Mîrza la Camera Deputaţilor, Stan şi Donţu la Senat

Negocierile privind desemnarea candidaţilor pentru alegerile parlamentare au început şi în PSD Suceava. Din zvonurile apărute în mediul politic, cea mai mare supriză ar putea fi rocada dintre senatorul Gavril Mîrza şi deputatul Ioan Stan. Astfel, Mîrza ar putea să candideze pentru funcţia de deputat în colegiul lui Ioan Stan iar deputatul PSD Ioan Stan ar urma să candideze pentru funcţia de senator în colegiul Fălticeni. Nu este exclusă însă posibilitatea ca Mîrza să candideze în colegiul care cuprinde localitatea sa natală Cajvana.

Un alt nume vehiculat ar fi cel al directorului cancelariei prefectului Florin Sinescu, preşedintele executiv al PSD Suceava, Ovidiu Donţu. Acesta se pare că îşi doreşte să candideze pentru funcţia de senator în colegiul Suceava. Acest colegiul este vizat şi de PNL. În cazul în care la negocierile din cadrul USL, colegiul pentru Senat Suceava va fi de adjudecat de PSD, PNL îşi va desemna candidaţi pentru Senat în colegiile Rădăuţi - Siret şi Vatra Dornei - Câmpulung - Gura Humorului.

Colegiul Siret pentru Camera Deputaţilor este la fel de disputat în PSD. Mulţi dintre social-democraţii sceveni nu văd cu ochi buni o nouă candidatură a lui Eugen Bejinariu în judeţul Suceava, în condiţiile în care vine foarte rar prin judeţ. De asemenea, PSD Suceava ar viza colegiul Rădăuţi pentru o eventuală candidatură a şefului Servicii Comunale Rădăuţi, Nistor Tătar.

Negocierile sunt încă la început aşa că informaţiile prezentate sunt doar zvonuri care circulă în prezent în mediul politic sucevean. Citeşte aici care ar fi propunerile PNL pentru alegerile parlamentare din noiembrie.

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Deci tot marza, bejinaru si stan.
    Iar de dincolo prodan si pardau.
    intradevar la asa „schimbare” (de locuri intre stan si marza) o sa fie o prezenta la vot de 0,42%. abia la toamna sa vezi absenteism.
    cine dracu se mai deranjeaza din casa sa mearga sa voteze tot fosilele astea.

    RăspundețiȘtergere