MRU pofteşte la colegiul lui Gheorghe Flutur

Mihai Răzvan Ungureanu este individul devenit celebru pentru că în cele câteva zile în care a fost prim-ministru era ocupat doar să-şi cumpere parfumuri, alifii şi trabucuri de lux în timp ce critica babele şi moşnegii care nu reuşeau să se deszăpezească singuri din locuinţele îngropate în omăt.

Ei bine, după ce Băsescu a anunţat că-l pregăteşte ca moştenitor pentru tronul de la Cotroceni, Ungureanu a început joaca de-a politica. Şi-a cumpărat un partid, Forţa Civică, s-a instalat preşedinte şi a semnat o pseudo-alianţă cu PDL. Alianţa România Dreaptă este denumirea sub care PDL vrea să se ascundă la alegerile parlamentare. O strategie greşită. S-a văzut la locale ce efect au avut denumirile inventate peste noapte. Pentru că aveau nevoie de aşa-zişi aliaţi, PDL a anexat Forţa Civică a lui Ungureanu şi o facţiune a PNŢCD.

Şeful PDL, Vasile Blaga, le-a promis aşa-zişilor aliaţi câteva colegii la alegerile parlamentare din decembrie. Se pare că Ungureanu nu s-a prins însă că este folosit doar de decor şi a început să aibă pretenţii exagerate de la liderii PDL. Protejatul lui Băsescu a mers până acolo încât a cerut chiar colegiul lui Gheorghe Flutur. Detalii aici.

Credeţi că Traian Băsescu a avut dreptate afirmând că Mihai Răzvan Ungureanu ar fi cel mai potrivit candidat al PDL pentru funcţia de preşedinte al României?

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. daaaaaaa! se economisesc multi metri de funie! sa se traga unul dupa altul. dupa ce au dus tara pe buza prapastiei e timpul sa faca pasul inainte! legati! luati-l si pe balan... poate vine si eba sa-l contra-candideze sau co-candideze?!-pe luhan!

    RăspundețiȘtergere
  2. România n-a fost pregătită pentru el. O unghieră s-a mai găsit, s-a mai găsit şi un gel douche , ba chiar un antricot de Kobe, o icră neagră, o apă de gură. S-a găsit şi-un partid, dar ţara tot n-a făcut mai nimic pentru el.Hotărât lucru, nu ştim să ne preţuim valorile. O să mă întrebaţi plângând: nu i-am pus noi plasturi mici pe băşici, nu i-am băgat noi beţişoare în urechi.“Criza este doar pentru cei care nu doresc să muncească, doar pentru cei care nu sunt îndrăzneţi în realizarea proiectelor proprii, se trezesc târziu şi se culcă devreme”- a cuvantat mancatorul de vita Kobe.Cariera lui politică devine mai tristă ca un fâsâit de spray .Aţi fi în stare să-l ştergeţi cu demachiant din istorie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer sa fiu ori candideaza Flutur ori securistu lotiune tot aia e.Pe amandoi i-am vazut la garaj,Ungureanu Kobe dadea sa cada de pe geamul de la baie cu Neamtu si Macovei,Flutur spala Dacia mazilitului si-i pieptana ciocul lui Onaca de trei ori pe zi.Aceste personaje sinistre nu vor conta deloc la alegerile parlamentare.Mai bine mananca o friptura de Kobe si beau un Jack Daniels cu mazilitul(pe banii nostri of course).

    RăspundețiȘtergere