FOTO| Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava

Ion Lungu - primar mincinos, mafiot şi criminal al spaţiilor verzi - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava

Vreo 50 de cetăţeni s-au adunat joi după-amiază, pe la ora 17.00, la Primăria municipiului Suceava, pentru a atrage atenţia faţă de distrugerea sistematică a tot ce înseamnă petic de spaţiu verde din acest târg. Primăria a fost anunţată în prealabil despre acest miting dar autorizaţia a fost emisă pentru parcare, nu pentru trotuarul din faţa instituţie, aşa cum s-a cerut iniţial. Cu toate acestea, la ora anunţată parcarea e plină de maşini. Bătaie de joc!

Oamenii au afişat mesaje şi au manifestat paşnic. Consilierii locali care au terminat şedinţa chiar în timpul mitingului fie au ieşit pe uşile din dos, fie au trecut în fugă pe lângă cetăţenii adunaţi în parcare. Consilierul local PDL Costel Tătăranu, şeful Inspectoratului de Stat în Construcţii Suceava, a fost singurul care s-a oprit să stea de vorbă cu oamenii.

Protestul de ieri a fost iniţiat ca urmare a situaţiei de pe strada Mărăşeşti, acolo unde progenitura primarului Ilie Gherman de la Slatina a defrişat un spaţiu verde şi vrea să trântească un bloc de locuinţe cu crâşmă la parter. Detalii interesante aici.

Mai multe fotografii şi informaţii interesante găseşti pe pagina mea de Facebook, aici.

Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din municipiul Suceava Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din municipiul Suceava Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din municipiul Suceava Nu ne zidiţi ferestrele! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din municipiul Suceava Oraşul trebuie să aparţină cetăţenilor, nu mafiei imobiliare! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din municipiul Suceava Gherman, primar în Suceava, Lungu, primar în Slatina - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Plantaţi, nu tăiaţi! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Suceava vrea să respire! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Suceava moare! De ce nu vă doare? - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Ion Lungu - primar mincinos, mafiot şi criminal al spaţiilor verzi - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Opriţi aprobarea construcţiilor pe spaţiile verzi! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Nu ne zidiţi ferestrele! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Salvaţi spaţiile verzi! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Opriţi masacrarea străzii Mărăşeşti - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Vino mamă să îi vezi cum distrug la spaţii verzi! - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Opriţi masacrarea străzii Mărăşeşti - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Consilierul local PDL Costel Tătăranu, şeful Inspecţiei în Construcţii Suceava - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava Consilierul local PDL Costel Tătăranu, şeful Inspecţiei în Construcţii Suceava - Protest împotriva distrugerii spaţiilor verzi din Suceava

Trimiteți un comentariu

8 Comentarii

  1. Ce e grav ca nu numai pe Marasesti se intampla astfel de lucruri.Ele s-au intamplat mereu in Suceava.Peste tot intre blocuri pe spatiile verzi apar cladiri,magazine,crasme,cabinete extinse si alte minunatii.In situatia de pe Marasesti sunt multe semne de intrebare.Cum a ajuns Gherman sa detina un teren pe spatiu verde intre blocuri?Daca Gherman are acte pentru parcela de la adresa nr 20 cum vine si taie copacii si trandafirii de la nr 32?. Cum a primit autorizatie sa taie copacii daca acestia sunt la alta adresa decit cea din actele lui ?.Cei ce dau aprobari ori nu stiu sa citeasca ori sunt rau intentionati si cred ca ar trebui actionati si ei in judecata.In orasul acesta nu se mai respecta nici o lege?
    Daca asociatia a cistigat procesul la doua instante de ce se actioneaza in continuare cu dusmanie asupra spatiului verde?.Nimeni nu mai planteaza un pom dar de taiat sint taiati de cine vrea.Distanta dintre noua constructie si cea mai apropiata nu are sase metri.Locatarii din zonă se tem că odată cu tăierea arborilor alături de care au crescut, vor începe şi lucrările de construcţie, chiar de până în prezent nu a fost eliberată nici o autorizaţie din partea Primăriei Suceava.„Certificatul de urbanism este un act informativ, pe care suntem obligaţi să îl eliberăm, pentru a informa proprietarul terenului asupra condiţiilor pe care trebuie să le îndeplinească pentru a putea construi. Pentru autorizaţia de construire sunt necesare mult mai multe acte, inclusiv acordul vecinilor”, a precizat viceprimarul Ovidiu Doroftei, care coordonează activitatea de urbanism.



