Anchetă a poliției la „Economic” după sesizări cu privire la o relație amoroasă între o profesoară și un elev


Elevi, părinţi şi profesori de la Colegiul Economic „Dimitrie Cantemir” Suceava au dat cu subsemnatul la poliţie în cazul unui scandal amoros izbucnit în liceu.

Potrivit conducerii unităţii de învăţământ, se pare că personaje principale ar fi o profesoară de limbă engleză şi un elev din clasa a XI-a.

Deşi se spune că povestea ar fi început la sfârşitul anului trecut, scandalul a izbucnit la începutul lunii aprilie, după o excursie de trei zile cu clasa în Maramureş, de unde ceilalţi elevi s-au întors cu zvonuri cel puţin neobişnuite despre cei doi.

Presupusa relaţie ar fi afişată făţiş în clasă, pe holuri şi chiar în cancelarie, au povestit elevi de la Economic pentru Bârfa Săptămânii.

„Se spune că între doamna profesoară şi acel elev ar exista o relaţie amoroasă. Am auzit şi noi anumite discuţii, anumite zvonuri care au apărut în jurul acestui caz şi am demarat o mică anchetă. Există o sesizare şi la Poliţie, au fost aici şi am discutat cu ei. Mi-au spus că nu au ajuns la nicio concluzie”, a declarat, pentru Intermedia TV, directorul Colegiului Economic "Dimitrie Cantemir", profesorul Corneliu Romaşcu.

Polițiștii au efectuat într-adevăr verificări la unitatea de învăţământ, luând declaraţii mai multor persoane, inclusiv elevului şi profesoarei", a declarat, pentru Monitorul de Suceava, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, inspectorul principal Gabriel Panțîru.

Potrivit cotidianului Evenimentul, elevul a câştigat în anul 2009 titlul de Mister Boboc al liceului.

Trimiteți un comentariu

93 Comentarii

  1. Nu e prima oara cand "dna profesoara" are o relatie cu un elev...si vad ca baiatul acesta se aseamana foarte mult cu cel cu care cocheta acu vreo 6 ani in urma..probabil ca ii skimba la fiecare generatie de elevi :d

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne fereste...oare sotul ei ce zice?
    Toata e ea mandra...si la scoala si pe strada...nimeni nu-i ajunge lungul nasului...urat din partea ei!

    RăspundețiȘtergere
  3. asa ceva nu se face mai ales din partea unui profesor ! eu cred ca ar trbui sa mai lase ea din mandrie, ca nu mai este in anii tineretii si ca poate acum acel elev are de suferit la scoala din cauza asta :| oricum , ea a gresit cel mai mult pentru ca alearga numai dupa bani... asta e! orice nas, isi are nasul ...

    RăspundețiȘtergere
  4. o taratura penala si un infumurat

    RăspundețiȘtergere
  5. nu-mi vine sa cred ... aceasta profesoara a cochetat mereu cu elevii (baietii frumusei) dar de aici pana sa aiba o relatie ... poate asa isi va da seama ca a gresit si o sa-si vada de lungul nasului ...

    RăspundețiȘtergere
  6. bai invidioase mai sunteti,ati uitat sa spuneti ca e frumoasa,desteapta si O PROFESOARA FOARTE BUNA!!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe ce invidiosi, ca nu e chiar asa de frumoasa si nici o profesoara tare buna din cauza discriminarilor care le face intre baieti si fete, mereu avantajeaza baietii!

    RăspundețiȘtergere
  8. Si mie mi-a fost profesoara si pot sa zic cu toata sinceritatea ca este o profesoara foarte bine pregatita,dar si faptul ca avantajeaza baietii este adevarat.

    RăspundețiȘtergere
  9. La naiba! N-am facut liceul unde trebuia!

    RăspundețiȘtergere
  10. sotul a fost avertizat in urma cu5 6 ani dar nu a crezut asa ca acuma daca isi aduce aminte o sa mi dea dreptate n o sa mai dea cu pumnul in pereti luandu i apararea .pacat de el nu merita asta a fost domn ptr ea

    RăspundețiȘtergere
  11. poate acuma o sa coboare cu picioarele pe pamant si n o sa se mai tina cu nasul pe suscerand respect la altii .la ea e un obicei se crede f f f f frumoasa si din fiecaregeneratii isi alege cite un elev stiu sigur asta sa i fie rusine

    RăspundețiȘtergere
  12. ar trebui sa o dea afara a facut liceul de rusine cum mai da ochii cu colegi cum preda la elevi?afaraaaaaaaaaaaaaaa

    RăspundețiȘtergere
  13. i-am vazut noapte prin cluburi impreuna, stia toata lumea dar directorul o protejeaza, poate politistii o sa faca lumina ca toat lumea stie ca sunt impreuna

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-a fost profesoara, as minti daca as spune ca nu m-am inteles bine cu ea. Este o profesoara bine pregatita din punct de vedere profesional, un om de treaba insa ca favorizeaza baietii este adevarat. Nu v-ati intrebat ce se intampla cand merg baietii la ea la meditatii? surprize surprize... sper sa isi dea seama ca a gresit si sa isi indrepte greseala, asta daca mai este posibil.

    RăspundețiȘtergere
  15. ce spui tu, stramba asta e frumoasa? poate ca esti unul dintre cei care au facut meditatii la privat cu doamna profesoara

    RăspundețiȘtergere
  16. parca imi vine sa ma transfer de la anul la economic :P

    RăspundețiȘtergere
  17. CE USOR E SA ARUNCI CU NOROI!!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. e minor baiatul, si daca se demonstreaza ca acuzatiile sunt adevarate, profesoara o sa aibe de tras de pe urma scandalului.

    RăspundețiȘtergere
  19. nu a zis nimeni k nu este pregatita pe plan profesional, dar totusi...o femeie care se respecta cu adevarat nu face asa ceva, indiferent de situatie ... chiar daca ii favorizeaza mai mult pe baieti... hai sa fim seriosi acuma .. e de treaba, frumoasa, se imbraca bine, dar totusi ... pana la un punct, totul are o limita , ok ?

    RăspundețiȘtergere
  20. hai sa fim seriosi,nu puteti spune ca nu e o prafa buna....toti care au facut engleza cu ea su au terminat pot sune ca stiu engleza.Eu m facut cu ea si nu mi s-a parut ca favotizeaza pe nimeni.Eu cred ca sunteti rai si nu uitati ca asta se intoarce...eu ii multumesc ca m-a invatat engleza.

    RăspundețiȘtergere
  21. :))))baiiiiiiiiiii,vii ciuda ca arata la 30 ani cum nu aratati voi la 17,18 ani:)))))

    RăspundețiȘtergere
  22. rusine,sa fie data afara!!!! Liceeul Economic este un liceu de prestigiu,urat ca o astfel de profesoara il face de rusine!!! Mi a fost profesoara si inntodeauna a avantajat baietii

    RăspundețiȘtergere
  23. normal ca vreti sa fie data afara ,pai daca era severa si va punea cu burta pe carte normal ca vreti sa scapati de ea:))Eu zic sa va mai vedeti fetelor de treaba voastra ca se vede invidia de la o posta si asta cu favorizatul nus de unde ati scoso ca eu am vazut asa ceva la ora.

    RăspundețiȘtergere
  24. In ultima vreme eu o vad ca umbla cu Bogdan din 10 I.Si i-am vazut de muulte ori..chiar i-am vazut si la Kaufland la cumparaturi impreuna.

    RăspundețiȘtergere
  25. asta nu e un subiect nou in liceu...toata lumea stie ca aceasta profesoara si-o pune cu elevii...eu am terminat acum cativa ani...si ea si-o punea cu colegu meu de banca:)) deci..bine ca ii merge cu pustanii:>

    RăspundețiȘtergere
  26. e simplu sa vb aiurea daca esti anonim,ce rostii baaaaaaaaaaaaaaa,gandestete ce zici tu te auzi???????bai voi sunteti prosti cum puteti spune asa ceva?????????ce tampenii doame,eu ii cunosc pe amandoi,se intelege f bn cu sotul ei ce tampenii doamne!!!!!!!!!!!!ganditiva inainte de a zc ceva !!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce usor este sa arunci cu noroi intr-o persoana ,care nu se poate apara CLAUDIA GRIGORAS ESTE O PROFESOARA F. BINE REGATITA, EXIGENTA.
    CRED CA DIN INVIDIE S-A ISCAT ACEST SCANDAL. sigur e mai nonconformista.
    desi nu sunt in tara, cred ca in calitate de colega e corect sa o apar. SUB PROTECTIA ANINIMTULUI SE POT SPUN MULTE VORBE URATE. E PACAT.
    PROF. luiza Butnaru

    RăspundețiȘtergere
  28. Da da .:)) Cand esti anonim poti sa vb cat vrei . dar ati avea acest curaj sa vb fata in fata cu ea ????? vorbitii numai tampeni ...

