Cămătarii ţepari de la Provident îşi fac reclamă cu ajutorul Primăriei Suceava

E plină presa locală din ultima lună de enorma generozitate a cămătarilor ţepari de la Provident care au cheltuit un mărunţiş de vreo trei mii de euro ca să instaleze două scrânciobe în parcul de lângă Prefectură. Găseşti informaţii aici.

În timpul ăsta, municipiul Suceava a fost împânzit cu broşurele în care pe o parte se aflau stema municipiului Suceava, a unui aşa-zis oengeu de mediu şi trei vorbe despre "megainvestiţia" pentru locul de joacă iar pe cealaltă parte erau datele de contact ale agenţilor Provident de la care poţi să obţii cu mare uşurinţă împrumuturi în regim de camătă.

Deşi e plin internetul cu descrierea cămătăriei practicată de Provident (exemple câte vrei găseşti aici), Primăria municipiului Suceava nu a avut nicio reţinere în a-i ajuta pe cămătari să-şi facă reclamă gratuită prin oraş.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. respectivul loc de joaca este binevenit pentru copii. Insa, daca mergi acolo, ai surpriza sa constati ca toate apartele sunt ingramadite pe cativa metri pătrati asa riscul de lovire al copiilor este major. Mi mult, nisipul pus este insuficient, au ramas destule bucati de mortar si bolovani care constituie "patul" suprafetei locului de joaca, peste care e pus nisipul, si care pot sa nenoroceasca copiii.. daca iei acolo o tranta pe burta, ăla eşti.. era bine daca se aloca o suprafata mai mare.. jmekerii si fitele care vin la catalan pot sa intre si prin spate, nu prin cărarea inventata prin mijlocul parcului si pe care au pietruit-o vara trecuta.. eu nu cred ca legal, dar, in fine...

    RăspundețiȘtergere
  2. E frumos ca numai prin astfel de modalitati se poate face ceva pentru copii in orasul asta,alte cai nu se puteau gasi pentru a amplasa cate un leagan sau cate un carusel in minunatul centru-cavou.Rusine!

    RăspundețiȘtergere
  3. sa nu aud de firma asta. mai tot timpul am cutia postala plina cu pliante mizerabile de la provident.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar nu numai Provident exista! Este si Cetelem , o firma de dat bani prin Flanco. Sa va feriti de a primi oferte de carduri de la Cetelem!!!!! E o teapa mare si dai inapoi de 3 ori cat ai primit !! Daca nu Platesti O SINGURA RATA , gata , te suna , te streseaza , si iti dubpleaza rata pe luna viitoare. Fara a rezolva cazul in mod amiabil sau sa te amane cat de cat ! Sunt tot asa niste spagari , niste tepari si niste camatari imputiti ! Doar e la moda acum in tara lui Base , NU ??!!

    RăspundețiȘtergere
  5. e usor sa arunci niste vorbe rautacioase, dar nu multe firme fac actiuni de voluntariat si ofera ceva comunitatii...

    RăspundețiȘtergere
  6. dar culmea e ca ai si reclama pentru Provident pe acest site :)))
    iar oengeu se scrie ONG ;) sa nu mai vorbi de gramatica ca e multe si e grele...

    sa te dai cu parerea e mai simplu decat sa dai la lopata sau sa citesti o carte:))))

    ma mir ca mi-am pierdut timpul pe site-ul asta unde nu exista cultura....

    RăspundețiȘtergere