VIDEO| Pe şoselele Sucevei: poliţist nervos + şofer insolent = încătuşare live

Filmare încărcată de un individ pe YouTube în urmă cu câteva zile:



În descrierea filmării, şoferul spune că a fost vorba de abuz şi a făcut plângere penală împotriva poliţistului. Pe finalul filmării însă se poate auzi cum şoferul l-a înjurat pe poliţist, în momentul în care era reţinut. Voi cum comentaţi imaginile?

Trimiteți un comentariu

47 Comentarii

  1. "ia mana futu-ti mortii matii" AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH......daca l-a calcat pe cap, e prea putin!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. politistiul e norvos ca n-a primit spaga, daca lua suta de euro nu mai intreba de documente, toata politia din suceava e o mare mizerie

    RăspundețiȘtergere
  3. asa e!! jos basescu!!!!!!!!!!!!! huooooooooo!!!!! :)))))

    RăspundețiȘtergere
  4. asta e ultraj, tampitul de sofer trebuie sa stea macar sase luni la puscarie sa se invete minte

    RăspundețiȘtergere
  5. MAI ULTIMUL ANI...ANONIM! TI SE VEDE CIRCUMVOLUTIUNEA DE LA CASCHETA! IN REST PATINEAZA MUSCA! VOI SUNTETI PLATITI DIN BANII CETATENILOR, NU INVERS! DE CAND SE TRAGE POLITAIUL DE BRACINARI CU CEL CARE-L PLATESTE? N-AM AUZIT UN "DUMNEAVOASTRA", UN "VA ROG", DOAR RASTIRI DE MILITIST!
    SI PTR CONTRAVENTIILE INREGISTRATE E ALTA PROCEDURA, INCLUSIV ALT FEL DE PV, NU TE OPRESTE GUTA MILITISTU' DUPA CATIVA KM.

    RăspundețiȘtergere
  6. Trebuia impuscat ca in america,gunoaie de doi lei care se cred mai presus de lege.Si ne mai miram ca ne fura politicienii??!!!=)))Cat despre nenea hielan,probabil esti un smecheras care se cred bazat.Astia de genul vostru merita impuscati pe loc.

    RăspundețiȘtergere
  7. faceti un club, baieti! admiratorii militistilor! sau ai acelora al caror vis suprem e sa poarte cascheta si sa stea in mijlocul strazii(sau in boscheti, cu radaru'). vezi meltene ca in america , daca politistul face cel mai mic gest inafara legii, suporta consecinte drastice. unul ca asta ar fi fost dat afara si platea si despagubiri, chiar daca soferul ar fi fost beat!

    RăspundețiȘtergere
  8. Basescu e de vina, clar.

    RăspundețiȘtergere
  9. GRESIT! PONTA SI ANTONESCU! SOFERU' VOIA SA SE BOICOTEZE!

    RăspundețiȘtergere
  10. DA de cand un idiot se trage de urechi cu politistul....Politistul macar are scoala...dar boul??? Si faza cu ,,politistul este platit din banii cetatenilot " este spusa de toti INFRACTORII cretini pentru ca un politist poate fi platit si din contribuțiile pe care parintii le-au platit Statului Roman timp de 25 de ani de munca,,,,PROSTII DRAQ

    RăspundețiȘtergere
  11. CE TARE;;;;;NOTA 10 POLITISTULUI pentru atitudine,,,,daca era in SUA cretinul ERA CIURUITTTTTTTTTT....auzi la el.....,,nu ai dreptul sa ma opresti " de parca el e OBAMA si e ciumeg....na ca i-a dat-o gaborul:))

    RăspundețiȘtergere
  12. sunt distractii mai ieftine decat sa te dai zmeu gratuit cu politia

    RăspundețiȘtergere
  13. MINISTRUL VOSTRU STIE CE FACETI VOI CAND STATI CU CURURILE PE SCAUNELE DIN BIROU? POATE AFLA! CE ZICETI?

    RăspundețiȘtergere
  14. da ... ducetiva la cacare cu comentariile voastre...!!!