    RăspundețiȘtergere
  29. Nu inteleg de ce UNII tot fac atata pe ei...intr-adevar, inveti engleza de la ea si nu sunt singura care spune asta, dar pacat ca...e cum e...
    Si cei care spuneti ca NU ESTE ADEVARAT in legatura cu ea si cu acel elev, aveti voi cumva dovezi??? Daca sunt atatia care spun ca au vazut-o in scoala, inafara scolii sau in excursia aia,mai aveti tupeu sa spuneti ca NU este adevarat?... +ca sunt atatia oameni care au terminat liceul la economic...stiau si ei ca aceasta profesoara ii avantaja pe majoritatea baietilor si ii cheama la "meditatie"...

    RăspundețiȘtergere
  30. Nu zicem ca NU e adevarat . Chiar daca e adevarat , de ce toti sariti cu vorbe ? E viata ei personala ... Si cat ati fost elevii ei a fost buna , nu ? acuma dintr-o data gata " profa e asa " , " profa umbla cu ala " , " profa face aia " , sau cum ?

    RăspundețiȘtergere
  31. profa sta in cartier la mine ..e o curva se vede pe ea ca ii place pula la maxim..da nu a lu barbatsu ci de alea tinere..

    RăspundețiȘtergere
  32. Ar trebui sa se vorbeasca si de alte profesoare care au avut relatii cu elevii. Exemplu Lepcaliuc Monica tot de engleza de la I3

    RăspundețiȘtergere
  33. :)) fosta mea profesoara cand preda acum cativa ani la pedagogic :)) buna mai era :))

    RăspundețiȘtergere
  34. parerea mea este sa terminati cu aceste comentarii inutile. va este ft usor sa aruncati cu vorbele . si voi ati fost indragostiti macar o data in viata .. si daca e vorba aici de iubire.. care e problema? iubirea nu are varsta, asa ca terminati-o.

    RăspundețiȘtergere
  35. Băiatul e în clasa XI, cât despre acest caz ar trebui menționat că nu ar trebui să se arunce cu noroi în toți profesorii sau elevii acestui colegiu doar pentru că a ajuns în presă această informație. Întrebați elevele care fac parte din clasele unde predă Domnișoara Grigoraș, despre discriminarea Gucci, Chanel etc. referindu-mă la vestimentație.

    RăspundețiȘtergere
  36. "Scandal amoros la "Economic" cu o profesoară şi un elev. Cazul este anchetat de poliţişti". Ceea ce este de subliniat este ca titlul articolului este prost ales. Am citit articolul si nu vad unde este scandalul. S-au reclamat unii pe altii la politie sau politistii in lipsa de cazuri s-au autosesizat?
    "elevi au fost scandalizaţi de comportamentul celor doi" exista niste declaratii exacte sau sunt doar niste speculatii? Nu cunosc cazul dar citind articolul sunt doar speculatii. Indiferent de ceea ce se va intampla, cazuri de acestea au existat din totdeauna ,iar in iubire totul este permis.

    RăspundețiȘtergere
  37. tr sa intelegeti ca dna PROF CHIAR ESTE O PROF FFFFFFFFFF BUNA SI TOATE MINCIUNILE SI COMENTRIILE ACESTEA RAUTACIOASE SUN DIN INVIDIE SI CA CINEVA VREA SA II FACA RAU.ESTE FRUMOASA DESTEAPTA SI UNA DINTRE CELE MAI BUNE PROF DIN LICEU TOT CE SE SPUNE SUNT DOAR ABERATII.MIE MI-A FOST PROF SI S-A COMPORTAT CA O PROF NU A DISCRIMINAT SI TOT TIMPUL PUNE NOTE PE DREPT.TOATA ENG PE CARE O STIU I-O DATORE SI DATORITA EI AM INVATAT SI ACUM SUNT IN ANUL LA ENGLEZA ROMANA.nU MAI VB PROSTII SI TERM CU COMENTARIILE ASTEA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  38. dOAMNA PROF O SA TRECETI SI PESTE ASTA .sunteti o profa excelenta si cei care va au profa stiu ca nu e nimic adevarat.noi suntem mandrei si noorocosi ca avem o profa ca dimneavoastra.Tate sunt rautati nu va descurajati!!!!noi va sustinem!!

