DNA a scos dosarul lui Todiruţ de la naftalină

Spuneam săptămâna trecutăIoan Nicuşor Todiruţ va reveni în funcţia de inspector şef al IPJ Suceava numai pentru a fi demis a doua zi.

Între timp DNA a confirmat teoria mea. Detalii aici. și aici.

Trimiteți un comentariu

3 Comentarii

  1. E vorba de sifonarea banului public care se face prin metoda suveica.Aceasta modalitate de lucru se practica de 22 de ani(ca de aia nu avem bani la buget pentru nimic :)).Din caldarea banilor publici se scoate suma de 119 miliarde lei.Se cumpara o cladire care initial fusese evaluata la 25 miliarde(hai sa zicem ca ea costa 40 miliarde cum a evaluat BCR).Se vireaza banii in contul firmei lui Bujoreanu.Acesta isi opreste 40 miliarde(cat face cladirea)apoi isi mai opreste un comision de baiat simpatic(sa zicem 10 miliarde)apoi restul sumei o da inapoi la cumparator(cum reuseste sa faca actele dracu stie).
    Deci se returneaza inapoi suma de 69 miliarde lei(1.725.000 euro)Cui se returneaza????Dracu stie :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Metoda suveica a aplicat-o si george Copos cu sediile Loteriei nationale.De asemenea s-a aplicat si cu sediile Casei de pensii din toata tara(inclusiv Suceava).De asemenea cred ca s-a aplicat in toate operatiunile de cumparare facute de stat(Imobiliare,achizitii,etc )platindu-se orice de patru ori cat face si 3/4 intorcandu-se unde trebuie.

    RăspundețiȘtergere
  3. Secțiunea de aur (numită uneori și Raportul de aur, Proporția de aur, Numărul de aur) este fi = 1,618033.Secțiunea divină este omniprezentă în proporțiile corpului uman:
    lungimea și lățimea feței
    distanța dintre buze și linia unde sprâncenele se întâlnesc, și lungimea nasului
    lungimea gurii și lățimea nasului
    distanța dintre pupile și distanța dintre sprâncene
    In lumea politica din tara proportia de aur este de patru ori mai mult.Statul determina valoarea a orice folosind proportia de aur "inmultirea cu 4".

    RăspundețiȘtergere