Candidaţii USL Suceava folosesc Spitalul Judeţean în campania electorală

USL se foloseşte de Spitalul Judeţean în campania electorală

Spitalul judeţean Suceava a primit, luni, certificatul de acreditare de la preşedintele Comisiei Naţionale de Acreditare a Spitalelor, Lukacs Vilmos. Managerul Vasile Râmbu a organizat un eveniment la care au fost invitaţi reprezentanţi ai administraţei publice şi personalul medical al spitalului.

La prezidiu s-au aşezat prefectul USL Florin Sinescu, preşedintele USL al Consiliului Judeţean, Ioan Cătălin Nechifor, administratorul public USL al judeţului Suceava Luminţa Loghin, consilierii judeţeni USL Ilie Niţă şi Gheorghe Iacob dar şi candidatul USL pentru Senat Tiberius Marius Brădăţan şi candidaţii USL pentru Camera Deputaţilor Ştefan Alexandru Băişanu şi Paul Rusu.

Dacă Tiberius Brădăţan este medic la spital iar Ştefan Alexandru Băişanu este vicepreşedinte autosuspendat al Consiliului Judeţean, prezenţa candidatului USL Paul Rusu nu de absolut justifică în niciun fel.

Ar mai fi de spus că în loc să-şi asume toate meritele, fair play ar fi fost din partea lui Ioan Cătălin Nechifor să spună măcar într-un sfert de propoziţie că acreditarea spitalului a fost posibilă numai pentru că cetăţeanul Flutur Gheorghe, meteoric ocupant al funcţie de preşedinte al CJ Suceava, a repartizat sume mari de bani pentru lucrările de modernizare. Sau măcar managerul Vasile Râmbu să-i fi pomenit numele.

Nu s-a întâmplat pentru că PDL încasează acum rezultatul politicii de teroare practicat în ultimii patru ani. Aşa cum atunci reprezentanţii opoziţiei erau practic izolaţi, la fel se întâmplă şi acum. Fie pentru aşa au dat ordin Nechifor sau Băişanu, fie din cauza servilismului şefilor de instituţii care nu vor să-i supere cumva pe noii prim-secretari de judeţ.

Care ar putea fi următoarele instutuţii care vor fi politizate de USL?

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii