A început Luna Jegului în Suceava

Astăzi a început oficial Luna Jegului în Suceava, aşa cum foarte bine au denumit colegii de la Obiectiv perioada în care Termica ne va lăsa din nou fără apă caldă. Asta deşi primarul Ion Lungu tot spunea prin campania electorală că vara asta apa caldă va fi întreruptă doar punctual, la punctele termice unde ar fi nevoie de reparaţii. Detalii aici pentru cei cu memoria scurtă.

Chiar dacă pentru întreruperea apei calde pot fi invocate o sumedenie de pretexte de ordin tehnic, realitatea este cu totul alta. Ne vom întoarce în evul mediu doar pentru ca Primăria să facă economie la combustibilul care ar fi consumat în această perioadă pentru încălzirea apei. Apa caldă va fi întreruptă pentru cel puţin 20 de zile.

În Suceava sunt aproximativ 24.000 de apartamente racordate la sistemul centralizat de termoficare. Asta înseamnă că aproximativ 60.000 de persoane au rămas de astăzi fără apă caldă.

Sfatul meu este să evitaţi mersul cu autobuzul sau maxi-taxi şi să ocoliţi pe cât posibil zonele aglomerate dacă nu vreţi să încercaţi variata gamă de miresme emanate din abundenţă în perioada asta.

Şi, apropo, a venit apa caldă? A venit, da'i rece!

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Bine zici!!!derbedeii astia de ani buni opresc apa cald si mai ales vara....cum dracu sa nu mori in TPL de diferite duhori daca astia in mijlocul verii opresc apa...chiar nu se poate face nimic? rusine sa le fie

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai nu zicea edilu' sef ca anul asta ne face privilegiul sa avem apa calda in august? Pot sa inteleg motivele tehnice, si pe alea economice, dar totusi parca sunt in lagar.

    Dar daca suntem cuminti ne rasplateste cu apa calda?

    RăspundețiȘtergere
  3. eu am votat usl si ca sa am apă calda, deci de acu salutare nenică nu ma mai prindeti la vot...

    RăspundețiȘtergere
  4. am votat prost se pare rusine sa ne fie meritam acest tratament

    RăspundețiȘtergere
  5. bai pedelist dezinformator, ti se pare ca Lungu e la USL?

    RăspundețiȘtergere
  6. eu voi face baie la vecinii care au centrala...hahaha !

    RăspundețiȘtergere