PDL şi-a ales groparul

S-au strâns pedeliştii să-şi aleagă groparul. A câştigat Vasile Blaga.
Udrea a făcut contestaţie. Probabil pe motiv că voturile nu au fost numărate de Roberta.
Băsescu le-a zis pedeliştilor Adio!. Noi, românii, i-am spus lui adio încă din iulie 2012.

Trimiteți un comentariu

6 Comentarii

  1. Bun așa, bun așa!
    Pe cine naiba mai interesează ce se întâmplă în FDSN?
    Lucrurile s-au aranjat de așa natură încât lupii menșevici, deghizați în oi democrate, vor trebui să involueze până la dispariție, astfel încât SĂ ELIBEREZE pășunea de dreapta a așa-ziselor ideologii.
    Timpul, ca măsură ultimativă a tuturor lucrurilor, a așezat evenimentele în făgașul lor firesc:
    - mutanții mimetici menșevici ducă-se naibii în Heimatlandul lor fesenist, lângă verișorii lor bolșevici;
    - Matrozul guvernator ducă-se la pensie să-și crească nepotii;
    - Iar în locul uzurpatorilor fedeseniști SĂ IASĂ LA IVEALĂ IDEOLOGIA DE DREAPTA ESENȚIALĂ, promovată de oameni tineri, de oameni cu mintea curată , de oameni principiali care au preferat marginalizarea în loc să se înhaite cu bolșevicii la polobocul furtișagului transpartinic!

    Dispare FDSN-UL?
    DĂ-L DREQULUI!
    FIE-LE-AR NUMELE ÎN VECI BLESTEMAT ȘI LOR ȘI VERIȘORILOR FSN=iști.

    ------
    P.S.

    Piesiedeu-feseneu, HAI CU EGALAREA!

    RăspundețiȘtergere
  2. pdl se va asocia cumva cu pnl si in max. 1 an de zile vor scoate psd-ul de la guvernare. e tot lucratura chiorului de la trei coceni, sa vedeti daca nu cumva aşa va fi... pastreaza dinule acest post ca sa dau de baut de am dreptate :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu va faceti prea multe idei despre alegerile din PD-L. In primul rand acesta nu este un Partid ci este o organizatie mafiota structurata dupa modelul american. Sefii acestei organizatii pastreaza aceleasi cutume ca cele mai cunoscute organizatii mafiote. Ce s-a intamplat ieri poate fi considerata ca o nesupunere a vechii gasti PD pe ultimul lor sef, Basescu. Alceva nimic. Basescu ar fi vrut sa-i faca analfabetei de fiicasa partie libera spre un nou mandat de europarlamentar sau poate de ministru, iar fufelor de Udrea , Roberta Anastase, Anca Boagiu,....., sa le faca fete cu ministere, iar mosu Base sa mai puna mana pe cate o buca de gagica. Pentru popor totul ramane tot asa, adica vor fi in continuare inselati, furati, amagiti si apoi trimisi la groapa. Interesanta este pozitia mafiotului de Balan care il credeam sub fusta lui Udrea mai ales ca avea si posibilitatea de a scapa de Flutur si de a-i lua locul impreuna cu Orest Onofrei care la- randul lui nu-l poate uita pe Flutur pentru pierderea Colegiului de Suceava. Balan a facut cartile bine pentru Blaga si se pare ca va primi rasplata cuvenita. Tot interesanta este sustinerea lui Ion Lungu pentru Udrea, mai ales ca Lungu s-a ocupat intens in ultima perioada de a-i trage lui Flutur cat mai multe voturi in favoarea lui Udrea. Urmeraza o perioada interesanta in care se va vedea apropierea lui Lungu de PSD si de ce nu aparitia unor dosare penale pe care Flutur si Balan le au la pastrare gratie lui Basescu. Om vedea. V-am pupat pe portofel.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru evenimentul asta era bun titlul articolului anterior: "Balul maidanez". C-un buldog castrat si-o javra ordinara!

    RăspundețiȘtergere
  5. hahaha. Adevărul ar vrea să fie liber, dar ...
    cin' să-l elibereze ?
    PR-ul cu impact la maţe nu pare să conteze
    bleax, ce congres murdar

    PeDeLe-u'i o ruşine patentată a României
    cu rădăcini de stânga şi de dreapta
    un mm a lipsit ca Nuţi să urce treapta
    (evident..treapta "democraţiei" )

    RăspundețiȘtergere
  6. MAI NENE, TIN SA TE CONTRAZIC! NU PEDELEUL E RUSINEA TARII, CI CEI CARE, PENTRU-UN KIL DE FAINA SI-UN DETZ DE RACHIU I-AU VOTAT. FARA CEVA INTELIGENTA SI DEMNITATE IN CAPUL SI INIMA ROMANILOR TOT TIMPUL VOM AVEA O CLASA POLITICA DE SMENARI. LA CATE BUBE AU IN CAP ALESII, IN SPECIAL DE LA PDL, DAR SI DE LA USL, INTR-O TARA CU OAMENI NORMALI II MAI VOTAU POATE CEI DE LA ASEZAMANTUL DIN BURDUJENI. LA NOI AU FOST NECESARI 8 ANI SA SE UMPLE PAHARUL, DUPA NENUMARATE TAMPENII FACUTE SI AROGANTE IN FATA CARORA SI BOMBO PALESTE! ASA ALEGATORI, ASA ALESI!
    AM UITAT DE PEPEDEDE! ASTIA-S CLAR SCAPATI DE LA BALACEANCA, DAR SI ASTIA AU FOST VOTATI! DE ACEIASI CETATENI!
    P.S. ASTIA DE LA NOI, DIN TARA DE SUS, AU CEL MAI MIC SALARIU DIN TARA, DAR ASTA NU PARE SA INDIGNEZE PE NIMENI!

    RăspundețiȘtergere