    RăspundețiȘtergere
  15. ... asta'i viata la Suceava... tot taranu' se crede smecher si in acelasi timp tot prostul se crede gabor !!! hahahah

    RăspundețiȘtergere
  16. nota 10 pt politist,daca era in alt stat era deja mort.
    a avut prea multa rabdare cu nesimtitul

    RăspundețiȘtergere
  17. Pe mine m-a oprit intre blocuri un echipaj al politiei, a coborat militianul dintr-o masina care circula pe la miezul noptii fara farurile aprinse, cu pretextul ca am trecut pe rosu la semaful din sensul giratoriu din Burdujeni. Eu veneam din oras, nu m-au oprit cand am intrat in sens, nu m-au oprit cand am facut stanga, ci m-au oprit intre blocuri unde au venit dupa mine, repet cu farurile stinse. Pentru ca nu trecusem pe rosu, am insistat sa redea actele, in caz contrar fac plangere, incepand cu faptul ca nu s-au prezentat. Am primit actele cu intrebarea daca nu sunt fiul nu stiu cui. Haha!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. MOARTE LOR....MOARTE COCALARILOR.....:))....

    RăspundețiȘtergere
  19. clar ca buna-ziua, sofer tampit

    RăspundețiȘtergere
  20. Greseala politistului e ca nu s-a adresat politicos, dar cu toate astea ma intreb cati dintre noi nu s-ar precipita intr-o astfel de situatie cand tu iti faci jobul si chiar subiectul serviciului tau te filmeaza. Garantez ca nu multi s-ar descurca, chiar daca nu au treaba directa cu cetateanul ( Ex. : O persoana care lucreaza la calculator, are experienta in asta, dar sunt ferm convins ca s-ar emotiona si nu ar reusi sa tasteze la fel de repede si corect ca si atunci cand nu e filmata. M-ai adauga la asta si comentarii rautacioase si prestatia lui se va duce tot mai in jos ). Politistii tot oameni sunt, credeti ca banii care-i primesc de la stat se duc in alte locuri decat banii care-i primim noi de la privat?!. Tot aceleasi ganduri, griji si cheltuieli de au si ei!

    ps. Daca scrii cu caps, esti un cretin. ^^

    RăspundețiȘtergere
  21. Respect pentru politist. Asta este o atitudine pe care ar vrea sa o vad tot mai des. Exact ca in America. Nu se conformeaza soferul? Ia-l cu forta. Simplu.

    Doar nu stam dupa fundul fiecarui sofer increzut. Punct.

    RăspundețiȘtergere
  22. UNDE ESTE ABUZUL?
    REGULA NR1:ORICE CETATEAN TREBUIE SA CUNOASCA LEGILE IN VIGOARE DIN TARA IN CARE SE AFLA!!!!!!!!!!
    LEGEA SPUNE ASA:POLITISTUL ARE DREPTUL CONFERIT PRIN LEGE SA-TI CEARA SA TE LEGITIMEZI,REFUZUL AVAND ACTELE ASUPRA TA ESTE CONTRAVENTIE.IN CAZ CA NU LE AI SI SUSTII CA NU LE AI POLITISTUL ARE DREPTUL SA-TI FACA CONTROL CORPORAL SI AL MASINII.IN CAZUL OPUNERII DE REZISTENTA SI FOLOSIREA FORTEI,ADUCEREA DE INJURII POLITISTUL ARE DREPTUL SA TE INCATUSEZE, SA TE CONDUCA LA SECTIA DE POLITIE SA FACA VERIFICARI PENTRUL STABILIREA IDENTITATII(POTI FI UN CRIMINAL URMARIT GENERAL SAU VIOLATOR SAU PEDOFIL CAUTAT DE POLITIE SI TU TE PLIMBI IN LIBERTATE).
    OAMENI BUNI INFORMATIVA ASUPRA LEGILOR DIN TARA IN CARE TRAITI NU FITI NISTE IGNORANTI PENTRU CA O SA VA ARDETI DE O SA VA MEARGA TOTI FULGII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. da dai dracu de polotisti ca asteapa doar spaga si se cred regi in hainele alea jegoase

    RăspundețiȘtergere
  24. Cum pot toti baietii sa fie asa cuminti in alte tari si cu actele inainte cand vad politia, iar cand vin acasa devin smecheri si au impresia ca pot face tot ce le trece prin cap.

