Tofan, Uricec, Artene, Mercore, Kadar - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr 4 Fălticeni pentru Camera Deputaţilor

Colegiul uninominal nr. 4 pentru Camera Deputaţilor este format din localităţile Fălticeni, Baia, Preuteşti, Hârtop, Buneşti, Vultureşti, Udeşti, Fîntînele, Liteni şi Vereşti.

Mihai Artene, candidat PPDD - avere şi interese


Mihai Artene deţine un teren intravilan de 20.000 de metri pătraţi, un apartament de 72 de metri pătraţi în municipiul Fălticeni şi o casă cu suprafaţa de 210 metri pătraţi, moştenită în 2007.

Mihai Artene are trei autoturisme: un autoturism VW Golf fabricat în 1993, un autoturism VW Passat fabricat în 1999 şi un autoturism Peugeot 206 fabricat în 2007.

În 2011, Mihai Artene a încasat 12.000 de lei din salariul de administrator la SC Art Teoalex SRL iar soţia lui, Cătălina Gabriela Artene, a obţinut 18.000 de lei din salariul de asistentă la Spitalul Municipal Fălticeni.

Mihai Artene deţine 50% din părţile sociale la firma SC Art Teoalex SRL şi este vicepreşedinte al organizaţiei judeţene PPDD Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Mihai Artene:

Declaraţia de interese Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de interese Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Mihai Artene, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4


Kadar Geza, candidat UDMR - avere şi interese


Kadar Geza deţine un apartament de 50 de metri pătraţi în Târgul Secuiesc, un apartament de 45 de metri pătraţi în Bucureşti şi un autoturism Toyota fabricat în 2004.

Kadar Geza are un credit de 8.000 de euro, obţinut de la ING, scadent în 2007.

În 2011, Kadar Geza a încasat 20.292 de lei din salariul de economist SC IRLU SA Bucureşti iar soţia lui, Kadar Mihaela, a obţinut 2.837 pentru întocmirea de documentaţii tehnice cadastrale.

În prezent, Kadar Geza este consilier financiar la SC Rate Mici Finante SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Kadar Geza:

Declaraţia de interese Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de interese Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Kadar Geza, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4

Paraschiva Mercore, candidat PRM - avere şi interese:


Paraschiva Mercore deţine 5.400 de metri pătraţi de luciu de apă, 1.800 de metri pătraţi de teren agricol şi 2.500 de metri pătraţi de teren intravilan.

Paraschiva Mercore deţine un apartament în municipiul Fălticeni cu suprafaţa de 56 de metri pătraţi şi o casă de 112 metri pătraţi.

Paraschiva Mercore este proprietarul unui autoturism Dacia Logan fabricat în 2010.

În 2011, Paraschiva Mercore a încasat salarii de 9.397 de lei de la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului iar soţul ei, Ioan Mercore, a obţinut 840 de lei pentru prestări servicii de ceasornicărie la Cooperativa Meşteşugărească "8 martie" Fălticeni.

Declaraţia de avere şi interse a Paraschivei Mercore:

Declaraţia de interese Paraschiva Mercore, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Paraschiva Mercore, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Paraschiva Mercore, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Paraschiva Mercore, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Paraschiva Mercore, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4

Radu Marcore, candidat PP - avere şi interese


Radu Mercore deţine un teren agricol de 1.000 de metri pătraţi în satul Dumbrava, un autoturism Dacia Logan fabricat în 2007 şi un microbuz Mercedes Sprinter fabricat în 1998.

Radu Mercore trebuie să returneze un credit de 25.000 de euro, scadent în 2031, obţinut de la Volksbank Fălticeni.

Pentru 2011, Radu Mercore nu a declarat niciun venit iar soţia lui a încasat 9.600 de lei sin indemnizaţia de creştere a copilului.

Radu Mercore deţine jumătate din părţile sociale ale SC Merca SRL, firmă la care este şi administrator.

Declaraţiile de avere ale lui Radu Mercore:

Declaraţia de interese Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de interese Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Radu Mercore, candidat Partidul Popular pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4

Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Vasile Tofan deţine un teren de 275 de metri pătraţi în municipiul Fălticeni, cumpărat în 2003, şi a moştenit un teren agricole de 2,17 hectare şi un teren intravilan de 0,67 de hectare.

Vasile Tofan are un apartament de 66 de metri pătraţi, şi două locuinţe moştenite, una de 106 metri pătraţi şi una de 100 de metri pătraţi.

Vasile Tofan are un autoturism Opel fabricat în 2007.

Vasile Tofan are un depozit bancar de 10.000 de euro la BCR şi un depozit de 20.000 de lei la BRD.

În 2011, Vasile Tofan a încasat 37.693 de lei din salariul de primar al municipiului Fălticeni iar soţia lui, Veronica Tofan, a obţinut 16.140 de lei din salariul de chimist la Spitalul municipal Fălticeni.

Vasile Tofan deţine jumătate din acţiunile firmei SC Tehnofalt SRL Fălticeni.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Vasile Tofan:

Declaraţia de interese Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de interese Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Vasile Tofan, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4

Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) - avere şi interse


Eugen Constantin Uricec deţine un teren intravilan de 4.000 de metri pătraţi în Suceava şi un teren extravilan de 5.000 de metri pătraţi în judeţul Neamţ.

Eugen Constantin Uricec deţine două apartamente, ambele cu suprafaţa de 66 de metri pătraţi.

Eugen Constantin Uricec are un autoturism Skoda fabricat în 2003 şi un autoturism BMW fabricat în 2007.

Eugen Constantin Uricec are un cred de 25.000 de euro obţinut de la BCR.

În 2011, Eugen Uricec a încasat 50.784 de lei din salariul de deputat în Parlamentul României iar soţia lui, Fivi Uricec, a încasat 14.400 de lei din salariul de la SC NordGroup SRL Suceava, firmă la care este asociat unic.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Eugen Constantin Uricec:

Declaraţia de interese Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de interese Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4 Declaraţia de avere Eugen Constantin Uricec, candidat USL (PSD) pentru Camera Deputaţilor în colegiul nr. 4

Trimiteți un comentariu

0 Comentarii