skip to main | skip to sidebar

Păi nu ne mai întoarcem la popor?

În urmă cu vreo doi ani îmi spunea că eu sunt adevărata majoritate şi că el luptă pentru mine. Atunci mă chema la referendum cu un surâs forţat şi un ochi larg deschis. Acum fuge de suspendare ca dracul de tămâie. Păi nu ne mai întoarcem la popor?

Voi sunteţi adevărata majoritate. Băsescu luptă pentru tine De ce le e frică nu scapă. Hai la referendum!

Articole recomandate:

  Basescu, politice, referendum

Comentează folosind Facebook:

7 comentarii:

 1. Pai a zis ca isi da demisia daca aia baga 300 de parlamentati

  lumea a votat si degeaba ca nimeni nu vrea reducerea la 300 + alte chestii

  deci ori pdl ori usl cam tot aia e

  Problema e ca usl a inceput cu abuzuri adica - avocatul poporului are mandat de 4 ani ei il schimta in 2 luni de cand au ajuns la putere.

  Sunt curios ce o sa mai urmeze - dar sper din tot sufletul ca judetul Suceava sa primeasca la fel de multi bani in guvernarea Nechifor ca in guvernarea Flutur.

 2. A inceput decaderea dictatorului.Dupa ce a atacat guvernul Ponta din toate pozitiile si cu toate metodele stalinisto securiste si a incercat sa-l faca praf ,USL si-a aratat muschii.Intr-o zi istorica pentru Romania a lovit naprasnic in edificiul dictaturii basiste.S-a clatinat soclul lui Basescu.Maine statuia lui se va prabusi cu un zgomot sec si vom vedea ca a fost goala pe dinauntru.Maine Romania va pasi de la republica dictatoriala basista la republica democratica europeana .

 3. Republica democratica europeana? mai degraba republica dictatoriala romana dupa cum stau lucrurile. Nechifor n-o sa aduca niciun sfant pt. jud. Suceava. Calculul e simplu. Suceava a fost privilegiata din cauza functiei pe care Flutur o avea in PDL, plus ca atunci numai aprox. jumatate din judetele tarii erau portocalii si banii se imparteau la mai putini. Acum Nechifor e un neica nimeni in USL si toate judetele (-2) sunt useliste. Deci, banii se vor imparti la mai multi si fiecare va primi mai putin.

 4. Republica dictatoriala,securista romana a fost in vremea lui Basescu.Iar
  Suceava nu a fost privilegiata din cauza functiei lui Flutur ci a fost la fel de nenorocita ca toata tara.

 5. Unde sunt banii ăia aduși de Flutur? Nu a fost capabil să facă o groapă de gunoi în acest județ

 6. Nu-ti fa griji, ca o sa faca Nechifor din tot judetul o groapa de gunoi.

 7. Toata Romania e o groapa de gunoi si un tinut bantuit de stafia saraciei,coruptiei si lichelismului.Asta a facut guvernarea PDL.Si peste toate se profileaza figura marinarului.

Trimiteți un comentariu

Poţi utiliza unele etichete HTML, cum ar fi <a href=""></a>, <b></b>, <i></i>.

 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online