    RăspundețiȘtergere
  39. NUmai niste dementi si niste nebuni pot face asa niste afirmatii!!!!!!!!nu pot crede ca exista atata prostie umana si atata dorinta de a face rau din invidie!!!!!cei care stau aici si scriu numai tampenii nu sunt altceva decat niste frustrati care nu au altceva de facut,luati-va o viata fratilor si lasatii pe altii in pace ,chiar nu aveti ce face????????????

    RăspundețiȘtergere
  40. dovezi exista si de acum incepem sa vorbim, pana acum l-am acoperit pe vut da de acum gata, zicem tot la politie

    RăspundețiȘtergere
  41. profesoara e din Campulung??

    RăspundețiȘtergere
  42. Smecher subiect!Din grseala am deschis articolul si bineinteles ca am tras cu ochiul si la comentarii.Inteleg ca toti stiti engleza dar cu romana mai putin.Dragi iubitori de cancan vine bacul.Trezirea!
    Dragos Tripatu' Braaaaaap!

    RăspundețiȘtergere
  43. care e noutatea? toata lumea stie de mult timp, vorbiti sa va bagati in seama

    RăspundețiȘtergere
  44. Mai uşor cu înjurăturile pe scări că acuşi ne supărăm

    RăspundețiȘtergere
  45. Nu comentati daca nu stiti decat din auzite.Poate sunt rude sau prieteni de familie si doamna se comporta ca mama cu baiatul pe care si-l doreste.sau poate acest smecheras de baiat vorbeste aiurea ca sa fie vedeta.Unele gesturi ale lor au fost poate intelese gresit.Este o prof .f buna .Cine face engleza cu d-na,stie engleza !
    Invatati ca vine BACUL!

    RăspundețiȘtergere
  46. :))
    "Frumos" din partea ei...de asta merge asa bine invatamantul din ziua de azi...se vad rezultatele si la BAC.

    RăspundețiȘtergere
  47. bai sa stii ca toti elevii care au facut si fac engleza cu dumneaei au rezultate foarte bune,poate a gresit nu stiu dar profesional nu are ce sa i se reproseze,asa ca mai usor cu tampeniile astea...nimeni nu e perfect...

    RăspundețiȘtergere
  48. Doamna Grigoras este o profesoara extraordinara,foarte bine pregatita, inteligenta si foarte frumoasa.Nimic din ce se scrie nu este adevarat,nu va dati cu parerea daca nu stiti.Voi sunteti invidiosi pentru ca nu aratati ca dumneaei.Ca profesoara de engleza e foarte foarte bine pregatita,are rezultate foarte bune cu elevii care invata.Notele mereu au fost corecte,nimic de reprosat,iar cei care nu invata incerca sa-i faca rau.Degeaba incercati,mai bine v-ati vedea de treaba voastra,iar d-na profesoara sa fie puternica si sa treaca cu bine peste rautatea oamenilor.Va rog frumos sa nu va dati cu parerea,pentru ca nu stiti adevarul! Doamna profesoara ,fiti puternica,fiti invingatoare! Noi va sustinem!

    RăspundețiȘtergere
  49. Ce prostii...Nu e profa mea dar o cunosc ...nu stiu kt e de buna k p
    rofesor,dar stiu ca e o profa printre favorite,tot ce se vb aici is niste prostii..doamna profesoara nu luati in seama minciunile care se spun

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu va mai stresati sa comentati...
    Fiecare face ce vrea,iar cat despre parerile voastre oricum nu conteaza si toate o sa treaca. Lasati oamenii sa respire!

    RăspundețiȘtergere
  51. Nu cred asa ceva,a fost si profa mea,este super de treaba si se respecta,nu ar face una ca asta.Faceti diferenta intre a fie prietenie si a fi o relatie amoroasa.Gurile rele judeca si barfesc numai din invidie.Cei care o vorbesc de rau mai au mult de studiat pana a ajunge la nivelul ei.

    Claudia fii tare,nu te lasa calcata in picioare de niste pusti.
    te pup si LA MULTI ANI!!!.......CACI INDATA E ZIUA TA.

    RăspundețiȘtergere
  52. Haideti sa nu fim penibili, chiar eu i-am vazut cu ochii mei tinandu-se de mana. Nu am nicio treaba cu ei, e viata lor, problema lor, majori dar nu le mai luati atata apararea ca o pot face si ei singuri.
    Stie tot liceul ca ei sunt impreuna, i-am vazut in oras de multe ori, in masina la ei...asta nu cred ca inseamna doar o nevinovata prietenie.

