skip to main | skip to sidebar

Cum parchează demnitarii?

0 comentarii
Îl cheamă Florin Ţurcanu. Omul e preşedinte la Consiliul Judeţean Botoşani. Şi mare lider PNL. A venit cu Ponta şi Antonescu la mitingul USL de la Suceava. Prin faţa Casei de Cultură erau câţiva miliţieni care nu te lăsau să opreşti în zonă. Lui nu i-au spus nimic. Doar e demnitar şi mare membru de partid.


Presedinte CJ Botosani Turcanu parcare ilegala

Curtea de Conturi: Sporuri plătite ilegal la Consiliul Judeţean Suceava şi instituţiile din subordine

1 comentarii
Într-un raport realizat la solicitarea comisiilor de buget şi administraţie ale Senatului, Curtea de Conturi a României constată că la Consiliul Judeţean Suceava şi instituţiile din subordine au fost plătite nelegal sporuri de dispozitiv în valoare de 1,83 milioane de lei.

În urma verificarilor făcute de Curtea de Conturi în judeţul Suceava au fost identificate următoarele probleme:

"Au fost efectuate plăţi nelegale în sumă de 1.832.063 lei, reprezentând indemnizaţie de dispozitiv în procent de 25%, aplicat asupra salariului de bază brut la ordonatorul principal de credite şi ordonatorii terţiari de credite finanţaţi din bugetul UATJ Suceava: Direcţia de Administrare a Domeniului Public şi Privat Suceava, Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Suceava, Centrul Cultural Bucovina Suceava, Muzeul Bucovinei Suceava, precum şi stabilirea eronată a salariului de bază al persoanei care desfăşoară activitatea de control financiar preventiv la Camera Agricolă Suceava.

Au fost acordate avansuri pentru concedii de odihnă la Camera Agricolă, fără a exista temei legal în acest sens, abatere pentru care s-au calculat penalităţi de 7.166 lei.

Au fost comandate studii de fezabilitate de 1,7 milioane de lei, achitate în perioada 2009-2011, pentru obiective de investiţii unde lucrarile fie nu au început, fie nu au mai continuat. În plus, pentru 13 obiective de investiţii (drumuri judeţene) au fost comandate studii de fezabilitate, achitate în cursul anului 2007 în sumă de 319.141 lei, însă ulterior acestea nu au fost folosite din motiv că nu au fost găsite resursele financiare necesare", scriu colegii de la HotNews.

Ardeleanu, Băişanu, Boghian, Juravle, Dudas - Averile, firmele şi interesele candidaţilor din colegiul nr. 1 Suceava pentru Camera Deputaţilor

0 comentarii
Colegiul uninominal nr. 1 pentru Camera Deputaţilor este format din municipiul Suceava fără cartierul Burdujeni.

SANDA MARIA ARDELEANU, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Sanda Maria Ardeleanu deţine patru terenuri. Este vorba de două terenuri aflate în intravilanul municipiului Suceava - unul de 117 metri pătraţi şi unul de 182 de metri pătraţi, şi două terenuri agricole - unul de 10 hectare în localitatea Vârful Câmpului şi unul de 4,5 hectare în Cătămărăşti, ambele în judeţul Botoşani.

Sanda Maria Ardeleanu deţine două case în municipiul Suceava - una de 90 de metri pătraţi iar cealaltă de 118 metri pătraţi.

Sanda Maria Ardeleanu deţine două autoturisme - un Renault Megane şi un Hyundai i30, ambele fabricate în 2012.

Sanda Maria Ardeleanu deţine o colecţie de obiecte de artă cu o valoare estimată de 15.000 de euro.

În 2012, Sanda Maria Ardeleanu a vândut o casă din municipiul Botoşani pentru suma de 600.000 de lei. Tot în 2012, Ardeleanu a vândut două autoturisme prin sistemul buy back pentru care a încasat 7.500 de euro.

Sanda Maria Ardeleanu are un depozit de 250.000 de lei deschis în iulie 2012 la ING Bank România.

Sanda Maria Ardeleanu are de achitat până în 2014 un leasing de 12.000 de euro către RCI Bank.

