Prima înfrângere a lui Băişanu în PNL Suceava: candidatul susţinut de Pintea a fost ales şef la TNL

Ştefan Alexandru Băişanu a suferit prima înfrângere în cadrul filialei Suceava a Partidului Naţional Liberal. Vineri, 29 martie, au avut loc alegerile pentru conducerea organizaţiei municipale a Tineretului Naţional Liberal. Funcţia de preşedinte a fost adjudecată en fanfare de arhitectul Lucian Matei. Acesta a fost susţinut pentru ocuparea funcţiei de preşedintele interimar al organizaţiei judeţene TNL, avocatul Cătălin Pintea.

Rezultatul alegerilor de ieri poate fi considerat o primă înfrângere pentru Băişanu în condiţiile în care acesta se află în conflict deschis cu preşedintele interimar al TNL, Cătălin Pintea, pe care l-a criticat într-o recentă conferinţă de presă. Detalii aici.

Parcă după povestea asta alegerile din toamnă pentru conducerea filialei judeţene a PNL se anunţă a fi mult mai interesante.

Trimiteți un comentariu

12 Comentarii

  1. Doamne Ajuta si in toamna!! Curatenia a inceput cum trebuie, din primavara :).

    RăspundețiȘtergere
  2. Las că-i ghini așa, Dinuli.
    Prima la mânuță că era și timpul ca epistemiologul Quell Boss să deslușească dialectica faptului că Axis Mundi nu trece nici pe la el prin sufragerie, dar nici Piatra Unghiulară nu-i blocul motor de la gipanul lui nevastă-sa.
    A dooa la mânuță e o questie ciudată care ne face să zâmbim defiștecare dată când vreun iuncăr se încontrează la vreun țar.
    Treaba îi pe jumătate promițătoare, adică berbantul rebel s-ar putea să producă un pas mic în direcția progresistă.
    Sau s-ar pute ca să iasă din el un împielițat mai încornorat ca țarul Quell Boss.
    Ce e sigur că țarul rămâne cu năravul lui care, în procentaj de 110%, nu promite nimic.
    Așa că-i ghini așa!
    Bătaia ștabilor - veselia pulimii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot i-o, că m-am zuitat!
    Zâ-i lu' Oana Park să meargă la moș Piuliță - Tiberius Libertus Milogus Scribulus Obedientus - și SĂ CEARĂ PARALE MULTE CA DREPTURI DE AUTOR.
    Piulițarii ceia i-au folosit într-un articol de-al lor, cu NERUȘINARE ȘI TUPEU, subiectul propus, analizat și prezentat cu o zi înainte de Oana.
    E vorba de apartamentul cu cele mai mari datorii la întreținere.
    Oare câtă nesimțire trebuie să aibă analfabeții și agramații de la Fițuica de Suceava, să preia prin furtișag subiectul și să nu precizeze nimic despre sursă.

    PORCĂRIE TUPEISTĂ MARCA TIBERIU AVRAM.

    Să ceară Oana parale multe de-un Vuitton genuine, că are SLUGOIUL gârlă :
    i-a basculat țucălarul câțiva țuhali de dinari europeni drept recompensă pentru finețea batistei de pe țambal versus asprimea cheutorilor botniței aplicatî boului ce treieră.

    RăspundețiȘtergere
  4. sa vedem daca PNL Suceava are puterea de a se rupe de circarul baişanu...

    RăspundețiȘtergere
  5. chiar crezi ca cei doi-Baisanu si Pintea- sunt adversari reali? circ d'asta, cu inventarea opozitiei de opereta a facut si face si fiinta de la perdeluta. e la fel de credibil!

    RăspundețiȘtergere
  6. Domnule Zara as fi vrut si un comentariu despre presedintele organizatiei municipale Suceava.Baisanu este la judet. Marius Zmau nu mai exista la municipiul Suceava? Nu are nici un cuvant de spus? Este totusi tineretul municipiului .A sprijinit Zmau acest presedinte la tineret? Daca da, atunci e o lupta intre cei doi? Multumesc si astept cu interes un raspuns.