    RăspundețiȘtergere
  53. hai sa fim seriosi mancatori de rahat se gasesc peste tot. care e treaba voastra pana la urma???nu prea aveti ce manca si mancati la rahat

    RăspundețiȘtergere
  54. pana la urma sunt doi oameni, majori ce treaba are militia? sunteti niste comunisti ! 2. se stie k ii plqce maciuca si k se imbraca provocator. ps: bravo vutz. eu asteptam sa faca si un copil sa ma laud cu un milf

    RăspundețiȘtergere
  55. e buna de o partida da nu e vreo mare frumusete ..dimineata cred ca iti vine sa fugi de ea..dar la supt probabil e priceputa

    RăspundețiȘtergere
  56. mai oameni buni.vlad nu mai este in viata doamnei profesoare.poate ati uitat de Bogdan Amarculesei din 10 I(parca).mai saptamnana trecuta erau in mall.

    RăspundețiȘtergere
  57. eu nu stiu ce a vazut la vlad...macar dak alegea unu mai frumusel, nu bubosu ala......chiar nu intelg..

    RăspundețiȘtergere
  58. tine'o tot asa dm profesoara... cea mai smechera profa...eu o sustin...

    RăspundețiȘtergere
  59. Chiar nu intelegi ce a vazut la Vlad? Sa fie oare vorba despre bani?

    RăspundețiȘtergere
  60. =))))))) ma uit la comentariile astea si nu imi vine sa cred :)) , ba mai mult imi vine sa rad... da, ok, inveti engleza de la ea... dar de ce va bagati in viata ei ? si mai stiu fete care nu sunt invidioase pe ea :P si chiar nu le pasa de cum este ea , cum se imbraca si etc. hai lasati` o in pace si vedeti` va de treaba voastra :)) fiecare cu viata lui/ei.. voua v` ar placea sa se bage cineva asa in viata voastra ? sa papa kkt despre voi ? nu cred... asa k ar fi mai bine sa o lasati mai moale cu aceste comentarii si sa va vedeti de treaba... chiar nu cred k merita sa va pierdeti timpul comentand despre viata altcuiva... iar pentru dvs., doamna profesoara, cred k ar fi bine sa fiti tare si sa nu bagati in seama vorbele de kkt! aveti grija de dvs.!

    RăspundețiȘtergere
  61. Ce tot atata scandal pe tema asta ... Profa poate ... vrea ... si ia ce'si doreste . Nu stiu de cand e asta subiect de media . Nu mi se pare nimic gresit atata timp cat golanu e major .. si chiar daca n'ar fi fost

    RăspundețiȘtergere
  62. Ti se pare corect,draga Horeanu?in primul rand nu trebuie sa existe o relatie intre un profesor si un elev dar hai sa zicem ca asta nu ar fi atat de important dar macar sa-si tina idila doar pentru ei,sa o arda pe profa in particular dar sa nu-si exprime relatia si in liceu, pe hol fara nicio nerusinare.Mi se pare de-a dreptul scarbos!

    RăspundețiȘtergere
  63. Pur si simplu o pitipoanca. Si nu. Nu sunt o fata care e invidioasa pe ea sunt doar un baiat trecut prin economic fost elev de-al doamnei si un om cat de cat normal care nu are in cap doar "daaaaaaaaaaa tateeeee buuuuuci"cum sunt mai toti din vremurile astea. Din punct de vedere didactic este o scursura, un om cu un caracter care nu face 2 bani, dar are pretentii de parca ar fi nu stiu cine... inca imi aduc aminte si ma scarbesc de fiecare data cand imi aduc aminte cum le umilea pe saracele fete dar nah. Aaaa si daca mai vreti detalii picante intrebati-o pe doamna profesoara ce masina Audi neagra cu nr HUK este seara de seara prin sf ilie cu un domnisor langa ea si petrec clipe cred eu... romantice la lasarea intunericului la poarta cimitirului. Sunt foooooooaaarte multi prin zona care nu o data au vazut-o

    RăspundețiȘtergere
  64. E o curva de femeie , nust ce vede la ala , barbata'su nare instrument sau ce :))oricum treaba lor iam vazut si eu

