Bereanu, Irimie, Miron, Acatrinei, Malnasi - Averile şi firmele candidaţilor din colegiul nr 1 Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului pentru Senat

Colegiul uninominal nr. 1 pentru Senat este format din localităţile Vatra Dornei, Pojorâta, Dorna Arini, Crucea, Stulpicani, Ostra, Broşteni, Panaci, Şaru Dornei, Dorna Candrenilor, Poiana Stampei, Coşna, Iacobeni, Ciocăneşti, Cârlibaba, Breaza, Moldova Suliţa, Izvoarele Sucevei, Moldoviţa, Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc, Păltinoasa, Capu Câmpului, Frasin, Mănăstirea Humorului, Vama, Frumosu, Vatra Moldoviţei, Sadova şi Fundu Moldovei.

STELA ACATRINEI, candidat PRM - avere şi interese:


Stela Acatrinei, candidat PRM în colegiul pentru Senat Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului, deţine patru terenuri, toate moştenite. Este vorba de un teren agricol de 1,8 hectare şi un teren intravilan de 1.000 mp în Şcheia, un teren de 4,5 hectare în satul Păltiniş din comuna Panaci şi 1,5 hectare de pădure în satul Neagra Şarului din comuna Şaru Dornei.

Stela Acatrinei deţine şi trei locuinţe: un apartament de 56 mp în Suceava, un apartament de 64 mp în satul Neagra Şarului din comuna Şaru Dornei şi o vilă de 116 mp în Suceava, toate cumpărate.

Stela Acatrinei are un depozit bancar de 30.458,12 lei, un depozit de 3.130 de euro şi l-a împrumutat pe Andrei Acatrinei cu suma de 20.000 de lei. În schimb, Stela Acatrinei a împrumutat de la Stela Rodica Cheptea suma de 70.000 de lei.

În 2011, Stela Acatrinei a încasat venituri de 37.200 de lei de la SC Manager Adfin Consulting SRL.

Stela Acatrinei are acţiuni în valoare de 200 de lei la SC Bucovina Turism SA şi face parte din "Asociaţia Mănăstirea Sfântul Mare Mucenic Ioan cel Nou de la Suceava şi Naşterea Maicii Domnului Catrinari".

Declaraţiile de avere şi de interese ale Stelei Acatrinei:

Declaraţie de interese Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat Declaraţie de avere Stela Acatrinei, candidat PRM pentru Senat


NECULAI BEREANU, candidat USL (PSD) - avere şi interese


Conform declaraţiei de avere, Neculai Bereanu nu deţine terenuri, clădiri sau autovehicule.

Bereanu a împrumutat firma SC Nek Industri SRL cu 130.000 de lei şi firma SC Bearings Expert SRL cu 305.000 lei. Neculai Bereanu trebuie să înapoieze până la sfârşitul anului 2012 două împrumuturi de 64.700 de euro şi 22.000 de dolari contractate de la persoane fizice în noiembrie 2011.

În 2011, Neculai Bereanu a încasat un venit de 5,247 de lei de la firma Nek Industri SRL Şcheia şi 1.955 lei de la Consiliul Judeţean.

Tot în 2011, Bereanu a vândut mere către SC Agrana Juice România Vaslui SRL în valoare de 60.005,65 lei. Oare de unde or fi fost culese merele având în vedere că Bereanu nu a trecut niciun teren în declaraţia de avere?

Neculai Bereanu este administrator şi asociat unic al firmei SC Nek Industri SRL şi administrator al SC Bearings Expert SRL, firmă la care deţine şi 33% din părţile sociale.

Declaraţiile de avere şi de interese ale lui Neculai Bereanu:

Declaraţie de interese Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de interese Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat Declaraţie de avere Neculai Bereanu, candidat USL (PSD) pentru Senat


CRISTIAN ANTON IRIMIE, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Irimie nu deţine terenuri dar deţine patru locuinţe: două apartamente de câte 56 de metri pătraţi în Suceava, un apartament de 33 de metri pătraţi în Bucureşti şi o vilă de 153 de metri pătraţi în Suceava.

Cristian Irimie deţine două autoturisme, un Volvo S40 fabricat în 2002 şi un Chervolet Aveo fabricat în 2008.

Cristian Irimie are două credite scadente în 2015, unul de 30.000 de euro şi altul de 49.000 de lei.

În 2011, Cristian Irimie a încasat indemnizaţii de 7.253 de lei de la Consiliul Economic şi Social, indemnizaţii de 57.675 de lei de la Ministerul Sănătăţii şi salarii de 37.650 de la Spitalul Judeţean Suceava iar soţia lui a încasat salarii de 88.793 lei.

Declaraţiile de avere şi de interese ale lui Cristian Anton Irimie:

Declaraţie de interese Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de interese Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de avere Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de avere Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de avere Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de avere Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat Declaraţie de avere Cristian Anton Irimie, candidat PDL (ARD) pentru senat


MALNASI GABOR, candidat UDMR - avere şi interese


Candidatul UDMR Malnasi Gabor este pensioar, are o locuinţă de 250 de metri pătraţi în Neagra, oraşul Broşteni, şi un autoturism Opel Vectra fabricat în 1995. Malnasi Gabor a încasat anul trecut venituri din pensie de 20.600 de lei.

Malnasi Gabor este membru fondator al "Asociaţiei etnoculturale Hadik Andras din Bucovina".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Malnasi Gabor:

Declaraţie de interese Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de interese Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat Declaraţie de avere Malnasi Gabor, candidat UDMR pentru Senat


STELIANA VASILICA MIRON, candidat PPDD - avere şi interese


Steliana Vasilica Miron deţine la Rădăuţi un teren agricol de 2.600 de metri pătraţi şi un teren intravilan de 850 de metri pătraţi. Candidatul PPDD deţine în Rădăuţi o locuinţă de 220 de metri pătraţi construită în 2006.

Steliana Vasilica Miron deţine două autoturisme, un Hyundai Tucson fabricat în 2007 şi un Jeep Grand Cherokee fabricat în 2009.

Steliana Vasilica Miron are bijuterii în valoare de 40.000 de euro achiziţionate în perioada 2000-2012.

În 2011, Steliana Vasilica Miron a realizat venituri de 40.000 de lei de la cabinetul de avocatură iar soţul ei, Cătălin Miron, a realizat venituri de 300.000 de lei.

Declaraţiile de avere şi interse ale candidatului PPDD Steliana Vasilica Miron:

Declaraţie de interese Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de interese Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat Declaraţie de avere Vasilica Steliana Miron, candidat PPDD pentru Senat

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii