USL a început procedurile pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu

Traian Băsescu suspendat

Trimiteți un comentariu

15 Comentarii

  1. UNDE AI GASIT POZA, CA M-AM INGRASAT DOUA KILE DE RAS UITANDU-MA IN OCHII MATROZULUI!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai e fata lui normala.Exprima inteligenta,cultura,doctorate si masterate,echidistanta si constiinta inalta,totul scaldat cu o sticla de Jack Daniels si cu Nutzi in poala.

    RăspundețiȘtergere
  3. La al 200-lea congres al PDL, Basescu, girbovit de ani si plictisit de povara puterii, se adreseaza participantilor:
    - Drragii mei, eu..eu m-am hotarit sa renunt. Propun sa fie aleasa in locul meu prietena mea, Elena!
    - Huooo! Huooo!
    - Atunci propun sa ma inlocuiasca la presidintie prietenul meu, Boc.
    - Huooo! Huooo!
    - Smecherilor! Stiam eu ca tot pe mine ma vreti!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce diferenta este intre Nelson Mandela si Traian Basescu?
    Nelson Mandela a stat in inchisoare inainte de alegerile prezidentiale.

    RăspundețiȘtergere
  5. Penibil - USL incalca grav constitutia prin hotararile de guvern pe care le da si aici se face bsca , o fi un sistem de autoprotectie Romanesc dica cand e nasol Romanul face haz de necaz.

    " Ordonanţa de urgenţă aprobată de Guvern stabileşte că judecătorii Curţii Constituţionale vor avea dreptul să se pronunţe doar asupra constituţionalităţii Regulamentelor Parlamentului, nu şi asupra hotărârilor plenului Camerei Deputaţilor, plenului Senatului sau plenului celor două camere"

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma refer aici la punctul doi din comentariul tau.Corect,pai parlamentul este suveran.Hotararile a 400 de oameni alesi prin vot si care reprezinta interesele cetatenilor Romaniei nu pot fi anulate de 9 oameni numiti politic si din care 5 sunt basisti de meserie.Basescu e deja suspendat,ne vedem la referendum.Tanti auguri per noi e tanti anii di prigione per il ex presidente.

    RăspundețiȘtergere
  7. Bre ce puii mei vb. acolo - e scris in constitutie ce face Curtea Constitutionala

    voi sunteti oribiti de anti Basism - ( eu nu zic ca sa nu dispara Basescu e treaba fiecaruia , numai ca el este inlaturat incalcand constitutia ) . Guvernul tocmai a trimis la plimbare Curtea Constitutionala .

    " ARTICOLUL 142
    (1) Curtea Constituţională este garantul supremaţiei Constituţiei.
    (2) Curtea Constituţională se compune din nouă judecători, numiţi pentru un mandat de 9 ani, care nu poate fi prelungit sau înnoit.

    (3) Trei judecători sunt numiţi de Camera Deputaţilor, trei de Senat şi trei de Preşedintele României.

    (4) Judecătorii Curţii Constituţionale aleg, prin vot secret, preşedintele acesteia, pentru o perioadă de 3 ani.

    (5) Curtea Constituţională se înnoieşte cu o treime din judecătorii ei, din 3 în 3 ani, în condiţiile prevăzute de legea organică a Curţii. "

    Adica din 3 in 3 ani se pun niste smecheri acolo - cand Baselu a fost suspendat acu ceva ani nu a primit aviz de la comisie sau cum a fost ?

    Abuzurile sunt grave - si stai calm ca intra Crin presedinte si dupa aia cand se scbimba majoritatea in parlament il suspenda si pe el de cate ori vor aia - facem referendul si tot tacamul .

    Deci mie imi este suspecta graba asta - pana la sfarsitul luni o sa votam suspendarea iar dupa ce Baselu pica in 3 luni trebuie sa organizam alegeri prezidentiale + la 2 saptamanai alegeri prezindetiale turul 2 , iar in toamana alegeri parlamentare .

    RăspundețiȘtergere
  8. Pai Curtea Constitutionala a ramas acolo bine mersi si cladirea si judecatorii.Doar ca s-a schimbat legea de functionare,ca asa-i in tenis.Vom avea alegeri parlamentare si prezidentiale in acelasi timp ca tot voia PDL alegeri comasate.Na ca s-au comasat.:))

    RăspundețiȘtergere
  9. In Constitutie se precizeaza doar partea tehnica adica cati judecatori aia aia.Legea de functionare a curtii o emite guvernul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  10. Da, da o sa fie dat Basescu in primirea procurorilor cand o sa fie dat si Iliescu pt. crimele de la revolutie si mineriade.

    RăspundețiȘtergere
  11. atentie la aia cu mineriadele, ca baselu e cel putin complice, daca nu faptuitor! asa ca nea nelu il ia si pe chior cu el daca se ajunge acolo!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ati vazut ce bine seamana basescu cu Bidirel,inainte de a omori pe mă-sa? Sunt animati de aceleasi marete idealuri,au aceeasi privire difuza,imbarligata...
    Stiu amnandoi la fel de multe lucruri despre separatia puterilor in stat dar si despre separatia muierilor in pat,amandoi sunt banuiti de sociopatie...
    Au chiar si un fes,pe care il poarta din cand in cand,pe la poduri !

    RăspundețiȘtergere
  13. Pedelistii astia sunt sinucigasi, rau de tot. Boul de Luhan se face de ras rau de tot pe RTV. Penibila gasca, bine ca se destrama, dar rusine celor care-i primesc inapoi. Sper ca din toamna sa nu-i propuna drept candidati ca altfel vor avea si ei soarta pedelacilor. Vorba aia"curva tot curva"
    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere
  14. observ acum enormitatea de greseala de exprimare pe care am facuto mai sus. Cred ca prostia lui Luhan e molipsitoare, altfel nu-mi explic. :))

    Andrei B.

    RăspundețiȘtergere