    RăspundețiȘtergere
  65. de ce sa nu sa se simta mine si ea ,inca e tanara macar acu ca la batrinetse nu o sa se uite nimeni la ea,sunt o multime de fete care au scris aici comentarii si sunt mult mai mari curve ,stiti doar sa dati cu parerea uitativa la nasu vostru care e mare si curb,fiecare face ce vrea daca a hotarit sa se dea la ala asta e problema ei doar nu o sa suferiti voi de la asta tot timpul ati fost asa invidioase pe cineva....eu am fost elev la economin si imi era si mie profesoara si nu prea as cred ca a fost asa ceva doar are destula substanta cenusie profa ca sa nu comita asa o gresala si daca chiar o flirtat un pic asta nu inseamna ca deja a avut cu el sunt atitea profi care se dau la elevele lor si astea sunt cazuri reale....fiti mai realisti si nu mai umblati cu paie in cap ca va mananca lupii.....economik ea tebea liubliu.....:D

    RăspundețiȘtergere
  66. vorba aia "femeia sta cu tine pana pleaca cu altul"...sa nu le mai tinem partea ca se vede ca sunt impreuna...daca nici la banchet nu s-au putut "abtine" sa nu se vada...e clar...ii plac banii si se crede cea mai frumoasa...dar nu e asa...ce crezi ca putin solar si un tub de fond de ten te face frumoasa?...nee...doar un rahat cu ochi...interiorul conteaza,ceea ce la ea e praf...

    RăspundețiȘtergere
  67. oameni buni,ce tot ii trageti ca se crede frumoasa ca nu e frumoasa ba ca e...cuvantul acesta este unul relativ nu poti placea la toata lumea si faptul a o tt trageti cu asta inseamna ca aveti o problema,hai sa fim seriosi femei asta chiar este o femeie frumoasa,si acuma o sa sara unu si o sa zica c a nu e ...e o chestie de gust voi ce va credeti frumosi destepti si mai cum...lasati subiectul asta fratilor ca se vede ca nu aveti ce face acasa...daca e sa ma intreb ceva e ce a gasit la ala atat...asa ca hai sa vb de altceva ca asta e deja un subiect rasuflat si e plin de comentarii de la invidiosi si invidioase care nu mai incam de altiii...barfitorilor!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  68. As fi tratat articolul ca pe un fapt divers si banal,astfel de relatii au fost si vor mai fi pina ce la catedra vor preda robotii. Si,cu toate ca nu era nici o plingere,nu era nici o infractiune,nu era scandal public,nimic care sa se intersecteze cu atributiunile politiei,vajnicii purtatori de IQ negativ incep o ancheta ! Asta mi se pare de o gravitate exceptionala.
    In primul rind,pe ce criterii au declansat ancheta? Acest fapt este el insusi o infractiune si un abuz de putere si,personal cred ca este vorba de gestul unui politist gelos sau extrem de prost.
    Iar explicatia purtatorului de cuvint aste o timpenie colosala,parca ar vrea sa spuna:- na-va ma,inghititi-o si pe asta. Cum adica,ei,care nu se deplaseaza pt a cerceta un furt sau alte infractiuni minore,declanseaza ancheta (ilegala) pe baza unor suspiciuni sau vorbe aruncate in cancelarie? Asta e atributia lor? Nici macar hulita securitate nu se amesteca in asa ceva.Sau s-a infiintat o politie a moralei post socialiste si noi cetatenii nu stim asta? Repet,mie mi se pare un abuz si celor ce s-au ocupat cu asa zisa ancheta sa li se retina din salar contravaloarea orelor ''lucrate'' .
    Credeti ca daca vor afla in viitor din birfe ca unii dintre noi am calcat strimb cu vecina,ne vor ancheta ''moralistii'' astia?

    Citeşte mai mult pe Monitorul de Suceava: http://www.monitorulsv.ro/Local/2012-06-09/Suspiciuni-de-amantlac-intre-o-profesoara-si-un-elev#ixzz1xUM6HNEC

    RăspundețiȘtergere
  69. Ce le mai place barfa cucoanelor din cancelarie...Probabil invidia fata de colega de 34 de ani, dar si ipocrizia...Apoi, vorba aia-nu iese fum fara foc! Insa chiar daca au o relatie, tot pustiul de 18 iese mai castigat din afacerea asta, ca prinde si el ceva experienta, mai invata una-alta si nu ma refer neaparat la chestii de...orizontala...In fine, nu prea e subiect de articol, mai degraba de o barfa la o cafeluta. Iar in ceea ce ma priveste, urez "amorezilor" bafta, sa se iubeasca inainte si sa nu tina cont de gura lumii! O spun pentru ca sunt trecut printr-o experienta asemanatoare! Peace&Love-ca nu e absolut nimic rau in asta! PS-Colegele de cancelarie ale d-rei profesoare ar trebui sa caute si ele alinare in bratele cuiva, pana la urma, daca acasa nu le (mai) asteapta nimic...decat carcoteala prin vecini

    RăspundețiȘtergere
  70. Profa asta e o curva jumatate , si-o trage cu toti elevii din liceu . Barbatul sau e batran si nu ii mai place .. vrea pula de baieti mai tineri .. e cea mai curva profa pe care am vazuto vreodata .

