zica de mine si de Lungu ca suntem gospodari( Лорд in rusa,householder in engleza ,耶和华 in chineza)
    Dar despre autostrada Suceava Bucuresti?
    Pai prima sapatura de lopata o incepem pe 12 iunie ca pe 11 iunie sarbatorim victoria in alegeri.Dar aveti planuri,studii de fezabilitate?Pai planul ti-l fac eu acuma.da o foaie.Stii ce este autostrada?Cel mai scurt drum intre doua puncte.Domnule Flutur,dar aici ati scris SUCEAVA – LUNA.Da,e ultimul meu proiec la care visez .Dar nu o sa-l fac cu fonduri europene,ci cu un investitor chinez,HO SI MINT.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si daca domnul Flutur iesea presedintele Consiliului judetean?
    Flutur seamănă cu un neamţ, dar e abil ca un bizantin. A câştigat, treptat-treptat, o influenţă considerabilă, iar acum se poate socoti la apogeul puterii sale politice. El e stăpânul absolut al feudei sale, din ţara fagilor. Acolo e aer curat, sunt pensiuni fără număr şi locaşuri de cult mirosind a trecut glorios. Un vinişor mănăstiresc, mulţi brazi, seninătate şi încredere în forţa de regenerare a PDL-ului.Nici musca nu bâzâie pe deasupra obcinelor fără ştirea lui Ghiţă. Adevărat român verde, neam de voinic şi purtător de steag portocaliu. Ştefane, Măria Ta, Moldova rămâne urmaşilor, urmaşilor tăi, în veacul vecilor! (aici am exagerat puţin, recunosc! Dar e pur sentiment patriotic…)

    RăspundețiȘtergere
  3. Citate celebre Flutur Conferinta PDL plagiate si comentate (sa se sesizeze Funeriu si Miclea)
    "Ne putem îmbunătăţi performanţele doar dacă strângem rândurile, dacă vorbim pe o singură voce şi dacă milităm toţi pentru acelaşi scop"
    El a arătat că este timpul ca partidul să se reaşeze în "formaţie de luptă, umăr lângă umăr".(Ei se cunoaste ca domnul Oprea v-a dat gradul de colonel d-voastra si tuturor PDL-istilor.Stia el ca vreti sa militarizati tara ceva gen junta militara)."Suntem în plin şantier de reconstrucţie a dreptei", a adăugat Gheorghe Flutur(aici se vede ca are obsesii legate de soseaua de centura care totusi e pe stanga)
    Flutur le-a spus democrat-liberalilor că la putere se află o forţă "a urii şi răzbunării".(Eu cred ca sforta de care zici se afla taman la palatul Cotroceni)A voastra Plagiatoare Eminenta Codruta Luluta

    RăspundețiȘtergere
  4. anonimu' 2, e sufucient sa stie ai de fac anchete! si flutur devine o musculita bazaind prin celula lui nastase! ca doar nu degeaba l-o fi pus pe ala de la fraude silvice sef peste politaii din suceava. ca sa nu mai vorbim de dosarele pe care i le-au facut ai lui. ca nu degeaba acu' doi ani sa-ntors si din mare sustinator al lui blaga a devenit pupuincuristul(cat de jos trebuia sa se aplece!) lui boc.

    RăspundețiȘtergere
  5. si n-o sa mai ai acces la ilustrele-i buci sa le lustruiesti! sa nu intri in sevraj!
    pardon! sa-ti exprimi sentimentul patri(h)otic am vrut sa spun!

    RăspundețiȘtergere