Mihai Sandu Capră şi Constantin Galan, prezentaţi drept candidaţi PNL la mitingul USL de pe Arena Naţională

Candidaţii PNL vor fi validaţi vineri, 19 octombrie. În cadrul PNL Suceava se duc lupte interne pentru candidaturile în colegiul Rădăuţi-Siret pentru Senat şi colegiul Rădăuţi pentru Camera Deputaţilor.

Conducerea centrală a partidului a stabilit că parlamentarii în funcţie Tiberiu Prodan şi Mircea Irimescu vor candida pentru un nou mandat. La Suceava s-a stabilit ca pe cele două colegii să candideze Mihai Sandu Capră şi Constantin Galan.

Interesant este că la lansarea USL de pe Arena Naţională, şeful PNL Suceava Ştefan Alexandru Băişanu i-a luat pe Mihai Sandu Capră şi Constantin Galan. Deocamdată însă asta nu este o garanţie că cei doi vor şi candida în colegiile pe care le vizează.

Iote, bonus, şi o poză cu Paul Rusu, candidatul USL din partea Partidului Conservator pe colegiul nr. 2 Burdujeni pentru Camera Deputaţilor. E vorba de individul cu parpalac, în caz că nu-l ştiaţi. Aşa-i că e un candidat absolut redutabil pentru deputatul PDL Ioan Bălan?

Paul Rusu, candidat USL în colegiul nr. 2 Burdujeni

Trimiteți un comentariu

1 Comentarii

  1. Povestea colegiului nr.2 Burdujeni unde candideaza Balan din partea PDL este o adevarata telenovela.Colegiul era al PSD care a zis pas.PNL l-a preluat din zbor si l-a pus candidat pe Ilie Nita.Apoi PNL a zis pas si l-a aruncat la PC pe umerii mult prea firavi ai avocatului Paul Rusu(cine a auzit de asta?).Asa la prima vedere pare blat pe fata intre USL si PDL.
    Dar cine stie,asa am zis si referitor la Codruta Kovesi si uite ca Mona Pivniceru a avut o idee geniala s-o exileze la Bruxelles si sa scapam de ea.

    RăspundețiȘtergere