    RăspundețiȘtergere
  71. Aceasta femeie NU este DEMNA de a fi PROFESOARA...Din cate stiu eu un profesor trebuie sa fie un exemplu nu? ea cu siguranta nu este..mai ales atunci cand apare cu vestimentatia ei excentrica...iar caracterul ei lasa de dorit...Imi pare rau pentru ea...dar toata lumea stie ca simpatizeaza mai mult baietii...si le ofera mai multa atentie..Cred ca doamna Claudia ar trebui sa-si indrepte atentia spre o alta MESERIE.

    RăspundețiȘtergere
  72. haide-ti sa va impartasesc o experienta personala...nu va ganditi ca daca va ascundeti sub protectia anonimatului nu o puteti incasa.Cu un avocat bun tanti asta va poate face pe toti sa va inghititi vorbele.Eu asa am patit din cauza unui amarat de comentariu pe nusce site.AsA ca eu zic sa va ganditi un pic ca mama a trebuit sa plateasca pentru comentariul mei destui banuti si atata mi-a trebuit.Eu zic ca acuzatiile sunt cam grave si daca nu aveti cu ce dovedi decat cu 'se stie ' se spune' eu zic sa aveti garija....ideea este ca tanti asta si-a luat avocat din cate am aflat eu si stati voi linistiti ca nimeni nu ia in seamna niste mancatori de kkt...eu o stiu pe tanti din cartier,nu e o oarecare fraiera asa ca din cate o stiu eu nu o sa lase lucrurile asa.Si ce nu inteleg eu de ce va pierdeti timpul dand comentarii aici pentru ca daca era o persoana nesemnificativa nu arau atatea coment rautacioase asta e o invidiaza cam multa lume.Eu stiu o gramada de persoane care zic ca tanti e o profa f buna ,si stiude l elevi de ai ei ..ca nustiu ce ca nustiu ce...hai sas fim seriosi se vede ca multa lume o musca de c**. stiti voi..Este o vorba"cu cat ai mai multi dusmani cu atata esti mai valoros' asa ca ...lasatio mai moale va zic moale ca eu am patit o

    RăspundețiȘtergere
  73. Si eu fac cu d-na profesoara. nu stiti ce vorbiti fratilor, d-na profesoara este foarte bine pregatita, mai rar profesori ca ea, este numai invidie si asta e tot, fetele sunt invidioase ca nu arata ca ea. d-na profesoara nu fiti dezamagita. succes!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  74. Povestea lor de dragoste era cunoscuta de toata scoala, mai putin de profesori sau poate si de ei, dar nu au avut curajul sa spuna nimic pt a nu intra in conflicte. Nu stiu cum pot nega aceasta relatie odata ce erau impreuna peste tot: in mall, in kaufland, peste tot. se tineau de mana, el avea poza cu ea la avatar, nu aveau rusine ! nu se ascundeau deloc si acum ami au curajul sa nege ! rusine sa le fie ! el ii dragut, insa ea ii o urata, obsedata de solar si plina de riduri si are numai fumuri ! pacat de baiat ! ti-ai facut familia de rusine!

    RăspundețiȘtergere
  75. El este un baiat foarte respectuos si politicos cu o fata. Stie sa se comporte si nu jicneste,era un baiat cunoscut si respectat insa pacat de el ca a intrat in acest scandal !

    RăspundețiȘtergere
  76. Tare bine ar fi sa nu mai judecati aiurea , comportamentul celor doi ar fi dat de inteles ca este ceva mai mult decat amicitie dar , cu toate acestea nu mi se pare nimic deplasat ? cu ce sunt vinovati oamenii ca s-au indragostit ? :)) poti controla sentimentele ? stim cu totii ca nu . :) Mai nasol este de sotul dumneaei dar , se va termina cu bine speram . Profa e mult prea tare pentru a fi data afara din liceu . Jos palaria in fata ei , stie sa-si impuna respectul in fata elevilor si mai mult decat atat stie cum sa predea . Nu mai judecati degeaba ca nu are rost

    RăspundețiȘtergere
  77. care imi dati si mie numarul de telefon al doamnei profesoare? vreau sa fac si eu meditatie daca spuneti ca e asa de buna si bine pregatita! :)))=)))

    RăspundețiȘtergere
  78. iese cu toti pustani:)) toata ziua la mall.karrefour cu cate unu;) poate acum va merge cu nasu pe jos:))

    RăspundețiȘtergere
  79. relatia chiar exista si chiar daca s-au linistit aplele intr-o zi tot se v-a afla adevarul dar pana la urma e pb lor...chiar acu o saptamana i-am vazut impreuna si nu pareau ca ar fi doar amici. Bine ca am terminat scoala ca a fost penibil pt noi toti cand a venit presa la scola intreband daca stim ceva despre cei doi si bineinteles cu totii au negat ca ar fi ceva desi era vizibil si chiar fosti colegi i-au vazut in ipostaze uffff .......dar revin e pb lor doar ca e super jenat pt sotul ,,doamnei,, dar din cate am auzit au si divortat asa ca ceva l-a impins sa faca lucrul asta 0ARE CE? pacat... erau un cuplu de invidiat si aratau superb impreuna

    RăspundețiȘtergere
  80. STIE CINEVA SIGUR, CHIAR AU DIVORTAT?

    RăspundețiȘtergere
  81. .....DA SUNT IN DIVORT SI VA SPUN DIN SURSE SIGURE ....ORICUM SITUATIE MAI PENIBILA DE ATAT NU EXISTA IAR EA S-A FACUT SI CONTIUNUA SA SE FACA DE TOT RASUL ....DA PANA LA URMA PB EI ....PACAT DE EL...CHIAR PACAT NU MERITA ASA CEVA .FII TARE COSTELE ESTI UN TIP SUPER SUPER SUPER IAR DOAR IDEEA CA A ALES SA TE INJOSEASCA IN ACEST MOD SPUNE MULTE DESPRE ACEASTA FIINTA ,EL NU REPREZINTA NICI 5% DIN CEEA CE ESTI TU IAR MADAM ISI V-A DA SEAMA MAI TZ FII SIGUR DE ASTA, IAR EL V-A PATI EXACT ACELASI LUCRU

    RăspundețiȘtergere
  82. DOAMNE ASTA A AJUNS DIN EA PACAT ERA DE ASTEPTAT AM CUNOSCUTO INTANPLATOR CAND DOAR ERA PRIETENA SOTULUI DE AZI FRUMUSETE NU AVEA OMENIE NICIDECUM PROFESONAL NU AM CUNOSCUTO AR FI PACAT SA ZIC DAR FATA DE CURVA DA MA BUCUR CA NU A TREBUIT SA AM UN BAIAT LA CLASA EI DE ATUNCI AM ZIS ASTA E O PIRDERE DE TINP PENTRU SOTUL EI SARACUTU CAT A TREBUIT SA INDURE CA SASI DEA SEAMA CE ARE LANGA EL

    RăspundețiȘtergere
  83. ba baieti curva e versata rau saptamana trecuta cand mergeam la piscina i-am vazut la humor frate fara nici o jena, ma intreb conducerea scolii e chiar atat de oarba la ceea ce se petrece ,ce ar trebuii sa mai faca ca sa ia masuri? totusi asa in vazul lumii si cu totii parca sunt orbi sau ii tine palma domn director, abia astept septembrie sa incep scoala sa vad ce o sa faca doamna cu nasul pe sus.

    RăspundețiȘtergere
  84. Mai terminati cu tampeniile gen onoare !

    1. Un profesor este lipsit de onoare din momentul in care incepe sa profeseze in tara asta in care sunt apreciati financiar cam ca niste maturatori.
    2. Tam tam pe speculatii ca la asta sunteti buni voi, la dat din gura in spatele tastelor.
    3. Sunt altele mai grave decat ca doamna profesoara si-a pus-o cu nu stiu ce elev ! aici sunt 2 cazuri : a) baietii invidiosi pe norocos
    b) fetele invidioase pe d-na
    4. Daca s-au simtit bine sa o faca la nesfarsit ca engleza toti o veti invata de la dumneaei indiferenta ca se culca cu sotul sau cu elevul , asta e problema ei personala cu cine se relaxeaza , grav era daca o faceau prin bai pe la scoala sau va influenta relatia lor cu ceva la scoala ! Mare zarva pe nimic ! Urlati ca va vand astia tara daca tot vorbiti de onoare :)

    Succes

    RăspundețiȘtergere
  85. ce i-as mai da lui grigo la buci

    RăspundețiȘtergere
  86. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere