Cartierul Adama din spatele stadionului Areni, construit de austrieci

Proiectul imobiliar Adama din spatele stadionului Areni a fost preluat de un investitor austriac iar lucrările ar putea începe anul viitor.

Proiectul imobiliar Adama a fost început în 2008 pe un teren de aproape două hectare, cumpărat de la Hidroterra SA Suceava pentru trei milioane de euro. Lucrările au fost abandonate după ce s-a săpat groapa pentru fundaţie din cauza crizei imobiliare şi a lipsei de fonduri. Grupul Adama a fost cumpărat vara trecută de fondul austriac de investiţii Immofinanz.

Reprezentanţii Immofinaz au declarat, pentru Ziarul Financiar, că anul viitor vor relua lucrările la cele 29 de proiecte preluate odată cu grupul Adama.

Potrivit paginii de internet a grupului Adama, proiectul de la Suceava vizează construirea unor blocuri turn cu peste 400 de apartamente şi spaţii comerciale.

Cartierul Adama în spatale stadionului Areni din municipiul Suceava

Trimiteți un comentariu

5 Comentarii

  1. De dormit si cheltuit bani e plin, dar ceva de produs bani ? Nu intereseaza pe nimeni ?

    RăspundețiȘtergere
  2. In acest caz care va fi soarta stadionului Areni ?
    Se cunoaste ceva ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Areniul are altă soartă, e posibil să devină nu ştiu ce hotel ori centrul de afaceri

    RăspundețiȘtergere
  4. UNIK terenul este foarte slab in zona, groapa sapata anul trecut s a umplut de apa sunt multe izvoare subterane plus canalul"cacaina"

    RăspundețiȘtergere
  5. A facut cineva vreun studiu despre citi potentiali clienti sau amatori de apartamente ar fi pe piata suceveana ? Ca e plina Suceava de apart. si vechi si noi care zac goale de ani buni si nu le cumpara nici naiba, si cu toate astea se construieste in draci. Se spala bani oare in investitiile astea imobiliare?

    RăspundețiȘtergere