În 2011, Sanda Maria Ardeleanu a încasat 50.784 de lei din indemnizaţia de deputat şi 57.751 de lei din salariul de profesor universitar la Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava.

Soţul ei, Mihai Ardeleanu, a încasat 43.729 de lei din salariul de medi şef al secţiei Nefrologie de la Spitalul Judeţean de Urgenţe "Sf. Ioan cel Nou" Suceava, 46.033 de lei din salariul de medic primar la Nefromed BM, 214.003 lei din salariul de medic coordonator al centrului de dializă NephroCare şi 1.000 de euro lunar pentru închirierea unui imobil în municipiul Botoşani.

Sanda Maria Ardeleanu este membru în Societatea de Lingvistică Funcţională Paris, Asociaţia Internaţională de Semiotică Bacău, Association Roumaine des Departaments Universitaires Francophones Iaşi, Asociaţia Română de Studii Semiotice Iaşi, Asociaţia Ordinului "Palmes Academiques" Paris, Asociaţia Culturală Internaţională "Joseph Schmidt" Suceaba, Asociaţia Franco-Română "Fenetres francophones" Paris, Asociaţia de Artă "Nicolae Tonitza" Suceava, Asociaţia Internaţională "Lira de Aur" Suceava, Asociaţia de Ştiinţe ale Limbajului Paris şi Asociaţia "Compania Teatrală Bucovina" Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale Sandei Maria Ardeleanu:

Declaraţie de interese Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Sanda Maria Ardeleanu, candidat ARD (PDL) pentru Camera Deputaţilor


ŞTEFAN ALEXANDRU BĂIŞANU, candidat USL (PNL) - avere şi interese


Ştefan Alexandru Băişanu deţine trei terenuri intravilane cu suprafaţa totală de 23.796 de metri pătraţi, o vilă cu suprafaţa de 460 de metri pătraţi şi o casă de de vacanţă cu suprafaţa de 400 de metri pătraţi.

Ştefan Alexandru Băişanu deţine un autoturism BMW 530 fabricat în anul 2004.

Ştefan Alexandru Băişanu are o colecţie de bijuterii cu valoare estimată de peste 50.000 de euro şi o colecţie de obiecte de artă, numismatică şi filatelie de peste 50.000 de euro.

Ştefan Alexandru Băişanu are un depozit de 100.000 de euro, deschis la Bancpost în anul 2005.

Ştefan Alexandru Băişanu a împrumutat firma SC Delsan Impex SRL cu 46.000 de euro, firma SC Media Ten Production SRL (firma care operează TV PLUS Suceava) cu 100.000 de euro şi pe Cornel Creţu cu 150.000 de euro.

În 2011, Ştefan Alexandru Băişanu a obţinut încasat 20.000 de lei din salariul de conferenţiar la Universitatea "Ştefan cel Mare" Suceava iar soţia lui, Adela Elena Băişanu, a obţinut venituri de 13.600 de lei de la cabinetul stomatologic.

Ştefan Alexandru Băişanu este preşedinte executiv al filialei Suceava a Fundaţiei Humanitas România şi este membru în peste zece societăţi şi asociaţii culturale sau universitare.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ştefan Alexandru Băişanu:

Declaraţie de interese Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Ştefan Alexandru Băişanu, candidat USL (PNL) pentru Camera Deputaţilor


MARIUS MIHAI BOGHIAN, candidat PPDD - avere şi interese


Marius Mihai Boghian deţine un teren intravilan de 300 de metri pătraţi, obţinut de la primărie pentru construirea unei locuinţe, şi două parcele de teren agricol în suprafaţă totală de 1.190 de metri pătraţi.

Marius Mihai Boghian deţine o vilă în construcţie cu suprafaţa de 300 de metri pătraţi şi un autoturism Dacia Logan fabricat în 2008.

Marius Boghian trebuie să înapoieze două credite, unul de 9.000 de euro obţinut de la Raiffeisen Bank şi unu de 5.000 de euro obţinut de la Florin Hostiuc.

În 2011, Marius Boghian a încasat 18.930 de lei din salariul de şef centru Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava.

