Stan, Vitcu, Waclawski, Hermann, Grama, Andrei - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr 5 Dolhasca-Mălini pentru Camera Deputaţilor

Colegiul uninominal nr. 5 pentru Camera Deputaţilor este format din localităţile Dolhasca, Dolheşti, Forăşti, Drăguşeni, Vadu Moldovei, Boroaia, Fântâna Mare, Bogdăneşti, Râşca, Cornu Luncii, Rădăşeni, Mălini, Berchişeşti, Valea Moldovei şi Slatina.

Ştefan Andrei, candidat PRM - avere şi interese


Ştefan Andrei deţine un teren agricol de 10.000 de metri pătraţi şi o locuinţă de 100 de metri pătraţi, ambele în comuna Râşca, un autoturism Opel fabricat în 1998 şi un autoturism Dacia Solenza fabricat în anul 2004.

În 2011, Andrei Ştefan a încasat 12.000 de lei din salariul de administrator al SC Andrei Power SRL, firmă la care este asociat unic.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ştefan Andrei:

Declaraţia de interese Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ştefan Andrei, candidat PRM în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) - avere şi interese


Petru Grama deţine două terenuri agricole cu suprafaţa totală de 0,9 hectare şi trei apartamente, unul de 40 de metri pătraţi şi două de câte 48 de metri pătraţi, ambele în municipiul Fălticeni.

Petru Grama are de returnat două credite, unul de 30.000 de lei obţinut de la BCR, scadent în 2016, şi unul de 20.000 de lei obţinut de la CED, scadent în 2020.

Pentru anul 2011, Petru Grama nu a obţinut 18.000 de lei din penisa de stat iar soţia lui a încasat 19.200 de lei din salariul de educatoare la Grădiniţa cu Program Normal nr. 1 Fălticeni.

Petru Grama este administrator la SC Agromec SA Spătăreşti, firmă la care deţine 290.000 de acţiuni.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Petru Grama.

Declaraţia de interese Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de interese Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Petru Grama, candidat Partidul Popular (PP) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR - avere şi interese


Gabriella Timeea Hermann deţine un teren agricol de 1,56 de hectare în Satu Mare.

În 2011, Gabriella Timea Hermann a încasat 12.000 din salariul de la SC Eureko SA iar soţul ei, Robert Hermann, a încasat 10.800 de lei din salariul de la SC Biochimie România SRL.

Declaraţiile de avere şi interse ale Gabirellei Timea Hermann:

Declaraţia de interese Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de interese Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Gabriella Timea Hermann, candidat UDMR în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Ioan Stan, candidat USL (PSD) - avere şi interese:


Ioan Stan deţine trei terenuri agricole cu spurafaţa totală de 21.955 de metri pătraţi, un teren intravilan de 3.600 de metri pătraţi şi un teren extravilan de 14.900 de metri pătraţi.

Ioan Stan deţine o clădire de 1.356 de metri pătraţi, un spaţiu de 2.500 de metri pătraţi şi un apartament în Iaşi de 60 de metri pătraţi.

Ioan Stan are un autoturism Mercedes fabricat în anul 2002.

Ioan Stan are o colecţie de bijuterii în valoare de 6.000 de euro.

Ioan Stan are un depozit bancar la BRD în valoare de 310.000 de lei.

În 2011, Ioan Stan a încasat 66.060 de lei din salariul de deputat în Parlamentul României iar soţia lui, Silvia Stan, a obţinut 21.156 de lei din salariul de administrator la SC Iristar SRL.

Ioan Stan deţine jumătate din părţile sociale ale firmei SC Iristar SRL Fălticeni şi este asociat unic la firma SC Vastar SRL Spătăreşti.

Ioan Stan este membru al fundaţiei "Armonia".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ioan Stan:

Declaraţia de interese Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de interese Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Ioan Stan, candidat USL (PSD) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Mihai Vitcu deţine dou terenuri în intravilanul municipiului Fălticeni, unul de 528 de metri pătraţi şi celălalt de 3.600 de metri pătraţi.

Mihai Vitcu deţine două spaţii comerciale în municipiul Fălticeni, unul de 36,7 metri pătraţi iar celălalt de 36,8 metri pătraţi.

Mihai Vitcu are patru depozite bancare la BCR în valoare de 93,800 de lei, 8.300 de euro, 66 de lire sterline şi 71.500 de lei.

În 2011, Mihai Vitcu a încasat 40.000 de lei din salariul de inspector şcolar general adjunct la IŞJ Suceava şi 8.000 de lei din pensia de stat iar soţia lui, Lidia Vitcu, a încasast 18.800 de lei din pensia de stat.

În 2011, Mihai Vitcu a mai încasat 7.500 de lei din indemnizaţiile de consilier judeţean şi membru ATOP şi 21.960 de lei din închirierea unor proprietăţi.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Mihai Vitcu:

Declaraţia de interese Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de interese Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Mihai Vitcu, candidat ARD (PDL) în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Aneta Waclawski, candidat PPDD - avere şi interese


Aneta Waclawski deţine un teren de 500 de metri pătraţi în intravilanul localităţii Sfântu' Ilie şi o locuinţă cu suprafaţa utilă de 400 de metri pătraţi.

Aneta Waclawski a obţinut, în 2010, suma de 350.000 de euro din vânzarea unui teren şi unei locuinţe către SC LIDL SRL.

În 2011, Aneta Waclawski a încasat 24.000 de lei din salariul de administrator la SC Maraton SRL iar soţul ei, Florin Iaşic Waclawski a încasat 72.000 de lei din dividente de la SC Maraton SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale Anetei Waclawscki:

Declaraţia de interese Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de interese Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava Declaraţia de avere Aneta Waclawski, candidat PPDD  în colegiul nr. 5 pentru Camera Deputaţilor - judeţul Suceava

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii