[VIDEO] Accident spectaculos în Suceava, în sensul giratoriu din Burdujeni

Un tâmpit cu un VW Bora intră cu viteză mare în sensul giratoriu din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, ratează virajul, urcă pe trotuar şi se izbeşte într-un Opel.

Deşi maşina zboară vreo doi metri şi dărâmă un indicator rutier, individul de la volan nu păţeşte nimic. Şoferul iese pe geamul portierei din dreapta şi începe să vorbească cu un individ care vine în fugă dinspre staţia de taxi de la Orizont.



sursa

Trimiteți un comentariu

13 Comentarii

  1. super tare :)) astia sunt aia de ai auzi toata ziua laudandu-se ca l-a facut pe x, ca masina lui are y, stii de care vorbesc nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Un tampit...putea sa se intample o nenorocire!

    RăspundețiȘtergere
  3. ala nu seamana deloc cu sensul giratoriu din burdujeni

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, chiar ca nu seamana. De unde ai inregistrarea Dinule? Whatever, am vazut cocalarul in actiune.E plina Suceava de fauna asta dubioasa. Cum Doamne iarta-ma sa scapam de ei, ca ne sufoca si ne agreseaza zilnic ....

    RăspundețiȘtergere
  5. Poate că vă dezorientează unghiul. Filmarea e făcută dinspre Burdujeni-Sat. În planul îndepărtat se vede staţia de autobuz de la Orizont.

    RăspundețiȘtergere
  6. si uite asa a mai ajuns o masina la dezmembrat :)

    RăspundețiȘtergere
  7. senzatie majora cu 170 la ora :))

    RăspundețiȘtergere
  8. cretini , tapiti , ce au luat examenul pe bani daca isi rupea capu cred ca era mai bn ca ne scapa de un cretin

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu e vina lui neaparat, avem o gramada de sensuri giratorii dar nici o intersectie adaptata pentru el. Cel mai bun ramane tot cel de la Modern, intri in el din lateral, nu direct in el.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.youtube.com/watch?v=dIU90iUXR8k&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  11. codrine draga, pentru care "el" sa fie adaptata? daca e vorba de lungu, astuia nu i-ar ajunge nici piata rosie din moscova. daca e cumva vorba de subiectul articolului cel mai adecvat pentru el era sa plonjeze direct in apa sucevei. macar nu deranja pe nimeni si nu-i mai strica masina unui amarastean. daca tie ti se pare ca-i normal sa intri intr-un sens giratoriu cu suta la ora, nu pot sa spun decat ca-mi pare rau ca nu erai tu cel cu opelul! sau oi fi fost tu ala care s-a proptit mai acu' un an in sigla de la iulius?!!!

    RăspundețiȘtergere
  12. astia sunt aia kre masa si tacsu au facut credit la bank sa ia odraslei masina....figuri si besini gratuite cu niste kkturi de masini.figuranti.

    RăspundețiȘtergere