Cu Naşu-n suflet? Cezar Hâncu a refuzat să convoace Adunarea Generală a Judecătorilor Curţii de Apel Suceava pentru revocarea din CSM a fostei preşedintă Ana Nicoleta Ghica

Curtea de Apel Suceava este una dintre cele două din ţară unde nu vor fi convocate adunări generale ale judecătorilor pentru discutarea revocării din Consiliul Superior al Magistraturii a judecătoarei Ana Nicoleta Ghica, cunoscută ca apropiată a preşedintelui Traian Băsescu.

În afară de Suceava, dintre cele 15 curţi de apel din ţară nu va mai fi convocată adunarea generală a judecătorilor doar la Bacău. În adunările generale ale judecătorilor de la celelalte 13 curţi de apel din ţară s-a votat deja, cu majoritate de voturi, revocarea judecătoarei Ana Nicoleta Ghica din CSM.

Deşi mulţi dintre judecătorii de la Curtea de Apel Suceava ar fi fost de acord cu revocarea Anei Nicoleta Ghica, se pare că adunarea generală a judecătorilor nu a fost convocată pentru că s-ar fi împotrivit preşedintele instanţei, judecătorul Cezar Hâncu. Oare judecătorul Hâncu îl are pe Naşu-n suflet sau decizia are vreo legătură cu povestea despre care am vorbit aici?

De menţionat că într-o şedinţă care a avut loc săptămâna trecută, adunarea generală a magistraţilor de la Judecătoria Suceava a votat cu majoritate de voturi revocarea judecătorului Vasilică Cristi Danileţ, reprezentantul judecătoriilor din ţară în CSM.

Întrebare de baraj: oare de ce judecătorii Curţii de Apel Suceava o ţin în braţe pe Ana Nicoleta Ghica?

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. de ce sau? si, si! "nasul" de care vorbesti isi gaseste mai usor loc in asemenea "suflete". dupa chip si asemanare! nu fizica, evident!
    ramane de vazut daca "fidelitatea" asta pana la capat nu va pune capat si carierei de magistrat a subiectului.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suceava a fost un bastion tare al PDL si al basistilor.Dar incet incet acestia au pierdut si in acest oras.La locale Flutur a fost batut de Nechifor,la parlamentare a luat bataie de la doctorul Bradatan si a intrat in parlament pe usa din dos pe unde intra baiatul care aduce pizza.Au mai ramas putine bastioane basiste in Suceava.Vor dispare in curand si ele si vom intra si noi in randul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  3. se vede ca o tema serioasa si grava-justitia din suceava, si implicit din romania- nu provoaca aproape nicio reactie. fata de inflamarea produsa de o barfa carata cu"metroul de munte"(!?). n-am avut de a face decat indirect cu sufletelul purtator de nas, cu multi ani in urma, dar chiar nimeni n-are vreo parere despre coruptia din justitia suceveana. ca despre vrajitoriile dela judecatoria din dorna am citit un roman(la vremea aia!). si din pacate acolo intamplarile paranormale continua!

    RăspundețiȘtergere