Pagina blogului DinuZara.com, record de audienţă pe Facebook. 33% dintre suceveni au accesat pagina în săptămâna referendumului

Pagina de Facebook dedicată blogului DinuZara.com a stabilit un nou record de audienţă în perioada desfăşurării referendumului naţional pentru demiterea preşedintelui suspendat Traian Băsescu. Astfel, conform statisticilor Facebook, în perioada 27 iulie - 2 august 2012, update-urile de pe pagina Dinu Zară au fost vizualizate de 112.064 de utilizatori unici de Facebook.


Conform statisticilor Facebook, 82,3% dintre utilizatorii care au vizionat updaturile de pe pagina Dinu Zară în săptămâna 27 iulie - 2 august 2012, adică 92.310 persoane, fac parte din targetul comercial 18-44 de ani.

  • 32,54% dintre utilizatorii Facebook din municipiul Suceava au accesat pagina Dinu Zară în săptămâna referendumului


În ce priveşte utilizatorii care şi-au setat localitatea de domiciliu, 19.786 dintre cei care au vizionat update-urile de pe pagina Dinu Zară locuiesc în municipiul Suceava iar alţi câteva mii de utilizatori locuiesc în alte oraşe şi comune din judeţul Suceava. Conform facebrands.ro, 60.800 de utilizatori Facebook şi-au setat municipiul Suceava ca localitate de domiciliu. Aşadar, pagina Dinu Zară a fost vizualizată de 32,54% dintre utilizatorii Facebook din municipiul Suceava.

De menţionat că 60.825 dintre utilizatorii Facebook au vizualizat cel puţin două update-uri de pe pagina Dinu Zară, 22.792 de utilizatori au vizualizat cel puţin cinci update-uri.

8.908 de utilizatori Facebook formează nucleul cititorilor fideli ai paginii Dinu Zară. Într-o singură sătămână, aceştia au vizualizat pagina de cel puţin 11 ori.

Iată că după ce la alegerile locale blogul DinuZara.com a fost principala sursă de informaţii pentru suceveni (detalii aici), se pare că referendumul a demonstrat că informaţiile pe care le public pe internet sunt preferate de suceveni faţă de informaţiile publicate de media convenţională.

Dacă şi tu vrei să te abonezi la postările de pe pagina Dinu Zară, trebuie doar să dai like pe butonul de mai jos sau click aici pentru a da like direct pe pagina de Facebook.

Pagina blogului DinuZara.com, record de audienţă pe Facebook în perioada referendumului

Pagina blogului DinuZara.com, record de audienţă pe Facebook în perioada referendumului

Trimiteți un comentariu

4 Comentarii

  1. Felicitiari si astept mai multe dezvaluri de la tine. in ultima luna nu ai scris mare lucru

    RăspundețiȘtergere
  2. Felicitari,desi in toata campania electorala aferenta referendum ai fost absent.Noroc de Monitorul care a reusit sa capteze toata batalia pe viata si pe moarte (doar acolo puteai face comentarii).

    RăspundețiȘtergere