    RăspundețiȘtergere
  25. Soferul o cauta cu lumanarea, daca se conforma cerintelor polisitului cu siguranta ulterior putea linistit sa-si continue deplasarea. Iar prin faptul ca se crede smecher nu are nimic de castigat, si cu siguranta a facut o fapta de natura contraventionala.

    RăspundețiȘtergere
  26. Foarte corect a procedat domnul politist. Soferul se stia vinovat si a devenit defensiv si smecher. Am lucrat si eu multi ani ca sofer, cand eram vinovat cooperam si ma recunosteam vinovat, niciodata nu am avut permisul retinut desi legal trebuia sa mi-l retina si nu am incercat niciodata sa dau mita, pur si simplu am fost cumsecade, am cooperat, mi-am asumat raspunderile si faptele, nu am primit decat cate o avertizare verbala, amenzi derizorii si faimosul "data viitoare nu te mai iert". Nu vad de ce altii trebuie sa fie defensivi si smecheri cu politistii ca pana la urma ei reprezinta legea indiferent ca nu iti place de politist ca persoana sau ca tu esti smecher.

    RăspundețiȘtergere
  27. Ce om frustrat, am vazut acest filmulet acum de dimineata si mi se pare incredibil

    RăspundețiȘtergere
  28. Intradevar sunt multi politisti corupti dar daca e s-o spunem pe aia dreapta, soferul smecher ar trebui sa faca la fel in alte tari , ca sa isi ia omor din primele 5 secunde...

    RăspundețiȘtergere
  29. bai cat tupeu pe el...si ma refer la sofer.... poate sa te opreasca pt control de rutina,poate sa te opreasca pt ca asa i s-a sculat lui si te-a vazut ca ai un ochi mai mic si unu mai mare si vrea sa-ti ceara actele sa vada daca le ai. in ziua de azi multi circula fara permis de conducere, asigurare, inspectie tehnica periodica.....invata legislatia sau stai acasa.

    RăspundețiȘtergere
  30. ce echipa de postaci si-a tras politia rutiera! mai rasfirati baieti!

    RăspundețiȘtergere
  31. Foarte bine a procedat politistul! Atat comentez si degeaba se indigneaza prostii, ca nu au dreptate.

    RăspundețiȘtergere
  32. dinule cere invitatie la toti politistii sa faca cate un comentariu ca anonimi

    RăspundețiȘtergere
  33. sa fim seriosi 90% din politisti sunt niste jegosi care te amendeaza ca nu poarti centura. Dar eu la orice masina de politie m-as uita in timp ce se deplaseaza niciunu din agentii ce sunt in interiorul masinii nu poarta centura de siguranta

    RăspundețiȘtergere
  34. Felicitari politistului ! Moarte cocalarilor din trafic ! N-a fost nici un abuz, doar un tucalar impertinent care ignora regulamentele de circulatie!

    RăspundețiȘtergere
  35. interesant e ca in monitorul acelasi subiect are 3 comentarii, unul fiind deja clasica versificare a lui abcdar! sa fie din cauza ca acolo sunt identificati comentatorii? daca-i asa, de ce oare nu se avanta la ode militiei rutiere toti ofiterii si subofiterii(si prietenii lor) militisti care fac aici apologia dictaturii. curaj baieti! mai ales ca monitorul are de vreo 10 ori mai multi cititori decat blogul lui dinu.poate ca asa se mai curata si politia de spagari-boschetari intrati cu spaga de 5000 de euro la scoala de politie(subofiteri!)!
    p.s. ciudat de asemananatoare e exprimarea postacilor laudatori ai cartofului cu chipiu cu cea din postarile pro pdl si pro flutur!

