Dezastru la BAC. Promovabilitate sub 50% în Suceava

Promovabilitate bacalaureat în judeţul Suceava:

2008: 98,38%
2009: 93,87%
2010: 87,37%
2011: 65,03%
2012: 46,98%
2013: ...?

Comentarii?

Trimiteți un comentariu

17 Comentarii

  1. In 2008 aproape toti au luat bacalaureatul...restul de aprox. 2% au fost absentii... hahaha
    Ce stres creeaza camerele video...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))) care merită trece, care nu.....nu. Nu mișcau nici muștele la examen.

    RăspundețiȘtergere
  3. nu e vorba de stres..e vorba de adevarata valoare a noilor generatii..si nu e ceva de speriat rezultatul..ar fi trebuit sa ne asteptam la asta...

    RăspundețiȘtergere
  4. @ilie: Crezi că genaraţiile anterioare au fost mai breze :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Acum s-a vazut care este adevarata valoare a tinerilor din ziua de azi...ei s-au lasat pe tanjala si nu au mai invatat nimik bazandu-se ca vor putea copia dar nu a fost asa:)

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna idee a avut Funeriu, sa faca societatea sa vada adevarata valoare a "invatamintului" romanesc actual.Sa vedem ce masuri se vor lua, sa punem loazele sa invete si profesorii sa-si faca treaba la ore!

    RăspundețiȘtergere
  7. Şi toata vina cade pe noi, nu? Generaţiile trecute au copiat de-au rupt şi tot noi suntem vinovaţi că nu învăţăm sau că profesorii nu predau cum trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu zic sa va abtineti de la comentarii gen: adevarata valoare a noilor generatii.. Pentru ca s-a copiat pe rupte, asa ca unu care e de 4, dar a luat mai mult, poate sa vina sa comenteze aici fara rost. Asta e adevarul, nu adevarata valoare a generatiei pentru ca a fost aceasi valoare tot timpu numai ca mascata.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va plangeti de noi, astia de am avut camerele pe noi si nu am putut sa copiem cum au facut-o cei din anii anteriori? Mai bine v-ati plange de profesorii care sunt titularizati cu note de 2, nu de noi. Noi am fost cobaii. Poate ca in anii urmatori, mai multe astfel de schimbari se vor face, pentru a reveni la un oarecare echilibru. Nici o generatie nu a fost mai buna ca a noastra. Notele, oricare ar fi ele, nu au cum demonstra contrariul...

    RăspundețiȘtergere
  10. Toți spun că elevii nu învață și parțial e adevărat. Dar profesorii? pe ei de ce nu îi evaluează nimeni? Am dat acum bac-ul și slavă Domnului, l-am trecut cu o medie destul de bună, unde matematica m-a tras în jos și asta pentru că am avut un profesor care patru ani de zile nu a predat nimic. Mai bine de jumătate din colegii mei au picat la mate, luând note mari la celelalte obiecte. Și de treaba cu copiatul, în sălile unde am fost eu, nu prea s-a întâmplat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Don't be so angry, Suzi!
    59th place of 3xx students is an outstanding achievement! Congratulations!

    RăspundețiȘtergere
  12. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  13. doar o precizare nimeni nu este vinovat; tot timpul am aparat sistemul, ne-am compromis viitorul si uitai unde am ajuns; trebuie sa scapam de sleahta asta de mafioti sa mergem pana la capat cu reforma, de asta trebuie votat base sa ramana

    RăspundețiȘtergere