Mihai Marius Moghian este asociat unic şi administrator la SC Mihamari SRL Suceava şi deţine 50% din părţile sociale la SC Danimar Media Consulting SRL.


Declaraţie de interese Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Marius Mihai Boghian, candidat PPDD pentru Camera Deputaţilor


ANNA MARIA DUDAS, candidat UDMR - avere şi interese


Anna Maria Dudas deţine 2,4 hectare de pădure, moştenite în 2007.

Anna Maria Dudas trebuie să returneze până în 2014 un credit de 4.000 de lei obţinut de la Cetelem.

În 2011, Anna Maria Dudas a încasat 18.646 din salariul de la Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară şi 7.066 de lei dintr-un contract cu "Asociaţia pentru şanse egale fără frontieră" din Satu Mare.

Anna Maria Dudas este preşedinte al "Asociaţiei pentru şanse egale fără frontieră" Satu Mare şi preşdinte al Asociaţiei "Forumul femeilor maghiare din Românie" Târgu Mureş.

Declaraţiile de avere şi interese ale Annei Maria Dudas:

Declaraţie de interese Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Anna Maria Dudas, candidat UDMR pentru Camera Deputaţilor


PETRU JURAVLE, candidat PRM - avere şi interese


Petru Juravlea deţine 5.900 de metri pătraţi teren arabil şi 993 de metri pătraţi de păşune în comuna Ciprian Porumbescu şi 1.111 metri pătraţi de teren arabil în comuna Putna.

În 2011, Petru Juravlea a încasat 26.400 din pensia de stat iar soţia lui a încasat pensii de 12.600 de lei.

Petru Juravle deţine 95 dintre părţile sociale de la SC Ganimede SRL Suceava.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Petru Jurvale:

Declaraţie de interese Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de interese Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor Declaraţie de avere Petru Jurvale, candidat PRM pentru Camera Deputaţilor

Primarul Aurel Olărean este cercetat penal pentru sechestrare de persoane

4 comentarii
Primarul municipiului Rădăuţi, Aurel Olărean, este cercetat penal pentru sechestrare de persoane.

Poliţia municipiului Rădăuţi a deschis un dosar penal pe numele lui Olărean pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

Mai exact, Aurel Olărean este acuzat că în timpul şedinţei de Consiliu Local Rădăuţi de miercuri, 14 noiembrie, a încuiat uşa şi nu le-a permis consilierilor USL să părăsească şedinţa.

Consilierul local PSD Tiberiu Maierean a sunat la 112 şi apoi a formulat o plângere penală împotriva primarului Olărean.

Acesta nu este primul dosar penal în care este cercetat Aurel Olărean. Alte exemple aici şi aici.

Primarul Aurel Olărean este cercetat penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal

Vatavu, Neagu, Chelariu, Enea, Ioachimescu, Lado, Moisiuc, Pascar - Averile, firmele şi interesele candidaţilor în colegiul nr. 4 Rădăuţi-Siret-Vicov pentru Senat

0 comentarii
Colegiul uninominal nr. 4 pentru Senat este format din localităţile Rădăuţi, Frătăuţii Vechi, Satu Mare, Milişăuţi, Iaslovăţ, Burla, Arbore, Volovăţ, Horodnic de Jos, Solca, Poieni Solca, Marginea, Horodnic de Sus, Suceviţa, Voitinel, Vicovu de Jos, Gălăneşti, Bilca, Vicovu de Sus, Putna, Straja, Brodina Ulma, Siret, Grămeşti, Zamostea, Zvorîştea, Hânţeşti, Siminicea, Dumbrăveni, Calafindeşti, Şerbăuţi, Grăniceşti, Bălcăuţi, Dorneşti, Muşeniţa şi Frătăuţii Noi.

COSTEL ADRIAN CHELARIU, candidat PRM - avere şi interese


Costel Adrian Chelariu deţine două terenuri intravilane, unul de 2.600 de metri pătraţi iar celălat de 4.576 de metri pătraţi.

Costel Adrian Chelariu are un apartament de 72 de metri pătraţi şi o casă de 250 de metri pătraţi.

