skip to main | skip to sidebar

Nu e la tigăi, e la bulendre

Deschiderea magazinului H&M din Iulius Mall Suceava, 14 iunie 2012:

Deschiderea magazinului H&M din Iulius Mall Suceava, 14 iunie 2012

Articole recomandate:

    din Suceava, Iulius Mall, LIDL

Comentează folosind Facebook:

5 comentarii:

  1. Am vazut ca pe portiunea Politia centrala - parc institut(stadion)Symetrica schimba din nou pavelele.M-am uitat atent la cele vechi si arata foarte bine.Stie cineva care e logica????

  2. Toti cocalarii si pitzipoancele din oras s-au adunat acolo.Asta e nivelul de cultura al tineretului sucevean,majoritatea semianalfabeti, cu gramezi de bani de la mama si tata.Doar n-ai s-ai vezi, Doamne fereste, la coada la o librarie sau la un spectacol.Pasiunea lor sint "decit" shopingul,clubingul,terasele,gratareala,cursele de masini...si cam atit. Viitor de aur tara noastra are.Singura noastra sansa, a celorlalti, e sa plecam din tara.Hai, pa.

  3. Da, se trece la pavelele de vara. Asa cum se schimba cauciucurile la masina.

  4. Foarte tare asta :)) Sunt pavele mai netede si mai lucioase.Cele de iarna sunt antiderapante.Pastrand aceeasi logica si bordurile trebuie schimbate
    cu borduri de vara.De asemenea indicatoarele rutiere produse de Loyal.Cele de vara au desenat pe ele un soare iar cele de iarna un fulgusor.Ar trebui sa avem si doi primari:Unul de vara si unul de iarna.

  5. Cam peste tot este asa, unde se deschide un magazin nou cu haine. Tare e ca la tigai erau batrani, la haine sunt tineri.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online