Senatorii nu renunţă la hotelurile de 5 stele: Donţu şi Bereanu s-au cazat la Marriott, Flutur şi Vasilica Miron la Radisson Blu

Fraiere, ştiai că plăteşti camere la 5 stele? Nu mă, nu pentru tine, ci pentru ăia pe care i-ai votat. Ştiai că nici bine n-au depus jurământul şi senatorii suceveni s-au şi repezit la hotelurile de lux din capitală?

După ce parlamentarii s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie, li s-a cerut să îşi găsească singuri cazare în limita unei chirii de cel mult 4.000 de lei pe lună. Ţi-ai găsit. Să renunţe ei la room-service, menajeră, spa-uri etc? În niciun caz. Ai noştri de la Suceava s-au înfipt din prima la 5 stele.

Cei doi senatori PSD de Suceava, Ovidiu Donţu şi Neculai Bereanu, au ales să fie cazaţi la Hotelul Marriott, deţinut de SC Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL.

Senatorul PDL de Suceava, Gheorghe Flutur, a ales cazare la un alt hotel de lux din Capitală. Este vorba de Hotelul Radisson Blu (Hotelul Bucureşti), deţinut de SC Turism Bucureşti SA.

Serviciile luxosului hotel Radisson Blu au fost preferate şi de Vasilica Steliana Miron, senator PPDD de Suceava în colegiul nr. 1 Vatra Dornei - Câmpulung Moldovenesc - Gura Humorului.

Conform informaţiilor publicate de Mediafax, senatorul PC de Suceava în colegiul Rădăuţi-Siret, Mihai Neagu, a preferat să încaseze lunar o sumă de 4.000 de lei cu care îşi va plăti singur cazarea.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. mai bine le asigurau un loc într-un cămin, la Politehnică.

    RăspundețiȘtergere
  2. Câţi mai sunt ăştia prin Parlament? Parcă vreo 580. Nici măcar un cămin nu le ajunge.

    Apropo, mai există cineva în România care să nu aibă vreo rudă în Parlament?

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate Vasilica si Gh. Flutur stau in aceeasi camera la Radisson, ca sa faca economie. Oricum doctrinele politice le permit, dupa cum se stie PDL+PPDD=LOVE.

    RăspundețiȘtergere