Coastel Adrian Chelariu trebuie să returneze un credit de 100.142 de franci elveţieni obţinut de la Volksbank.

În 2011, Costel Chelariu a încasat salarii de 7.212 lei aferente funcţiei de director la SC Infomedia SRL. Soţia lui, Doiniţa Chlelariu, a încasat în 2011 salarii de 10.536 de lei de la SC Fema Com SRL.

Conform declaraţiei de interese, Costel Chelariu deţine 20 dintre părţile sociale ale firmei SC Infomedia SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Costel Adrian Chelariu:

Declaraţia de interese Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere  Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat xxx la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Chelariu Costel Adrian, candidat PRM la Senat în colegiul Rădăuţi


CONSTANTIN ENEA, candidat PPDD - avere şi interese


Constantin Enea deţine un teren intravilan cu suprafaţa de 6.993 de metri pătraţi, un apartament de 60 de metri pătraţi şi un autoturism Dacia Logan MCV fabricat în 2009.

Constantin Enea are două credite - unul scadent în 2017, în valoare de 13.100 lei, obţinut de la MKB Romextera Bank iar celălt în valoare de 32.500 de lei a fost obţinut de la CEC Bank şi este scadent în 2013.

În 2011, Constantin Enea a încasat 18.331 de lei în contul salariului de administrator la SC Macosin SRL, iar fiica lui, Diana Enea, a încasat 18.893 de lei fiind angajată ca director de marketing la aceeaşi firmă.

Constantin Enea a mai încasat 194 de lei pentru activitatea de membru în Consiliul de Administraţia la SC Termica SA.

Soţia lui, Liviana Enea, a încasat în 2011 venituri totale de 13.055 de lei aferente funcţiei de şef birou la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Suceava şi 8.064 lei pentru activitatea de consilier în Consiliul Local al municipiului Suceava.

Constantin Enea deţine 4.601 de părţi sociale la SC Macosin SRL Suceava şi este preşedinte al filialei Suceava a Asociaţiei Române de Energie Alternativă.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Constantin Enea:

Declaraţia de interese Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Constantin Enea, candidat PPDD la Senat în colegiul Rădăuţi


LEONARD OVIDIU IOACHIMESCU, candidat Partidul Poporului - avere şi interese


Leonard Ovidiu Ioachimescu deţine un teren intravilan în Mitocu Dragomirnei cu suprafaţa de 0,6 hectare şi un spaţiu comercial, în aceeaşi localitate, cu suprafaţa de 750 de metri pătraţi.

Leonard Ovidiu Ioachimescu are un autoturism BMW fabricat în anul 2000 şi un autoturism Toyota fabricat în anul 2001. Ioachimescu deţine 20 de tractoare şi utilaje agricole.

Candidatul PP a obţinut în 2011 venituri de 100.000 de lei în calitate de administrator al întreprinderii familiale pe care o deţine iar soţia lui a încasat salarii de 12.000 de lei de la Colegiul Economic Dimitrie Cantemir Suceava.

Candidatul PP este administrator al ÎF Ioachimescu Leonard Ovidiu Mitocu Dragomirnei, preşedinte al Asociaţiei "Sucidava" Suceava şi membru al Asociaţiei GEER - Grup de Expertiză în Economia Rurală.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Leonard Ovidiu Ioachimescu:

Declaraţia de interese Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Leonard Ovidiu Ioachimescu, candidat Partidul Poporului la Senat în colegiul Rădăuţi


LADO ZOLTAN, candidat UDMR - avere şi interese


Lado Zoltan are un apartament de 64 de metri pătraţi în municipiul Suceava şi un autoturism Dacia SuperNova fabricat în anul 2001.

În 2011, Lado Zoltan a încasat 20.820 de lei din pensia de stat iar soţia lui, Lado Didina, a încasat pensii în valoare totală de 21.500 de lei.