    RăspundețiȘtergere
  7. Addenda comm no.3

    http://www.monitorulsv.ro/Editorial/2010-04-21/Panica-in-politie-si-in-presa

    Iacătă cam cum dădea Moș Piuliță lecții despre „jurnalismul etic”. (asta era într-o vreme în care Moș Raboteză era călare pe ... mandrina strungului iar stăpânirea guberniei se kăka în curtea enervatorului cu țuhali întregi de euroi publicitari)

    A se compara faptic cu articolul din data de vineri 29 martie 2013

    http://www.monitorulsv.ro/Local/2013-03-29/Datorie-de-aproape-un-miliard-de-lei-vechi-la-intretinere-a-unui-chirias-al-Primariei-Suceava

    Subiectul Știrii este rezultatul MUNCII JURNALISTEI OANA ȘLEMCO, prezentat la postul IntermediaTV.

    Apare undeva în articolul piulițarilor vreo referință la cel ce a trudit întru descoperirea știrii?
    Nuuuuuu!

    Concluzie: Tiberius Libertus Scribulus Milogus Obedientus ... ARE SURSE.
    Surse bazate pe furtișagul nerușinat tipic borfașilor de 2 parale.

    Chiu E Dî!


    RăspundețiȘtergere
  8. Aş putea să-ţi dau zeci de alte exemple de texte copiate aproape cuvânt cu cuvânt de pe acest blog. De exemplu textul ăsta copiat de aici

    RăspundețiȘtergere
  9. Corect!
    Cu precizarea că postarea ta are data de 13 ale lunii undrea iar articolul strungarilor e din 15.
    Tiberius are Surse!

    Cred că editorialul ipocrit al SLUGOIULUI ar trebui să fie model pentru toți jurnaliștii suceveni cu oarece tradiție publicistică (Zori Noi) sau care au comis impietatea de-ași toci coatele pe băncile liceului și/sau facultății de jurnalism / litere/ comunicare/ relații publice/ sociologie (Obiectiv, Intermedia și unii de la +teve)

    Cu o mențiune: comportamentul amoral al borfașului obedient-sinecurist AR TREBUI SĂ FIE EXEMPLU DE „AȘA NU”.

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.informatiata.ro/stire/Adjunctul-de-la-Monitorul-Sandrinio-Neagu-s-a-trezit-ca-a-fost-furat-intelectual-si-ca-vrea-sa-faca-plangere-penala-pentru-ca-altii-dau-inainte-stirile-la-televizor/3270

    Mai ia un link !
    Să se știe odată pentru totdeauna cine sunt BORFAȘII și GĂINARII ORDINARI de la FIȚUICA NENOROCITĂ denumită Kurpapirul de Suceava!

    Ăștia se erijează în formatori de opinie; dau sfaturi și impun reguli!
    Trimit la psihiatru pe oricine i se opune sau îi aplică eticheta de „securist”

    Ei, SLUGOII jalnici ai celor 30 de arginți, sunt LUPII MORALIȘTI ai mediei printate!

    NIȘTE BORFAȘI ORDINARI!

    Știu că nu e posibil dar, dacă s-ar trezi morții Revoluției, cred că i-ar spânzura pe toți în piața publică.

    Celor de la Kurpapirul de suceava călăi le-ar fi cei 10 MARTIRI SUCEVENI a căror pomenire a fost incinerată și aruncată la canal a doua oară.
    Prin ștergerea nesăbuită și obraznică a unei comentariu DECENT, NEUTRU ȘI REGULAMENTAR, comentariu adăugat la editorialul din 21 dec 2012.

    Comentariul nu făcea altceva decât ... SĂ POMENEASCĂ EROII SUCEVEI.

    Sic transit gloria mundi!

    RăspundețiȘtergere
  11. buna seara domnule dinu zara..florea george ma numesc..din suceava..vad ca sunteti reporter...ma ameninta cineva pe fb si la telefon cu bataia si cu moartea ..ptr o fata din liceul dimitrie cantemir..economic...din cauza ca ea se freaca pe bani si mia cerut ..sume de bani so fu....dar eu nu am vrut....conversatiile de pe mess le-am pus pe email la liceu la administratorul siteului scolii..intrucat si ea mia luat un anunt de al meu de pe net ..la modificat si ia dat drumul pe net..ce e de facut ca ma suna insistent un baiat...cordaci de al ei..sa ma santajeze...eu nu am cum sterge emailul trimis dar am conversatiile...ei...originale de pe id-ul la cea mai buna prietena aei ..de la care ma contactat

    RăspundețiȘtergere
  12. Lasa ca poate asa incet incet se retrage si Sandu la manastire ca tot face teologia:),apropo nu am mai auzit nimic a trecut oare examenele?,si uite asa nu ne mai deranjeaza el la urmatoarele alegeri...

    RăspundețiȘtergere