Sancţiuni de la CNA pentru TV Plus, Bucovina TV şi TV Rădăuţi

Trei posturi de televiziune din judeţul Suceava au fost sancţionate în şedinţa de joi a Consiliului Naţional al Audiovizualului pentru modul în care au reflectat campania electorală.

Prin decizie CNA, TV Plus Suceava a fost sanţionat cu amendă de 5.000 de lei "pentru dezechilibre constatate în emisiunile cu caracter electoral, precum şi pentru alte aspecte ale legislaţiei audiovizuale referitoare la nerespectarea grilei de programe aprobate de CNA".

Postul Bucovina TV a fost sancţionat cu somaţie publică "pentru dezechilibre constatate în emisiuni electorale. În ediţiile emisiunii „La o vorbă cu meşterul Manole” din zilele de 19, 20 şi 24.05.2012, s-au încălcat prevederile art. 30 şi 40 alin. 1 din Codul audiovizualului". 

Tot cu somaţie publică a fost sancţionată şi staţia TV Rădăuţi "pentru nerespectarea prevederilor Deciziei CNA nr. 195/ 24.04.2012, precum şi pentru încălcarea unor dispoziţii ale Codul de reglementare a conţinutului audiovizual, printre care cele ale art. 40 alin. 1 privind respectarea principiului audiatur et altera pars".

Trimiteți un comentariu

9 Comentarii

  1. Ma bucur ca Manolea a fost sanctionat.Nu e vorba de dezechilibre in emisiuni ci de obedienta si servilism fata de PDL care nu se poate descrie in nici o limba a pamantului asa de complex este.Vorbeam de servilism nu de Manolea.

    RăspundețiȘtergere
  2. salut stie cumva cineva sondaje la cj si primaria suceava multumesc

    RăspundețiȘtergere
  3. castiga Nechifor si Baisanu

    RăspundețiȘtergere
  4. La consiliu judetean e batalie crancena.Flutur 44% Nechifor 44%
    A zis si Ponta si Antonescu ieri la mitingul de la Bucuresti ca de la Suceava vin vesti foarte bune(la asta se refereau).La Primarie situatia e mai naspa pentru Baisanu.La Consiliu local si judetean se preconizeaza 55-60 % pentru USL

    RăspundețiȘtergere
  5. La primarie e nashpa rau de tot pt. Baisanu. Nici macar o tombola cu Lamborghini nu-l mai salveaza.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca Flutur pierde Lungu trece la PNL.Nu stiu daca o sa-l primeasca Baisanu :))

    RăspundețiȘtergere
  7. o asa decizie trece peste capul lui Baisanu

    RăspundețiȘtergere
  8. Bine a facut CNA ca a sanctionat PLU TV,deoarece nu se mai satura de bani cel care conduce acest post,can vrei sa intri cu iei in direct cucoana care raspunde la telefon nu vrea sa-ti faca legatura.Poti sa le transmiti Dinule sa le fie rusineeeeeeeeeeeeeeeee.Carmen din Suceava.Adresa meae Car196191@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  9. Pai cum sa-ti dea legatura, ca mamaia e batrana si se misca greu, in fiecare seara sta saraca si picoteste langa telefon, in loc sa mearga sa-si vada de batranetile ei!daca un fiu isi pedepseste asa mama, ma intreb, ce fel de primar ar putea fi?

    RăspundețiȘtergere