Locale 2012: Atmosferă tensionată la partide după închiderea urnelor

Atmosfera era tensionată duminică seară, după închiderea urnelor, la toate cele trei partide importante din Suceava.

La PDL încă nu erau prezenţi liderii Gheorghe Flutur şi Ion Lungu iar staff-ul de campanie era pregătit pentru începrea numărătorii paralele.

La PSD, deputatul Ioan Cătălin Nechifor a plecat pe teren imediat după închiderea urnelor. Nechifor a spus că merge în localităţile unde sunt primari PDL.

La PNL, Ştefan Alexandru Băişanu nu era prezent la sediu. Staff-ul de campanie a început numărătoarea paralelă a voturilor.

Reprezentanţii partidelor nu au avut reacţii la rezultatele exit-poll-urilor din celelalte localităţi ale ţării. În Suceava nu au fost realizate sondaje de tip exit poll.

Rămâi pe dinuzara.com pentru rezultatele finale ale alegerilor locale din judeţul Suceava.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. FELICITARI USL pentru victoria zdrobitoare cu 60% pe tara.Practic USL a spulberat PDL care are 11% la fel ca si partidul babelor zalude PPDD.
    Practic la ora actuala nu mai exista opozitie in Romania.Era normal ca acest partid dictatorial,tradator de tara si de neam,care ne-a vandut tara ungurilor,care a vrut sa dea cadou cuprul si sa ne otraveasca tara cu cianuri si cokteiluri de 500 substante toxice,care l-a avut pe Basescu presedinte,prim ministru,parlament,Curtea constitutionala,Televiziunea romana sa dispara practic de pe esichierul politic.asteptam alegerile parlamentare si prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. "la ora actuala nu mai exista opozitie in Romania". atunci, practic se inlocuieste o dictatura cu alta. Dumnezeu sa ajute poporul roman. Amin!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai la cate nenorociri a facut PDL ma si mir ca mai are 11%.Dar la parlamentare va avea sigur 1% :)

    RăspundețiȘtergere