    RăspundețiȘtergere
  2. serioşi ca un atac de cord, e/dilii
    prin infatuare şi probleme neurologice nerezolvate
    "conduc" boborul ca pe-un roid de molii
    şi-i prost cine, de la linia lor, se abate

    e cod galben de defrişări, nu se vede ?
    instituit peste un cod roşu permanent (da' nerecunoscut)
    ataşează-te de licheaua de lângă tine ! şi crede
    c-ai fi putut să faci şi tu, dar ... eşti prea bine-crescut

    RăspundețiȘtergere
  3. dinule te rog sa verifici daca pe Aleea Nucului la noul bloc de jmekeri vor fi 4 sau 6 etaje ?
    ai fi uimit de mizeria ce poate iesi la suprafata

    RăspundețiȘtergere
  4. hopa... doroftei s-a vandut si el la interpulopi ??? ce abureala ca tre acte kaka maka? ma tinere.. da sau ba? se face bloc cu crasma pe marasesti au ba ?

    RăspundețiȘtergere
  5. In iarna 2012 la Suceava a inceput mitingul contra regimului Basescu la o zi dupa Piata Universitatii.Si a continuat non stop doua luni de zile.S-a manifestat la Suceava si contra exploatarii gazelor de sist,contra exploatarii Rosia Montana ,s-a manifestat solidar cu eleva cu bentita tricolor din Covasna.Ieri s-a intamplat un lucru extraordinar.este prima data cand cetatenii manifesta pentru respectarea legilor,pentru respectarea spatiilor verzi si contra celor care calca totul in picioare sub privirea indiferenta a autoritatilor.Felicitari domnului Darja ,un vasnic luptator al societatii civile pentru dreptate,demnitate si respectul legii.Domnul Darja a fost sofletul mitingurilor din iarna 2012.

    RăspundețiȘtergere
  6. ASTA SI DIN CAUZA CA "SOCIETATEA CIVILA" DIN SUCEAVA SE REDUCE LA 30-40 DE OAMENI! VAD ACELEASI FIGURI CA SI LA IESIRILE DIN IANUARIE 2012. DIN CELE CATEVA MII DE LOCATARI DE PE MARASESTI CHIAR NU S-AU GASIT CATEVA SUTE SA SARA LA JUGULARA LUI IONICA?
    DOAR CU TAVI SI CU 2-3 ZECI DE OAMENI NU SE POATE OBTINE CEVA. ACUM UN AN SI CEVA ERAU ACUZATI CA PRIMESC BANI DE LA NECHIFOR, BAISANU ETC. ACUM DE LA CINE O SA-I ACUZE CA PRIMESC BANI? DE LA PENSIONARII DIN BLOCURILE DE PE MARASESTI?

    RăspundețiȘtergere
  7. Societatea civila este foarte importanta.Asta iarna la mitinguri media a fost de 50 de oameni,Spre final au ramas 5,6 oameni.Si totusi regimul Basescu a fost lovit decisiv.Ca acum acest regim a fost reevaluat si resurcitat de Ponta este o alta poveste.Deci cu cativa oameni se pot realiza lucruri marete care sa vina in demersul de respectare al legii si de respectare al demnitatii cetatenilor.De exemplu pentru demiterea primarului sunt necesare 25% din semnaturile cetatenilor municipiului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Primarul golan de la Slatina n-avea cum sa aiba el vreo mostenire in oras, numa ca cineva caruia i-a fost retrocedata bucata de teren dintre blocuri, si asta sigur printr-o smenuiala, i-a vindut bucata de pamint. Suceava, satul in care o mina de golani si taranoi alde lungu si familia lui de jmecheri ajutati de autoritatile corupte si servile fac ce vor ei, ca pe mosie la prelipca ! Satul Suceava arata de toata jena, iar lungu are un comportament de vechil de mosie. Ia uitati si pe pietonal ce kitch ordinar a putut sa faca, cred ca-n centru la prelipca e mai fain.De ce partidul Pdl nu-l da afara, poate isi pierde postul si poate asa scapam de taranoi ?! Ca ne-am saturat de abuzurile lui, de jmenurile lui, de lipsa lui de respect la adresa noastra, s-a imbogatit destul el si familia lui, asa ca AFARA !

    RăspundețiȘtergere