Lado Zoltan este preşedinte şi membru fondator al Asociaţiei Etnoculturale Hadik Andras din Bucovina.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Lado Zoltan:

Declaraţia de interese Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Lado Zoltan, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi


ILARICĂ LICĂ MOISIUC, candidat Partidul Ecologist Român (PER) - avere şi interese


Ilarică Lică Moisiuc deţine un teren de 500 de metri pătraţi în intravilanul municipiului Suceava, o vilă de 120 de metri pătraţi în aceeaşi localitate şi un autoturism Volkswagen fabricat în 1996.

În ultimele 12 luni, Ilarică Lică Moisiuc a vândut două apartamente pentru care a încasat 25.000 de euro şi 86.777 de lei.

Ilarică Lică Moisiuc declară că în 2011 nu a obţinut niciun venit. Soţia lui, Adelina Moisiuc, a încasat în 2011 salarii de 23.650 de lei pentru activitatea de învăţătoare la Şcoala Dumbrăveni.

Ilarică Lică Moisiuc este administrator şi asociat unic la SC Autoservice Bosch SRL.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ilarică Lică Moisiuc:

Declaraţia de interese Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ilarică Lică Moisiuc, candidat UDMR la Senat în colegiul Rădăuţi


MIHAI NEAGU, candidat USL (PC) - avere şi interese


Mihai Neagu are două terenuri arabile cu suprafaţa totală de 0,96 de hectare şi un teren intravilan de 0,1 hectare.

Mihai Neagu are trei vile - o casă de 400 de metri pătraţi în Gura Humorului, o casă de 200 de metri pătraţi la Brăila şi o altă casă de 100 de metri pătraţi pentru care nu precizează locaţia.

Mihai Neagu este proprietarul unui autoturism Chrysler fabricat în 2007.

Mihai Neagu are de returnat un credit de 37.000 de euro obţinut în 2011 de la BCR şi scadent în 2018.

Din activitatea de avocat, Mihai Neagu a realizat câştiguri de 90.000 de lei în anul 2011.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Mihai Neagu:

Declaraţia de interese Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Mihai Neagu, candidat USL (PC) la Senat în colegiul Rădăuţi


IOAN PASCAR, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) - avere şi interese


Ioan Pascar deţine o casă de 50 de metri pătraţi şi un teren de 5.000 de metri pătraţi în comuna Păltinoasa, ambele obţinute prin donaţie.

Ioan Pascar declară că nu a obţinut niciun venit în anul 2011.

Ioan Pascar este administrator la SC Eco Pasion Consult SRL şi deţine 10% dintre părţile sociale ale firmei.

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Ioan Pascar:

Declaraţia de interese Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de interese Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Ioan Pascar, candidat Partidul Alianţa Socialistă (PAS) la Senat în colegiul Rădăuţi


MARIUS VATAFU, candidat ARD (PDL) - avere şi interese


Marius Vatavu deţine două terenuri cu suprafaţa totală de 800 de metri pătraţi în intravilanul comunei Şcheia, o casă de 201 metri pătraţi în comuna Şcheia, un apartament de 35 de metri pătraţi în municipiul Suceava şi un autoturism Renault Megane fabricat în 2005. Marius Vatavu are 4.000 de lei într-un cont deschis în acest an la BRD.

Marius Vatavu a primit de la părinţi şi socri 45.000 de euro pentru construirea locuinţei.

În primele zece luni ale anului 2012, Marius Vatavu a încasat 24.864 de lei de la SC Ethos SRL iar soţia lui, psiholog la aceeaşi firmă, a încasat 19.861 de lei. Oana Vatavu a obţinut în acest an şi 5.000 de lei din chirii.

Marius Vatavu este administrator la SC Ethos SRL şi deţine 50% din părţile sociale.

Marius Vatavu este preşedinte al Centrului Regional de Consultanţă Nord-Est şi preşedinte al Confederaţiei "Patronatul Român".

Declaraţiile de avere şi interese ale lui Marius Vatavu:

Declaraţia de interese Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul RădăuţiDeclaraţia de interese Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi Declaraţia de avere Marius Vatavu, candidat ARD (PDL) la Senat în colegiul Rădăuţi
 

Dinu ZARĂ Copyright © 2009 - 2015. Vizitează şi Dinu ZARĂ - FotoBLOG şi Suceava: Presa Online