skip to main | skip to sidebar

Artene a plecat cu tot cu documente

Noul șef al PPDD Suceava, Traian Tudor, a găsit biroul gol, vineri dimineață, când s-a prezentat la sediul partidului pentru a prelua conducerea organizației.

Surse din PPDD susțin că președintele demis al filialei, Adrian Artene, a luat cu el toate documentele partidului.

Organizația județeană a PPDD a fost dizolvată, miercuri, din cauza rezultatelor obținute la alegerile locale de la 10 iunie.

Articole recomandate:

    PPDD

Comentează folosind Facebook:

5 comentarii:

  1. CE-I DE MIRARE? SUNT CURIOS CE NUMAR ISI VA PUNE ACUM LA MASINA!

  2. care masina???ca e falit...si-i bat recuperatorii la toate geamurile...

  3. Oare la care partid, va bate acum la usa...? Adrian nu are treaba cu politica ! El cauta doar functie si titlu, astfel ca sa aiba posibilitatea sa fure si sa poata juca incontinuare la barbut...Daca nu o avea pe sotia lui, care lucreaza ca judecatoare, la Curtea de Apel Suceava, Adrian Artene, era inca de mult timp la puscarie, pentru toate hotiile si porcariile care le-a facut.

  4. Asta inseamna ca cineva, a deschis ochii acolo sus, in conducerea PP DD din Bucuresti si l-a descoperit pe Adrian Artene ca este un lup, care se imbracase in piele de oaie. Felicitarile mele, se indreapta catre Domnul Dan Diaconescu, caruia ii doresc, mult succes, la alegerile parlamentare din toamna. Acum ami voi da si eu votul pentru acest partid si voi incerca sa conving cat mai multa lume, sa faca acelas lucru. Acum concluzia mea, este clara : Dan Diaconescu stie ce face si ce vrea...Am convingerea ca poate ajunge departe, daca merge pe drumul cinstei si dreptatii...SUCCES DOMNULE DAN DIACONESCU !!!

  5. Cat ai castigat cu ei si cat ai pierdut cu mine, Dodule...!?

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online