    RăspundețiȘtergere
  36. daca eram in locul soferului il bateam pe politist de nu mai stia cum il cheama.de ce nu dau eu peste unu de asta ca il mananc de viu.si-au luato in cap.au doua tablite pe umeri si se cred cei mai tari si cei mai mari.corupti de gabori.cei ca sustin ca politaiul are dreptate sunt de-ai lui.lasati sa ne jecmaneasca si o sa ajungem fraerii lor.nu vor decat bani bani si iar bani.hai sa ne unim cu totii si sa nu ii mai lasam sa fac ei legile prin trafic si sa ne incalce si drepturile noastre.sper sa fi avut si eu dreptate prin ceea ce vam spus.

    RăspundețiȘtergere
  37. sper sa dai de mine in trafic ultimul care ai postat ca vei vedea cum se aplica legea si in tara noastra penrtu ca in alta tara nu aveti curajul miscati in nici un fel. Sunt tari in care daca nu ai acte de identitate asupra ta oricare ar fi ele esti retinut pe loc si daca s-ar aplica si la noi nu am avea cu ce sa-i caram pe cei care incalca legea.

    RăspundețiȘtergere
  38. toti retardatii au permis de conducere . bai retardatilor , atunci cand politistul iti cere actele , dai'le , nu te omoara , vede daca le ai in regula si cu asta basata . Politistul are dreptul , prin lege , sa te legitimeze , refuzul de a te legitima este contraventie , iar daca esti recalcitrant si nu te supui indicatiilor politistului , are dreptul sa iti faca un control corporal pt a verifica cele spuse de tine. Terminati dracu , toti prostii se cred mai presus de lege , omul ala nu ceruse bani , ceruse doar actele pentru verificare . Nu demonstrezi ca sunteti smecher daca va purtati asa ba taranilor , demonstrati doar crestere proasta . De ce atunci cand iesiti in afara nu mai scoateti un sunet cand vine politia la voi ? pt ca au dreptul sa va calce pe cap ..v-ati luat-o toti in cap , ca-i legea prea blanda cu voi...tarani obositi

    RăspundețiȘtergere
  39. Nu exista nici un abuz, politistul a dat dovada ca are sange in instalatie si ca se poate descurca in situatii delicate. Felicitari lui, ar trebui premiat.

    RăspundețiȘtergere
  40. bravo politistului ca s-a tinut tare

    RăspundețiȘtergere
  41. Singura problema a politistului e ca nu i s-a adresat cu dumneavoastra; in rest bine a facut; altul in locul lui s-ar fi intimidat ca-i filmat. Tara asta merge prost si fiindca multi oameni nu-si fac datoria; aproape ca ti se pare ceva iesit din comun cand vezi ca unul isi face treaba pentru care e platit.

    RăspundețiȘtergere
  42. NOTA 10 PT POLITIST. DIN PACATE E PLIN IN ROMANIA DE COCALARI DIN ASTIA.

    RăspundețiȘtergere
  43. exceptand faptul ca nu i s-a adresat "domnului" conducator auto cu un pronume de politete,am toata stima fata de agentul de politie pt modul in care a procedat! bravo colega!
    pentru ce-i care cred ca politistii iau mita, v-ati gandit ca poate acest politist este unul dintre cei multi care isi fac serviciul corect si onest? si ca nu toti suntem corupti? din cauza unora, care n-au ce cauta in politie, suntem bagati toti in aceeasi oala; dar, tare as vrea postacilor sa va intalnesc in trafic, sa va fac dosar penal pentru DARE DE MITA, cand incercati sa mituiti "militistul"!
    soferilor, dupa ureche, intelegeti ca asa cum aveti DREPTURI, aveti si OBLIGATII! si asta e valabil in orice domeniu, needucatilor! la scoala cu voi!
    o zi buna sa aveti!
    p.s.: celor care ma injura(ca sunt multi naivi^ca sa nu zic altfel^), ASEMENEA VA DORESC!

    RăspundețiȘtergere
  44. In locul lui nici nu il mai incarcam pe youtube... sa ma fac de ras??? daca tot l-a dat in judecata acum sunt dovezi, asa...

    RăspundețiȘtergere